دوستانی که میگن این هروفیسلس را میزنه به نظر من از اشتباه فکر میکنن چون این هرو میتونه جلوی هرو های وایسه که دارای اینتجلینس پاین هستند به خاطر مجیک 6ش ولی فیسلس دارای اینتجلینس بدی نیست
دوستانی که میگن این هروفیسلس را میزنه به نظر من از اشتباه فکر میکنن چون این هرو میتونه جلوی هرو های وایسه که دارای اینتجلینس پاین هستند به خاطر مجیک 6ش ولی فیسلس دارای اینتجلینس بدی نیست
بعضی از دوستان فکر میکنن مجیک دوم فیسلس بیخوده ولی اینتور نیست یکی از دلایل قدرت فیسلس همین مجیک دومش است این مجیک باعث میشه 25%از اتکها یا مجیک های که هروهای دشمن به شما میزنن از بین بره من تو یک بازی مجیک 6دوم و ونومنسر را باهمی مجیک دوم به فنه بردم
می شه دقیقا بگی یه چیشون بستگی داره؟
چی به چیشون بستگی داره بیشتر توضیح بده تا برات بگم
مثلا اگر جلوت غول سنگی یا وارچیفت باشه باید شمشیر سه تای را ببندی منظورم ترکیب ایلوژن است
اولا ایلوژن چیه؟
شمشیر سه تای چیه؟
دوما به چه چیزه هیروهای مقابلت بستگی داره که تو چی ببندی؟ مثلا چرا در مقابل غول سنگی یا وارچیفت شمشیر سه تای رو می بندی؟
بابا فيسلس خوب هستش ولي خيلي هيروها ميزننش
در ضمن يك هيرو هست يك لولي داره از 2 فيسلس قوي تر
كسي اسمشو ميدونه ؟
تو 5 به 5 هيرو خوبي تو خيلي از repaly ها ديدو بر ميدارنش
اسمش اسپكتور لول 3 اتك برميگردونه حتي 6 بعضي از هيروهارو
سلام به همه
کسی نگفت سول بلینک کنه اصلا مگه سول بلینک داره بهتره پستا رو بخونی درست
ترکیب 3 تا شدن رو واسه سول میسازی تا انتیمیج نتونه بلینک کنه
بابا پس ترول باز ندیدی خود ترول اخر بازی از خفن ترین هروهاس همون فیسی که تو سنگشو به سینه مزنی باید 6 کنه که در بره
کاملا تایید میشه
اگه پول در بیاره
قرار نیست فیس تو بازی پول در بیاره چون از همون اول روش فوکوس میکن کل تیم و هی میکشنش
بیخیال مثل اب خوردن میزنش
واسش 3 تا ایتم 2900 میخری( همونی که باهاش دگون ابی یا 6 قوی کن یا اقانیم میسازن)
بعد ببینم با یه 6 میمیره یا نه
بعدم فکنم نمیدونی با اون لولی که هروت رو میکنه تو زمین از اینتلجست هم کم میکنه
این دیکه هز اون حرفا بود
جلو وارچیف که اگه 3 تا بشی با اولین اتک معلوم میشه اصلی کدوم مربای بابا که
کاملا تایید میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)