سلام. فکر میکنم خلاف قوانین باشه .. امیدوارم بیان اسم زیاد مورد نداشته باشه ..// بنده از سایت دانلود ها گرفتم . از زمانی هم که نصب کردم ... 7 8 ساعت بازی کردم بدون کوچکترین کرش ... در مرحله هایی که باید چندین بار سوییچ میکردم // قبلش خیلی کرش داشتم
سلام. فکر میکنم خلاف قوانین باشه .. امیدوارم بیان اسم زیاد مورد نداشته باشه ..// بنده از سایت دانلود ها گرفتم . از زمانی هم که نصب کردم ... 7 8 ساعت بازی کردم بدون کوچکترین کرش ... در مرحله هایی که باید چندین بار سوییچ میکردم // قبلش خیلی کرش داشتم
آپدیت 1 با کرک 4 رو بریز . درست میشه .
من فکر میکنم کرش از آپدیت باشه نه کرک .
من قبلا از آپدیت 3 - 4 یا حتی 5 استفاده کردم کلی کرش داشتم . بعد اومدم آپدیت 1 ریختم الان 80% رفتم هیچ کرشی ندیدم . ( کرک در هر حالت ورژن 4 بود )
مطمئنا اپدیت ها رو نیاز دارند دوستان . اپدیت 5 کلا فریم بهتری میده به بازی .. . کرک 3dm از روز اول هم کلی مشکل داشت. وقتی میشه اخرین اپدیت رو با 700 مگ کرک و پچ داشت .. چه دلیلی داره با اپدیت 1 بازی کنیم ؟ چندین جا هم تایید شده که کرک ریلودد بدون کوچکترین مشکل هست
فایل های داخل پوشه رو باید تو پوشه ای که گفته بریزید نه خود پوشه رو
خود فایلهاشو ریختم ولی باز کار نمیکنه....یکی کامل توضیح بده لطفا
یه چیز دیگه من چون تو لپتاپ بازی میکنم و لپتاپم شاین هست صفحش یکی از دوستان یه SweetFX سبک برا پررنگ تر کردن رنگها بده
من بحثم کرک نیست عزیز . الان کلیه کرک ها از 3dm گرفته تا reload و بقیه کار میکنن و بازی رو میارن . ولی آپدیت که با نسخه ات سازگار نباشه کرش ها اعصابتو خورد میکنه .
من با آپدیت 5 کلی رفته بودم بعضی مراحل رو کرش میکرد و مجبور بودم بسوزم و Skip کنم . ولی الان با آپدیت 1 مشکل من حل شده و از اول شروع کردم و دارم لذت میبرم .
من نگفتم حتما دوستان از آپدیت 1 استفاده کنن ولی اگر دیدن بقیه آپدیت ها مشکل دارن بیان رو آپدیت 1 که با اکثر نسخه ها و سیستم ها سازگاری داره .
چه جوری باید اپدیت 1 بازی gti v رو نصب کنم. لطفا راهنمایی کنید
وقتی رمز خون بینهایت میزنم فقط 5دقیقه میمونه بعد دوباره باید وارد کرد ایا امکان داره زمانش رو بینهایت کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)