حالا اساتید نظر بدن بهتره ولی با این حال snr خوبی داری خطت رو 2 مگ بسته شده تا 6 مگو تقریبا جواب میده ولی 5 مگو راحت و بذون هیچ مشکلی جواب میده ولی 6 مگ شاید قطعی داشته باشی
حالا اساتید نظر بدن بهتره ولی با این حال snr خوبی داری خطت رو 2 مگ بسته شده تا 6 مگو تقریبا جواب میده ولی 5 مگو راحت و بذون هیچ مشکلی جواب میده ولی 6 مگ شاید قطعی داشته باشی
آهان ... من فکر میکردم سفیدشم برادکام هست ... منم فقط جدیدا سفیدش توو بازار دیدم ... 2750 چی ؟؟؟ اطلاعی ازش داری ؟؟
دوستان کسی جواب این سوال رو نمیدونه ؟
دوستان اینترنت منم قطعی داره و اونم از زمانی شروع شد که سرعت نت م دو برابر شده.قبلا سرعت نتم روی 3مگابیت بسته شده بوود و خیلی خوب بوود ولی الآن سرعتم روی 7 مگابیته ولی قطعی زیاد دارم . میخواستم ببینم اگه به مخابرات اعلام کنم آیا سرعت رو بر میگردونن رو همون 3مگ یا نه؟؟
سلام.دوستان این اطلاعات مودم منه.قطعی ندارم. snr چطوره؟ Attenuation چطوره؟ خطم نویزش بالاس؟؟؟
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 81 140
Attenuation (0.1 dB): 425 262
Output Power (0.1 dBm): 184 123
Attainable Rate (Kbps): 10,612 1,212
Last edited by amirbarca; 13-12-2014 at 21:34.
طرح 2 مگ کمپین تابستانه یک ساله 60گیگ.........افتضاح تو خدمات
خط روی فیبر است سرعت بین 190 تا 210 است رازی نیستم اغلب اوقات هم بین 160 تا 180 خیلی مورد فنی داره این خط از سمت پست کافو
دوستان یک نظر کارشناسه در مورد این خط بنده ارایه بدید
ممنون
خیلی شکایت کردم تا نویز بر طرف شد مامور خیلی امد ولی هیچکس نتونست سرعت رو ارتقا بده با توجه به 10 مگ بسته شدن خط
حالا اگر درخواست کنم خط رو ببند پایین تر مثلا رو 4 یا 6 مگ چطوره که snrبالا بره البته یک بار رو 2 بستن سرعت کمی بهتر شد ولی آپلود فاتحه شد
دوستان راه حلی چیزی ندارن ارایه بدن خانواده ای رو از نگرانی خط در بیارن
لا تشکر
Last edited by farizn_dj; 13-12-2014 at 21:24.
درود
اوضاع خط ما چجوریه؟
لازمه بین مودم و پریز هم اسپلیتر قرار بدم؟
![]()
خطتون خوبه و اصلا نیاز به اون کار ندارید.
الان روی ۴ مگ هست خطتون و تا ۱۰ مگ هم میشه روی این خط اینترنت داشت
ظاهرا خط تا 13 مگ میکشه
و روی 4 مگ بسته شده
نباید مشکلی داشته باشید
دارید؟؟
چند روزیه افت سرعت دارم که از قرار معلوم سراسریه
منتهی الان که دوباره چک کردم Downstream از 20.6 رسیده به 19.6 . 20 یا بیشتر از 20 مگه نباید باشه؟
راستی اگه بخوام روی سرعت بالاتر ببندم تاثیری داره؟.باید به پشتیبانی بگم؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)