تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 421 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.

بچه کوچیکی ( مثلا 2ساله ) که طوطی هست و مثل ضبط صوت میمونه و حرف بد از بقیه یاد گرفته،و پیش همه میگه و باعث آبرو ریزی میشه، (نه خیلی بد : مثلا مثل میکشمتا،خفت میکنما و ... که البته چون لهجه اصفهانی داره بیشتر طنز تلقی میشه)

چجوری اون حرف بد رو از سرش بندازیم؟
    این جور مواقع چون بچه هست و نمیشه بهش تذکر داد بهتره بهش بی تفاوت باشین انگاری حرفش رو نشنیدین یا
    می تونین با دعوتش به انجام کاری حواسش رو پرت کنید...این جور مسائل اکثرا مقطع زمانی داره و خود به خود یادش میره....

2. 3 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

چطور به آدمی که مغرور و لجباز و از خود راضی هست و زیر بار اشتباهش نمیرود را قانع کنیم که رفتارش غلطه و باید تغییرش بدهد!
    بنظرم قاطع و خشک برخورد کنید
    آدم مغرور و لجباز و از خود راضی هیچ رقمه زیر بار نمیره
    اگه همکارتونه سریع برید پیش رییس تون اگه از دوستانتون هست هم مستقیم و رک باهاش برخورد کنین.

4. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.بچه کوچیکی ( مثلا 2ساله ) که طوطی هست و مثل ضبط صوت میمونه و حرف بد از بقیه یاد گرفته،و پیش همه میگه و باعث آبرو ریزی میشه، (نه خیلی بد : مثلا مثل میکشمتا،خفت میکنما و ... که البته چون لهجه اصفهانی داره بیشتر طنز تلقی میشه)
    چجوری اون حرف بد رو از سرش بندازیم؟
    سلام

وقتی حرفهای خوب رو دائم بشنوه اون قبلیها یادش میره و جدیدها رو تکرار میکنه

6. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بنظرم قاطع و خشک برخورد کنیدآدم مغرور و لجباز و از خود راضی هیچ رقمه زیر بار نمیرهاگه همکارتونه سریع برید پیش رییس تون اگه از دوستانتون هست هم مستقیم و رک باهاش برخورد کنین.
    اگر جزو اعضای فامیل باشه برای حل مسئله خانوادگی چطور باید با این افراد صحبت کرد؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بچه کوچیکی ( مثلا 2ساله ) که طوطی هست و مثل ضبط صوت میمونه و حرف بد از بقیه یاد گرفته،و پیش همه میگه و باعث آبرو ریزی میشه، (نه خیلی بد : مثلا مثل میکشمتا،خفت میکنما و ... که البته چون لهجه اصفهانی داره بیشتر طنز تلقی میشه)
    من بهترین راه رو بهت پیشنهاد میکنم چون خودم تجربه کردم
    بچه که بودم یه سری حرفای بد یاد گرفته بودم همه جا میگفتم باعث ابرو ریزی میشدم خانواده هم واسه تنبیه فلفل میریختن دهنم ولی جواب نمیداد
    ولی بعضی وقتا میگفتن حالا که حرف بد میزنی ما هم دیگه باهات حرف نمیزنیم . یه روز که باهام حرف نمیزدن آدم میشدم دیگه تا دو سه ماه حرف بد نمیزدم
    تاثیر گذارترین راه همینه

9. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

اگر جزو اعضای فامیل باشه برای حل مسئله خانوادگی چطور باید با این افراد صحبت کرد؟
    اگه از آشنایان باشه باید ببینیم کسی هست که ازش حرف شنوی داشته باشه و براش احترام قائل باشه یا نه؟!
    اگه بود بهتره اول با همون شخص صحبت کنیم و بگیم این فرد رفتارش اشتباهه و تحمل این رفتار برای شما سخته
    ولی اگه تا حدی مغرور هست که هیچکس براش مهم نیست خودتون مستقیم و محکم بهش تذکر بدین اگه امکانش هست ازش دوری کنید تا رفتار بدش روی کارای شما تاثیر نذاره اصلا هم نگران ناراحت شدنش نباشین! تازه بهتره بهش بر بخوره، گاهی اوقات باید یادمون باشه به کسایی که ارزش احترام گذاشتن ندارن احترام نذاریم.

11. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من بنا به یه مشکلی یه مقدار پول از شرکت ایران خودرو طلب دارم. یعنی باید تو حساب ایران خودروییم واریز بشه که من حوالش رو دریافت کنم. وقتی با تهران تماس میگیرم میگن خیلی وقته واریز شده ولی وقتی میرم نمایندگی میگن هنوز واریز نشده (خودم دیدم واقعا نشده بود). جالب اینجاست که سیستمی نمایندگی داره رو مرکز کارشناسی نداره یعنی نمیتونن از تهران چک کنن که واقعا واریز شده یا نه. و اینکه نمایندگی هم سیستم اونا رو نداره که چک کنه کد پرداختی که از تهران برام واریز شده. تا حالا نزدیک 5 6 بار رفتم و نتیجه نگرفتم و پرسنل نمایندگی یه جور بدی باهام برخورد میکنن انگار فکر میکنن دارم چاخان میکنم و انگار اونا ازم طلب کارن نه من!!! یه بار هم حواله 2 ماه پیشی که نقد کرده بودم رو بهم داد و من ساده هم فکر کردم حواله جدیده رفتم بانک بهم گفتن این حواله نقد شده دیدم آره مبلغش هم همونه. یه سری هم تو بانک ضایع شدم ولی به کارمند ایران خودرو چیزی نگفتم گفتم باهام لج میکنه. حالا واااقعا نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم باید با چه لحنی باهاشون صحبت کنم. به چه ربطی داره آخه که با تهران هماهنگ نیستن! میگن خودت باید پیگیری کنی! به نظر شما طرز صحیح برخورد با این جور آدما چیه؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من بنا به یه مشکلی یه مقدار پول از شرکت ایران خودرو طلب دارم. یعنی باید تو حساب ایران خودروییم واریز بشه که من حوالش رو دریافت کنم. وقتی با تهران تماس میگیرم میگن خیلی وقته واریز شده ولی وقتی میرم نمایندگی میگن هنوز واریز نشده (خودم دیدم واقعا نشده بود). جالب اینجاست که سیستمی نمایندگی داره رو مرکز کارشناسی نداره یعنی نمیتونن از تهران چک کنن که واقعا واریز شده یا نه. و اینکه نمایندگی هم سیستم اونا رو نداره که چک کنه کد پرداختی که از تهران برام واریز شده. تا حالا نزدیک 5 6 بار رفتم و نتیجه نگرفتم و پرسنل نمایندگی یه جور بدی باهام برخورد میکنن انگار فکر میکنن دارم چاخان میکنم و انگار اونا ازم طلب کارن نه من!!! یه بار هم حواله 2 ماه پیشی که نقد کرده بودم رو بهم داد و من ساده هم فکر کردم حواله جدیده رفتم بانک بهم گفتن این حواله نقد شده دیدم آره مبلغش هم همونه. یه سری هم تو بانک ضایع شدم ولی به کارمند ایران خودرو چیزی نگفتم گفتم باهام لج میکنه. حالا واااقعا نمیدونم چیکار کنم و نمیدونم باید با چه لحنی باهاشون صحبت کنم. به چه ربطی داره آخه که با تهران هماهنگ نیستن! میگن خودت باید پیگیری کنی! به نظر شما طرز صحیح برخورد با این جور آدما چیه؟
    دوست عزیز این جور مواقع باید یه مدرکی ببرید که اون طرفی که پول رو واریز نکرده و میگه انجام داده باور کنه که شما دروغ نمیگید.امکان پرینت گرفتن از صفحه ای که نمایندگی میگه واریز نشده رو ندارید؟

یک راه دیگه اینه که با رشوه یا حرف اون طرف نمایندگی رو راضی کنید با ایران خودرو تماس بگیره.بالاخره اونها حرف هم رو بهتر میفهمند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز این جور مواقع باید یه مدرکی ببرید که اون طرفی که پول رو واریز نکرده و میگه انجام داده باور کنه که شما دروغ نمیگید.امکان پرینت گرفتن از صفحه ای که نمایندگی میگه واریز نشده رو ندارید؟

یک راه دیگه اینه که با رشوه یا حرف اون طرف نمایندگی رو راضی کنید با ایران خودرو تماس بگیره.بالاخره اونها حرف هم رو بهتر میفهمند
    نه کلا روالش این طوریه که اگه واریز بشه یه مدتی طول میکشه تا حوالش بیاد رو سیستم اینا. اینا هم مشکلی ندارن چک میکنن برام ولی برخوردشون یه طوریه که حس حقارت بهم دست میده وقتی صحبت میکنن موندم چی باید بهشون بگم. شاید چون همش با روی گشاده باهاشون حرف زدم این طوری زبونشون دراز شده همون اول باید سر و صدا میکردم که حساب کار بیاد دستشون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

یه واژه جایگزین*یا الله * نداریم؟:| هی بدم مییاد یکی میخواد بره خونه یکی دیگه میگه یا الله:| یهو فونت و گفتارمون کنیم عربی راحت دیگه:|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •