سلام
1 سوال؟
کا 810 فریمور ی که زبون(!) فارسی داشته باشه داره؟
سلام
1 سوال؟
کا 810 فریمور ی که زبون(!) فارسی داشته باشه داره؟
سلام
من تصمیم دارم k800 بخرم اما یکی از دوستان در موردش اینو گفت که کمی الان شک دارم میشه کمک کنید ببینم در چه حد درسته و چه مشکلاتی داره؟
"چرا کا800 نباید بخری؟
کا800 هایی که الان توی بازار هستند مشکلات فراوانی دارند یعنی از نظر کیفیت دچار افت کیفیت شدند و این چیزی هستش که میتونه شما رو برنجونه همه جور مشکلاتی از لحاظ بدنه و نرم افزاری وجود داره
میتونی یه سر به کلوپ کا800 بزنی که انواع و اقسام مشکلات رو ببینی اماتوی صفحات اولیه همچین مشکلاتی نبوده حتی باید باتری ارجینالش رو به قیمت 15 هزار تومان جداگانه بخری"
و اینکه برای خرید چه گارانتی خوبه از کجا بخرم مطمئن تره و چه لوازمی باید همراهش باشه و چه لوازم اضافی من خودم باید بخرم
دوست عزیز بعضی از این چیزا درسته مثلا اینکه گوشی های کا 800 جدید باید باتریشو عوض کنی برای منم همین اتفاق افتاد یکی هم اینکه دقت کن موقعی که می گیری یک عکس باهاش بگیر بعد برو توی Camera A;bum ببین کیفیتش اگه درسته همون گوشی رو بخر اما اگه درست نبود نخر چون باید فلش بشه همین مشکلی که من دارم از من می شنوی عاشق کا800 هستی دست دوشو بگیر که سری قدیمی یا اینکه اگهنو می گیری یه 23 تومنی هم باید خرج کنی اما ارزششو داره چون دوربینش از ان 73 بهتره(البته به یو 700 سامسونگ نمی رسه)
منم تقريباً گوشيمو تازه خريدم اما کيفيت عکس هاش افتضاحه !
از N73 که 100 مرتبه بدتره !
هيچ راهی نداره که بشه درستش کرد ؟
در ستینگ دوربین پیکجر کوایلتی رو فاین کردی ؟؟؟
اون فاین تاثیر زیادی رو عکس نداره.بیشتر حجمشو میبره بالا
من الان فاین کردن اصلا مثل اینکه کیفیتش می اد پایین تر !!
اگه موقعی که عکس می گیری کیفیتش خوبه امام میری توی البوم می بینی خیلی افت می کنه یا از رمته یا باید فلش بشه ببین اگه روی عکس توی البوم 1 رو بزنی زوم می کنه ببین اگه زوم کنی هیچی معلوم نشه 100 درصد باید فلش کنی
منظورت اینه کیفیت عکس تو البوم و اونی که انداخته یکی باشه؟؟؟
چون در حالت کلی من نمیدونم کیفیت عکسش باید چقدر باشه
و فلش بشه یعنی چی؟
و نمایندگی خاصی نیست که ازش بخرم که مطمئن باشم سالمه؟
و این فلش کردن جزو گارانتی نیست؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)