تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 752 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

صفحه ي قبل بود فكر كردم كسي نديد !

شما چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟!
    دوست عزیز اومدی تا با ما نسازی و . . .
    به هر حال شما اگه یک کلمه هم پست بدید اونهایی که باید ، خواهند دید حتی اگه چند صفحه قبل باشه.

دوست عزیز متاسفانه موجودی بازار داخل خیلی محدود هست و اغلب هدفونهای دسته ارزان قیمت دارند به خصوص نمونه های توگوشی این وضعیت برای هدفونهای Full Size به مراتب بهتر هست اگه خیلی اسرار به خرید هدفون تو گوشی دارید به نظرم فعلآ بهترین انتخاب با توجه به قیمت و کیفیت صدا همون Sony MDR-EX500 هست البته مدل EX700 اون هم شاید گیرتون بیاد اما توصیه نمی شه چون صدای های اون یک کمی کیفیت پایینی داره. و خرید مدل EX300 هم به صرفه نخواهد بود چون اختلاف قیمت EX500 با EX300 در حد 30 دلار هست اما کیفیت EX500 بیش از 30 دلار از مدل EX300 بالاتر هست.

البته می تونید روی مدل Sony MDR-XB40EX سرمایه گذاری کنید اما به شرط اینکه بیشترین کاربردتون موسیقی به سبک الکترونیک و یا سبکهایی که بیس قوی نیاز دارند باشه چون جنس صدای اکثر هدفونهای سونی طوری هست که بیس ضعیفی دارند.

سایر برندهای مطرح هدفون ساز هم اوضاع وخیمی از نظر قیمتی دارند که اغلب تفاوت قیمت ریالی با دلاری آنها بیش از دو برابر هست که به هیچ عنوان خرید ، منطقی نخواهد بود.

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز باید تشریف ببرید بازار و جستجو کنید احتمالآ به سختی گیر بیاد. برای متوجه شدن موجودی بازار داخل هیچ فرمول یا لیستی وجود نداره دوست من امروز یک نوع هست فردا نیست.
    خب خیلی سخت شد. من اصلا نمیدونم کجا رو باید بگردم.
    نمایندگی های سونی رو سراغ دارم. اونها این مدلها رو دارند یا فقط مدلهای ارزون رو دارن؟ (چون حدس میزنم اونها اونچه در سایت سونی ایران زده رو داشته باشن)

کدوم اینا احتمال بیشتری واسه گیر اومدنشون هست؟
    MDR-EX500
    MDR-EX310LP
    MDR-EX57LP/BLK
    البته احتمالا آخریه چون اروزنتره. بین دوتای اولی کدوم احتمالش بیشتره؟

دوست عزیز دلیلش به شما گفته شده ولی فراموش کردید دیگه.
    دلیلش اینه که سایتهای تجاری متنی برای کالای خود انتخاب می کنند که خریدار به هیچ عنوان درگیر جزییات نشه و فقط با یک یا نهایتآ دو جمله بتونه همه رو با هم مقایسه کنه و سریعآ و دست پر از سایت خارج بشه و این مسئله نه تنها برای سایتهای خارجی بلکه برای سایتهای داخلی هم وجود داره.
    ای بابا منظورم همون EX و EB و اینا تو سایت سونی بود نه اون ایرباد و این‌ایر کذایی!...

لطفآ برای اطلاعات بیشتر به اینجا سر بزنید البته پست شماره 18:
    پس این 9mm و 13.5mm طول خود ساختمان هدفونه که پلاستیکیه بهش وصل میشه؟

خوب این همون توضیحی است که پست قبل به شما داده شده بود که:
    در اون تاپیکه این‌ایر را از ایرباد جدا کردید در حالی که ایرباد هم خودش زیرمجموعه این‌ایره.
    کلا این اسامی مسخره رو باید دور بریزن! 4 تا اسم مشخص بذارن. با A,B,C,... هم میتونن نشون بدن.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب خیلی سخت شد. من اصلا نمیدونم کجا رو باید بگردم.
    نمایندگی های سونی رو سراغ دارم. اونها این مدلها رو دارند یا فقط مدلهای ارزون رو دارن؟ (چون حدس میزنم اونها اونچه در سایت سونی ایران زده رو داشته باشن)
    موجودی نمایندگی سونی در بهترین شرایط تمام مدلهای معرفی شده در خود سایت نمایندگی ایران هست فقط اگه خوش شانس باشید ممکنه یکی دو مدل که برای مشتری سفارشی موجود کردن شما هم صاحب بشید.

