تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 597 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

کسی تا حالا تونسته تو این سایت شخماتیک ثبت نام کنه؟

من کل فرم ها رو پر میکنم. رو ثبت که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؛ )))))))

ادیت : دیدم که دوستان نوشتن سایتش سرکاریه : ))
    مرکز مخابراتی نواب صفوی تهرانم که سرکاریه : ))
    فکر کنم سال ها قراره با ADSL سر کنم :
    بله اقا این سایت کلا فرمالیتست منم یک سالی درخواست نوشته بودم تو این سایت هیچ خبری نشد
    امسال رفتم مخابرات پیگیر شدم تا تونستم بگیرم بالاخره
    حالا فک کن تو این مدت یکسال که من منتظر بودم یکی از همسایه فیبر داشت و کابل تا ساختمون اومده بود )
    فقط حضوری باید اقدام کنی اونم با کفش اهنی چون تقاضا زیاده خیلی الاف میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

سلام کسی از دوستان میدونه مخابرات منطقه گوهردشت سرعت مشترک های فیبر نوری رو تا چه عددی محدود کرده ؟
    من الان سرعت دانلودم 100 مگابیت هست و سرویس 50 مگابیت دارم ولی به خاطر اینکه مودمم پورت گیگابیت نداره بالاتر از 100 رو نتونستم ببینم
    میخواستم ببینم ارزش داره مودم huawei hg8245h رو بگیرم چون اون 4 تا گیگابیت اترنت داره
    به بار با لپتاپ (لن) و گوشی (وای فای ) تست کردم مجموع همون 100 مگابیت بود حالا نمیدونم کلا این مودم رو 100 مگابیت سرعت میده یا مخابرات رو 100 محدود کرده
    البته یه نفر که از مخابرات اومده بود برا کانفیگ مودم برا خط تلفن میگفت معمولا تا 200 بازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من رفتم مخابرات محل زندگیم در خواست فیبر نوری بدم .میگن برامون نمیصرفه نمیتونیم فیبر بکشیم.واقعا اینجوریه؟ راهی نداره من بتونم از فیبر نوری استفاده کنم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام کسی از دوستان میدونه مخابرات منطقه گوهردشت سرعت مشترک های فیبر نوری رو تا چه عددی محدود کرده ؟
    من الان سرعت دانلودم 100 مگابیت هست و سرویس 50 مگابیت دارم ولی به خاطر اینکه مودمم پورت گیگابیت نداره بالاتر از 100 رو نتونستم ببینم
    میخواستم ببینم ارزش داره مودم huawei hg8245h رو بگیرم چون اون 4 تا گیگابیت اترنت داره
    به بار با لپتاپ (لن) و گوشی (وای فای ) تست کردم مجموع همون 100 مگابیت بود حالا نمیدونم کلا این مودم رو 100 مگابیت سرعت میده یا مخابرات رو 100 محدود کرده
    البته یه نفر که از مخابرات اومده بود برا کانفیگ مودم برا خط تلفن میگفت معمولا تا 200 بازه
    گوهردشت رو نمیدونم اما برای دوستان دیدم که تا نهایتا ۳۰۰ باز بوده بالاتر از اون ندیدم حالا خودتون ببینید براتون میصرفه یا نه اگر اره که مودمتون رو عوض کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان معمولا وقتی پریز فیبر نوری وصل میکنن چقدر زمان میبره مودم بیارن و راه بیفته؟ واینکه من رو خطم adsl مخابرات هست اون تبدیل میشه به تانوما؟ یا کلا جداس ممنون میشم راهنمایی کنن دوستانی که دارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

سلام دوستان معمولا وقتی پریز فیبر نوری وصل میکنن چقدر زمان میبره مودم بیارن و راه بیفته؟
    واینکه من رو خطم adsl مخابرات هست اون تبدیل میشه به تانوما؟
    یا کلا جداس ممنون میشم راهنمایی کنن دوستانی که دارن
    کلا جداس .
    باید داخل ساختمان
    و بیرون ساختمان فیبر کشی بشه به نزدیک ترین FAT

وقتی پریز نوری را نصب میکنن معمولا آخرین مرحله هست .
    و اگه یه سر تا FAT کوچه وصل باشین با یه پچ کورد مودم را وصل میکنن
    اگه مودم ت ستاپ باشه ، (یوز پس و VLANID) ، همون پیمانکار زنگ میزنه به مخابرات و میگه فلانی را وصل کن فلان پورت
    بعد وصل میشه و استفاده میکنید.

در مورد خط مسی ADSL معمولا کاری به اون ندارن
    مگه اینکه فیبر از لوله های زیر زمینی مخابرات دراومده باشه و دیگه جایی برای سیم مسی نباشه که خیلی بعیده همچین چیزی...
    ولی مثلا بانک سر کوچه ما قبلا از تو یه لوله از تو زمین سیم مسی داشت حالا اون پست مسی را برداشتن ، به جاش فیبر در اوردن و از روی تیر برق به کل محل دادن . .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم فیبر کشی داخل ساختمون تو کارم میشه انجام داد؟ ما هر طبقمون دو واحدیه و واحد ما هم بر خیابون نیست یعنی اگه روکار بشه باید از خیابون تا پشت ساختمون باید بکشن بعد از اونجا بیارن بالا خیلی هزینش زیاد میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2020

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم فیبر کشی داخل ساختمون تو کارم میشه انجام داد؟ ما هر طبقمون دو واحدیه و واحد ما هم بر خیابون نیست یعنی اگه روکار بشه باید از خیابون تا پشت ساختمون باید بکشن بعد از اونجا بیارن بالا خیلی هزینش زیاد میشه
    برا من توکار بود سیم تلفنی که داخل کشیده شده بود رو کامل در اوردن جاش فیبر نوری رد کردن. اگر سیم کشی تلفن تا واحد داشته باشین توکار رد میکنن راحت

9. این کاربر از VahabEbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    برای شما چکار کردند که rx power اومد پایین؟
    rx power من الان 30- هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

امروز کابل کشی را اصلاح کردند و پارامتر های فیبر این شد
    سلام
    برای شما چکار کردند که rx power اومد پایین؟
    rx power من الان 30- هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •