قربونت محمدجون..دلیلش اینه که دوست ندارم تعداد پستهام زود زیاد شه!!!...دلیلشم اینه که تعداد پستهات که بره بالا توقعات ازت زیاد میشه...حالا باید دید اطلاعاتتم مثل پستهات زیاد می شن یا نه؟واسه دوستانی مثل شما جوابش حتما اره هستاما واسه من....
بله درست متوجه شدی...اما کمی صبر کن ببین من می تونم این نرمافزار رو اخر اجرا کنم یا نه...تا فردا نهایتا صبر کن...بعد شروع به دان کردن برنامه کن چون فقط برنامش 32 مگه![]()
خونه؟خونه ی من؟ممممممممممم.....اره خونمه...نه بهتر بگم اینجا خونه ی همه ی ماهاست....مگه خونه باید حتما دیواری از بتن داشته باشه که اسمش خونه باشه؟خوب وقتی به خونه ام به محتواش توهین می شه انگار به من توهین شده..انگار به همهی ماها توهین شده...کار شما عین اینه که بیایی رو فرش خونه ی من بشینی بعد بگی...این فرشی که داری مفت نمی ارزه...اگه اسمش توهین نیست دوستان بهم بگن پس چیه؟
![]()
بعدشم...اخه حقم نمیگی که بشه قبولش کرد....اولا خز همون 6600 بعدشم کا 750 تا وقتی هست خیلی وقت مونده تا 810 سوپر خز بشه.....اغراقت که میگی از 10 نفر 9 نفر 810 دارن...ادم رو یاد شاهنامه می اندازه!!!بعدشم اگه ملاک شما این حرفه هست که فلانی این گوشی رو داشته.. چه بهتر که فروختین از ردیف 810 دار ها خارج شدی...منم یه افغانی رو می شناسم که چند وقت یه بار میاد بیلیارد...گوشیشم ان 73 هست
.....
هر ادمی هر گوشی رو می تونه بخره...شخصیت ادم ها ..ملاک خوب و بدی گوشی نیست
دیگه هم به این بحث ادامه نمیدم...ببخشید دوستان از بحث اصلی خارج شدم![]()
خواهش می کنم گل پسر..شما اقایی عزیز دل...در مورد سوالت دوستانی از نرم افزار بیشتر از منه تازه کار تجربه دارن حتما می تونن کمکت کنن...این نظره منه:امکان داره واست فقط سریال چنج کرده..یعنی با باکس سریال چنج می کنن بدون فلش کردن...تا تغییرات از بین نره...
ناقص بودن اطلاعاتم رو ببخش.....
شاد باشید![]()