کدوم اینا احتمال بیشتری واسه گیر اومدنشون هست؟
    MDR-EX500
    MDR-EX310LP
    MDR-EX57LP/BLK
    البته احتمالا آخریه چون اروزنتره. بین دوتای اولی کدوم احتمالش بیشتره؟
    دقیقآ به ترتیبی که نوشتید.

ای بابا منظورم همون EX و EB و اینا تو سایت سونی بود نه اون ایرباد و این‌ایر کذایی!...
    شما کجا سری مدلهای EB دیدید؟

پس این 9mm و 13.5mm طول خود ساختمان هدفونه که پلاستیکیه بهش وصل میشه؟
    اگه منظورتون بدنه پلاستیکی خود هدفون هست ، بله.

در اون تاپیکه این‌ایر را از ایرباد جدا کردید در حالی که ایرباد هم خودش زیرمجموعه این‌ایره.
    دوست عزیز اون تاپیک برای کسانی ایجاد شده که تازه قصد خرید دارند و با اصطلاحات ساده تا تخصصی هدفون آشنا نیستن و قرار هم نبود که با جزییات زیادی توضیح داده بشه و به همین خاطر تصمیم بر این شد که از دسته ،دسته کردن هدفونها کم بشه تا خواننده تازه وارد کاملآ متوجه مطلب بشه و یکی دو روز بعد که حرفه ای شد خودش متوجه این قضایا و اشتباهات عمدی نویسنده اون تاپیک خواهد شد.
    به هر حال خوشحال خواهم شد که نظر مخالف یا موافق رو بدونم تا اینکه پستهایی کاملتر و بهتر داشته باشیم.

کلا این اسامی مسخره رو باید دور بریزن! 4 تا اسم مشخص بذارن. با A,B,C,... هم میتونن نشون بدن.
    دوست عزیز احترام گذاشتن به نظر جمع مهمتر از همه چیز هست فکر نمی کنم این لغتی که شما بکار بردید شایسته باشه به هر حال چاره ای جزء استفاده از همین اصطلاحات نیست و اگه اسم گذاری نبود که باید اسم خودمون هم می گذاشتن آقای A و آقای B و . . . چرا چون ممکنه صدا کردن اسم یکی برای چند نفر خوشایند نباشه.

شما هم موفق باشید.

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    من میخوام تا سقف 100 تومن برای یه هدفون با بیس فوق العاده در حد بیس ساب ووفرهای شاخ ماشینی که انگار توش نشستی بخرم

از نظر سایزی هم مورد نداره چه سایزی باشه از این کوچیکا یا بزرگا
    اخه من پارسال creative ep 830 رو 60 تومن خریدمبد نیست اما بیسش اونی نیست که من میخوام
    خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه S3pEhR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز اومدی تا با ما نسازی و . . .
    به هر حال شما اگه یک کلمه هم پست بدید اونهایی که باید ، خواهند دید حتی اگه چند صفحه قبل باشه.

دوست عزیز متاسفانه موجودی بازار داخل خیلی محدود هست و اغلب هدفونهای دسته ارزان قیمت دارند به خصوص نمونه های توگوشی این وضعیت برای هدفونهای Full Size به مراتب بهتر هست اگه خیلی اسرار به خرید هدفون تو گوشی دارید به نظرم فعلآ بهترین انتخاب با توجه به قیمت و کیفیت صدا همون Sony MDR-EX500 هست البته مدل EX700 اون هم شاید گیرتون بیاد اما توصیه نمی شه چون صدای های اون یک کمی کیفیت پایینی داره. و خرید مدل EX300 هم به صرفه نخواهد بود چون اختلاف قیمت EX500 با EX300 در حد 30 دلار هست اما کیفیت EX500 بیش از 30 دلار از مدل EX300 بالاتر هست.

البته می تونید روی مدل Sony MDR-XB40EX سرمایه گذاری کنید اما به شرط اینکه بیشترین کاربردتون موسیقی به سبک الکترونیک و یا سبکهایی که بیس قوی نیاز دارند باشه چون جنس صدای اکثر هدفونهای سونی طوری هست که بیس ضعیفی دارند.

سایر برندهای مطرح هدفون ساز هم اوضاع وخیمی از نظر قیمتی دارند که اغلب تفاوت قیمت ریالی با دلاری آنها بیش از دو برابر هست که به هیچ عنوان خرید ، منطقی نخواهد بود.

شما هم موفق باشید.
    من كاملا گيج شدم نميدونم چي يخرم
    od . هدفون فول سايز بي سيم چطور چه مدل هايي خوب هست ؟! كيفيت بي سيم از مدل هاي سيم دار كم تر هست درسته ؟! هدفوني هست كه هم سيم دار باشه هم بي سيم ؟!

منظورم داشتن هر دو حالت هست !
    خيلي ممنون كه جواب ميدين
    Last edited by S3pEhR; 12-06-2011 at 13:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من میخوام تا سقف 100 تومن برای یه هدفون با بیس فوق العاده در حد بیس ساب ووفرهای شاخ ماشینی که انگار توش نشستی بخرم

از نظر سایزی هم مورد نداره چه سایزی باشه از این کوچیکا یا بزرگا
    اخه من پارسال creative ep 830 رو 60 تومن خریدمبد نیست اما بیسش اونی نیست که من میخوام
    خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
    دوست عزیز صدای بیس هدفون Creative EP-630 از 830 قوی تر هست اما از این بیس قوی تر هدفونی سراغ ندارم اما زمانی که ولوم زیاد باشه با همین 630 هم شما هیچ کاری جزء آسیب زدن به گوش انجام نخواهید بهتره که تجدید نظری اساسی بفرمایید. چرا؟
    چون صدای بیس از فرکانسهای پایین شنوایی هست که این فرکانسها را اگر دقیقآ همان توان را نسبت به فرکانسهای میانی داشته باشند گوش کنید شما احساس خواهید کرد که توانی معادل نصف و یا کمتر دارند.
    حالا اگر شما صدای بیس قوی گوش کنید می تونید محاسبه کنید که چه توانی به گوش حساس خودتون اعمال کردید و چه صدمه غیر ، غیر ، غیر قابل جبرانی به حس شنوایی خودتون می زنید.

به هر حال تقریبآ غیر از کریتیو سایر برندها به بیس قوی به عنوان یک خصوصیت صوتی مهم نگاه نمی کنند و نهایتآ نصف بیس همون 830 خودتون رو تولید کنند به آخر بیس رسیدن. چون به این فکر هستند که اگر مصرف کننده آنها آسیب دید دیگر نخواهد توانست حتی یک هدفون دیگه ازشون خرید کنه.

شما هم موفق باشید.

من كاملا گيج شدم نميدونم چي يخرم
    od . هدفون فول سايز بي سيم چطور چه مدل هايي خوب هست ؟! كيفيت بي سيم از مدل هاي سيم دار كم تر هست درسته ؟! هدفوني هست كه هم سيم دار باشه هم بي سيم ؟!

منظورم داشتن هر دو حالت هست !
    خيلي ممنون كه جواب ميدين
    دوست عزیز اگه کاربرد خودتون رو مشخص کنید هیچ وقت گیج نخواهید شد. مثلآ اگه شما احتیاجی به بی سیم ندارید هیچ وقت لابلای مدلهای هدفونهای بی سیم بلاتکلیف نخواهید ماند.

دوست عزیز هر دسته هدفون برای کاربردی مشخص ساخته شده و هر دسته هم انواع خوب و باکیفیت تا متوسط و تا . . . داره.
    کیفیت صدای هیچ هدفون بی سیمی از نوع سیم دار بالاتر نیست. %100 مطمئن باشید.
    بله ، هدفون بی سیمی که به صورت اتصال مستقیم با سیم هم قابل استفاده باشه هست اما چون چندان کاربردی نیست خیلی مدلهای محدودی دارند.
    به هر حال کسی که بی سیم میگیره نیازی به اتصال کابلی نداره که خودش رو درگیر این ماجرا بکنه.
    ولی بر عکس قضیه هم خیلی بیشتر هست. برای هدفونهای با سیم یک فرستنده و گیرنده بی سیم می تونید جداگانه بگیرید که حداقل سه بار توی همین تاپیک درباره کاربردشون توضیح دادم.(برای مثال بلوتوث)

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:46. دليل: پست متوالی

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا رضای عزیز دمت گرم حالا اینم بگو کدوم بیشتر به گوش اسیب میزنن ؟ این هدفون بزرگا یا این تو گوشیا
    بعد اینم بگید از اون بزرگا چه هدفون قوی واسه اهنگای بیس و تکنو معرفی میکنید ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا رضای عزیز دمت گرم حالا اینم بگو کدوم بیشتر به گوش اسیب میزنن ؟ این هدفون بزرگا یا این تو گوشیا
    بعد اینم بگید از اون بزرگا چه هدفون قوی واسه اهنگای بیس و تکنو معرفی میکنید ؟؟
    دوست عزیز این و اون نداره دیگه بهتره یک مثال ساده بزنم تا بیشتر متوجه بشید:
    قدرت بدنی همه و در هر سنی با هم متفاوته و حس شنوایی هم یکی از این قدرتهای جسمانی هست.
    شما تا چند سال پیش قادر به شنیدن یک سری فرکانسهای صوتی بودید که الان دیگر نخواهید شنید(افول طبیعی شنوایی).
    قسمت آسیب پذیر گوش پرده گوش هست که در واقع چیزی جزء یک پوست بسیار نازک نیست. اگه پوست دست شما بریده شود بیش از 3 روز طول نخواهد کشید که کاملآ خوب شود اما اگر پرده گوش بریده شود(پاره شود) حداقل به دو ماه زمان برای ترمیم نیاز دارد و باید تحت مراقبت باشد و آن هم اگر در این مدت گوش عفونت نکرده باشد.
    مهمترین آسیب به گوش بعد از پرده ساییدگی استخوانچه های داخلی گوش هست که وظیفه انتقال صدا را به عهده دارند شما زمانی که صدا چه بلند چه آرام گوش میکنید در حقیقت باعث ضربه زدن این استخوانچه ها به هم می شوید. حالا فرض کنید شما با گوش دادن به صدای بیس قوی که مثل یک پتک بزرگ هست به این استخوانچه ها ضربه بزنید.

به هر حال درجه استانداردی سطح صدا که برای هم مناسب باشه نیست چون خود فرد هم به مرور زمان حس شنوایی او تغییر خواهد کرد و همیشه رو به کاهش هست ، حالا چه برسه برای همه.

بیشترین صدایی که شما می تونید گوش کنید چه با هدفون از هر مدل چه با اسپیکر و چه در محیطی که صدا وجود داشته باشه میزانی هست که حتی ذره ای احساس ضربه یا فشار صوتی نکنید.
    همیشه از صدای بلند پرهیز کنید و چون جوان هستیم و دوست داریم تجربه کنیم بهترین روش برای گوش دادن به موسیقی این هست که:
    اگر صدای ولوم را زیاد کردیم ولوم را به همان حالت قرار ندهید و کم کم آن را کم کنید و دوباره آن را زیاد کنید و آن هم فقط زمانی که قسمتی نهایتآ چند ثانیه ای از موسیقی باشه. چرا؟
    چون مغز نه گوش ما سریعآ خودش رو با صدا تطبیق داده و آن درجه ولوم را به عنوان درجه معمولی فرض کرده و شما مجبور خواهید شد چند لحظه دیگه دوباره یک کمی ولوم بدید و این یک چرخه معیوب هست که نهایتآ بعد از 10 الی 15 دقیقه شما به انتهای ولوم رسیدید که برای شما لذتی نخواهد داشت.
    با کم و زیاد کردن ولوم مثل گذر طبیعی شب و روز شما هم به صدایی گوش خواهید داد که برای گوش شما طبیعی خواهد بود و آسیب به مراتب کمتری متوجه سیستم شنوایی شما خواهد شد.

