تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 329 از 391 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میشه یکی لطفا لینک مستقیم سری های مختلف جنرالز رو بده؟

داره خودمونی میشه sajjadram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    جنرال

پيش فرض

اقای منصوری با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما من قبلا بازی وار ارماگدون را خریده بودم حالا گمش کردم وقتی به سایت شرکت لوح زرین میرم از قسمت پرداخت اینترنتی بانک ملت را انتخاب میکنم ارور میده را ه دیگه ای برای خرید وجود داره که من خرید کنم قبلا خیلی راحت بود
    Last edited by sajjadram; 25-08-2012 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    جنرال

پيش فرض

اقای منصوری با عرض سلا و خسته نباشد از بازی نبرد نهایی چه خبر تمام شد اخه گفته بودید تابستان اماده میشه تابستان تمام شد ما خیلی دوست داریم این بازی را تجربه کنیم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    جنرال

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز میخواستم سبک بازی خودم را به دوستان بگم و از دوستان خواهش میکنم شما هم سبک بازی خود را بنویسند تا استفاده کنیم سبک من در بازی دفاع سازی هست اول کل پول را در خدمت دفاع سازی میگذارم یعنی تو هر تیم اول فقط نقاط دفاعی به دور محدوده خو د میکشم بعد شروع به ساخت ساختمانهای دیگه میکنم و اصلا نیرو برای حمله درست نمیکنم بعد ا دفاع ساز ی شروع به ساخت کارخانه تامین منابع مالی میکنم و بعد از تولید ماشین حمل پول شروع به ساخت ساختمانهی دیگه میکنم و بعد از ان شروع به ساختن موشک اتمی یا لیزر یا موشک های شیمای میکنم و تا 5 یا 6 تا از اینها درست میکنم بعد از اتمام ساختمان با موشک ها یا لیزر شروع به بمباران ساختمان مادر رقیب میکنم همیشه وقتی ساختمان مادر دشمن تخریب کامل شد دیگه دشمن شانسی برای پیروزی نداره بعد از ان شروع به منهدم کردن بولدزر دشمن میکنم برای اینکار در تیم چین وامریکا بهترین روش حمله با هواپیماست وبعد از ان کل ساختمانها یکی پس از دیگری تخریب میشه تیم مورد علاقه من تیم gla است چون ساختمان مادر ان مسجد است و فکر کنم قویترین تیم هم gla باشه دوستان فقط یک نقطه اینکه به دفاع بیشتر اهمیت بدین منتظر نظرتون هستم با تشکر

5. این کاربر از sajjadram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم چه جوری میشه تو جنرال تو lan که در حال بازی شبکه ای هستیم برای یارم پول بفرستم لطفا راهنمایی کنید؟
    سلام این کار برای بازی جنرال امکان پذیر نیست ولی در بازی ژنرال 3 ار تش ایر ان ما گزینه ای را بر یا پالایشگاه ها قر ار دادیم که شما می تونید در هنگام بازی بسته های پول با هو اپیما بر ای دو ستانتون بفر ستید .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

میشه یکی لطفا لینک مستقیم سری های مختلف جنرالز رو بده؟
    سلا م برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با حجم بسیار کم هر دو ورژن را در یافت کنید
    موفق باشید

8. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقای منصوری با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما من قبلا بازی وار ارماگدون را خریده بودم حالا گمش کردم وقتی به سایت شرکت لوح زرین میرم از قسمت پرداخت اینترنتی بانک ملت را انتخاب میکنم ارور میده را ه دیگه ای برای خرید وجود داره که من خرید کنم قبلا خیلی راحت بود
    سلام این مشکل بیشتر به خاطر تر افیک سنگین سر وره در بازه زمانی دیگه امتحان کنید یا بانک دیگری را انتخاب کنید فرق نداره ... ضمنا می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مستقیم خر ید کنید : و یا با این شماره ها تماس بگیر ید
    88894252 -021- 88894272-021 شرکت لوح زرین نیکان

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

اقای منصوری با عرض سلا و خسته نباشد از بازی نبرد نهایی چه خبر تمام شد اخه گفته بودید تابستان اماده میشه تابستان تمام شد ما خیلی دوست داریم این بازی را تجربه کنیم
    سلام نه این بازی تمام نشده به خاطر مشکلا مالی و..... ولی تیم ما ورژن بسیار زیبای سوم بازی وارآر ماگدون را به صورت دانلود رایگان بر ای دانلود قرار داده که می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز میخواستم سبک بازی خودم را به دوستان بگم و از دوستان خواهش میکنم شما هم سبک بازی خود را بنویسند تا استفاده کنیم سبک من در بازی دفاع سازی هست اول کل پول را در خدمت دفاع سازی میگذارم یعنی تو هر تیم اول فقط نقاط دفاعی به دور محدوده خو د میکشم بعد شروع به ساخت ساختمانهای دیگه میکنم و اصلا نیرو برای حمله درست نمیکنم بعد ا دفاع ساز ی شروع به ساخت کارخانه تامین منابع مالی میکنم و بعد از تولید ماشین حمل پول شروع به ساخت ساختمانهی دیگه میکنم و بعد از ان شروع به ساختن موشک اتمی یا لیزر یا موشک های شیمای میکنم و تا 5 یا 6 تا از اینها درست میکنم بعد از اتمام ساختمان با موشک ها یا لیزر شروع به بمباران ساختمان مادر رقیب میکنم همیشه وقتی ساختمان مادر دشمن تخریب کامل شد دیگه دشمن شانسی برای پیروزی نداره بعد از ان شروع به منهدم کردن بولدزر دشمن میکنم برای اینکار در تیم چین وامریکا بهترین روش حمله با هواپیماست وبعد از ان کل ساختمانها یکی پس از دیگری تخریب میشه تیم مورد علاقه من تیم gla است چون ساختمان مادر ان مسجد است و فکر کنم قویترین تیم هم gla باشه دوستان فقط یک نقطه اینکه به دفاع بیشتر اهمیت بدین منتظر نظرتون هستم با تشکر
    درود دوست عزیز این سبک بازی من کاملا ضد شماست

به جایی که وقت بذارم دفاعی بسازم در سطح مپ بازی پخش میشم و از نقاط مختلف با گروه بندی تانک ها حمله میکنم اگر تعداد بازیکنان زیاد باشه به چند نفر همزمان حمله میکنم در ضمن من در بغل هر طلا سازی یه دونه بیس اصلی دارم و در کل بیس های من کوچک و کم حجم هست ولی وسیع بازی میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام من هم تقر یبا مثل شما عمل می کنم و دکتر تاکسین محبو بتر ین تیم منه و من همیشه با اون بازی می کنم من با هر تیمی با یک استر اتژیک بازی می کنم ولی بیشتر شبیه شما بازی می کنم و لی بعد از ساخت دفاع سعی می کنم کل منابع مالی نقشه را مال خود کنم و به بعد با اون اتو بوس های سر باز حمله می کنم پر از آر پیچی و یک گار گر و چند سر باز شیمیایی یک تو نل در داخل بیس حر یف و سپس حمله من کمتر از بمباتم و موشک استفا ده می کنم ب البته اگه با کا مپیو تر بازی کنم دقیقا بر عکس بست تا سایت موشک درست می نم چون من عموما با 5-7 هادر بازی می کنم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •