میشه یکی لطفا لینک مستقیم سری های مختلف جنرالز رو بده؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
میشه یکی لطفا لینک مستقیم سری های مختلف جنرالز رو بده؟
اقای منصوری با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما من قبلا بازی وار ارماگدون را خریده بودم حالا گمش کردم وقتی به سایت شرکت لوح زرین میرم از قسمت پرداخت اینترنتی بانک ملت را انتخاب میکنم ارور میده را ه دیگه ای برای خرید وجود داره که من خرید کنم قبلا خیلی راحت بود
Last edited by sajjadram; 25-08-2012 at 13:15.
اقای منصوری با عرض سلا و خسته نباشد از بازی نبرد نهایی چه خبر تمام شد اخه گفته بودید تابستان اماده میشه تابستان تمام شد ما خیلی دوست داریم این بازی را تجربه کنیم
با عرض سلام به دوستان عزیز میخواستم سبک بازی خودم را به دوستان بگم و از دوستان خواهش میکنم شما هم سبک بازی خود را بنویسند تا استفاده کنیم سبک من در بازی دفاع سازی هست اول کل پول را در خدمت دفاع سازی میگذارم یعنی تو هر تیم اول فقط نقاط دفاعی به دور محدوده خو د میکشم بعد شروع به ساخت ساختمانهای دیگه میکنم و اصلا نیرو برای حمله درست نمیکنم بعد ا دفاع ساز ی شروع به ساخت کارخانه تامین منابع مالی میکنم و بعد از تولید ماشین حمل پول شروع به ساخت ساختمانهی دیگه میکنم و بعد از ان شروع به ساختن موشک اتمی یا لیزر یا موشک های شیمای میکنم و تا 5 یا 6 تا از اینها درست میکنم بعد از اتمام ساختمان با موشک ها یا لیزر شروع به بمباران ساختمان مادر رقیب میکنم همیشه وقتی ساختمان مادر دشمن تخریب کامل شد دیگه دشمن شانسی برای پیروزی نداره بعد از ان شروع به منهدم کردن بولدزر دشمن میکنم برای اینکار در تیم چین وامریکا بهترین روش حمله با هواپیماست وبعد از ان کل ساختمانها یکی پس از دیگری تخریب میشه تیم مورد علاقه من تیم gla است چون ساختمان مادر ان مسجد است و فکر کنم قویترین تیم هم gla باشه دوستان فقط یک نقطه اینکه به دفاع بیشتر اهمیت بدین منتظر نظرتون هستم با تشکر
سلام این کار برای بازی جنرال امکان پذیر نیست ولی در بازی ژنرال 3 ار تش ایر ان ما گزینه ای را بر یا پالایشگاه ها قر ار دادیم که شما می تونید در هنگام بازی بسته های پول با هو اپیما بر ای دو ستانتون بفر ستید .
سلا م برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با حجم بسیار کم هر دو ورژن را در یافت کنید
موفق باشید
سلام این مشکل بیشتر به خاطر تر افیک سنگین سر وره در بازه زمانی دیگه امتحان کنید یا بانک دیگری را انتخاب کنید فرق نداره ... ضمنا می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مستقیم خر ید کنید : و یا با این شماره ها تماس بگیر ید
88894252 -021- 88894272-021 شرکت لوح زرین نیکان
سلام نه این بازی تمام نشده به خاطر مشکلا مالی و..... ولی تیم ما ورژن بسیار زیبای سوم بازی وارآر ماگدون را به صورت دانلود رایگان بر ای دانلود قرار داده که می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید .
درود دوست عزیز این سبک بازی من کاملا ضد شماست
به جایی که وقت بذارم دفاعی بسازم در سطح مپ بازی پخش میشم و از نقاط مختلف با گروه بندی تانک ها حمله میکنم اگر تعداد بازیکنان زیاد باشه به چند نفر همزمان حمله میکنم در ضمن من در بغل هر طلا سازی یه دونه بیس اصلی دارم و در کل بیس های من کوچک و کم حجم هست ولی وسیع بازی میکنم
سلام من هم تقر یبا مثل شما عمل می کنم و دکتر تاکسین محبو بتر ین تیم منه و من همیشه با اون بازی می کنم من با هر تیمی با یک استر اتژیک بازی می کنم ولی بیشتر شبیه شما بازی می کنم و لی بعد از ساخت دفاع سعی می کنم کل منابع مالی نقشه را مال خود کنم و به بعد با اون اتو بوس های سر باز حمله می کنم پر از آر پیچی و یک گار گر و چند سر باز شیمیایی یک تو نل در داخل بیس حر یف و سپس حمله من کمتر از بمباتم و موشک استفا ده می کنم ب البته اگه با کا مپیو تر بازی کنم دقیقا بر عکس بست تا سایت موشک درست می نم چون من عموما با 5-7 هادر بازی می کنم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)