در آخر هیچ فرقی خاصی بین هدفون ها از نظر فیزیک به درصد آسیب رسانی به گوش اما استفاده نادرست از هر نوع هدفونی باعث ایجاد مشکل غیر قابل جبران خواهد شد.
    هدفونهای In ear به دلیل اینکه مستقیمآ تمام صدای تولید شده را به سمت گوش می فرستند و بیس قوی تری دارند .برای شنونده ، ولوم دادن جذابتر از بقیه هدفونها هست به همین دلیل مشکل ساز ترین انواع هدفون از نظر استفاده غیر اصولی هستند.

البته فراموش نکنیم که فقط صدای بیس باعث این مشکلات نیست بلکه تمام فرکانسهای شنوایی با سطح بالا باعث آسیب به گوش خواهند شد.

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک خبر خوب امروز دریافت کردم و اون اینکه Ultrasone Ediition 10 به قیمت 3 تومن در ایران توسط نمایندگی اون موجود می شه ولی چون خیلی دیر جواب میدن اطلاع دقیقی از شرایط گارانتی اون ندارم.

تا اینجا تنها چیزی که می دونم فقط یک سال گارانتی هست + 5 سال گارانتی خدمات که مهمترینش همون سه ماه اول برای این هدفون هست که از مرحله Burn-in رد کرده باشه. که متاسفانه هیچ توضیحی درباره شرایط یک سال گارانتی ندادند.

البته بعید می دونم اشکال خاصی داشته باشه ولی جانب احتیاط هست چون دوست ندارم وسیله ای بخرم که برام مسئله ساز باشه حالا به هر قیمتی.

نگفتن زمان تحویلش چند ماهه هست اما فکر میکنم اگه ورژن های Limited آماده نباشه باید دو سه ماهی دندون روی جیگر بزارم و اگه خیلی خوش شانس باشم و همه چیز درست پیش بره حداقل یک ماه طول خواهد کشید.
    چون بعید میدونم این هدفون رو با پست خرید کنند چون واقعآ گرون قیمت هست و ریسک خیلی زیادی داره اگه گمرک از قیمتش باخبر بشه باید هم قیمت هدفون عوارض حساب کنند.

هنوز با دوستم که آلمان هست صحبت نکردم و از برنامه اومدن ایشون اطلاع دقیقی ندارم ولی به جای اون یکی از دوستانم داره از مالزی میاد و گفته اگه چیزی خواستم بگم همراه خودش بیاره ولی با توجه به گرونی وحشتناک اونجا چیزی خوش قیمتی سراغ ندارم.

شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    میخواستم نظر دوستان رو در مورد هدفون کریتیو aurvana live بدونم .هر نوع اطلاعاتی که دارید در موردش لطف کنید و بگید البته خودم سایت کریتیو رو زیر و رو کردم و اطلاعات فنیش رو دارم فقط نوع صداش رو نمیدونم که به چه شکلی هستش.
    سبک اهنگ هایی که گوش میکنم هم بیشتر الکتریک و ترنس و هاوس هست البته اینا ترجیحه مگر نه شاید در طول زمان گوش کردن به موسیقی 1/3 زمان رو به سبک های دیگه اختصاص میدم که توشون سنتی هم هست ولی کلا از صدای با بیس بالا خوشم میاد چون تو ماشینم هم یه سیستم نسبتا قوی دارم و تو اون هم اهنگ هایی با فرکانس های پایین همون لو بیس گوش میدم که همه چی رو میلرزونه البته اینم بگم که چون گوش هام و سلامتیم رو دوست دارم هیچ وقت حجم صدا رو زیاد نمیکنم و با ولوم مناسب به موزیک گوش میکنم مگر برای چند دقیقه کوتاه اونم سالی یکی دو بار بیشتر پیش نمیاد.
    یه سوال دیگه هم داشتم اون هم در مورد امپ برای هدفون هست که میخواستم بدونم در چه قیمت هایی هست و ایا برای یه هدفون تو مایه های همین کریتیوه که بالا گفتم احتیاج هست یا نه.
    پلیر هام هم از برند اپل ipod touch و ipod classic و ipod shuffle
    و از برند کریتیو zen vison و zen vision w
    ببخشید زیادی حرف زدم
    ممنون میشم جوابم رو بدین.
    با تشکر بهنام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •