تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 2605 اولاول ... 2292793193253263273283293303313323333393794298291329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بله خوبه واسه تمامی پروتکلها خوبه
    شاید شما شوخی کرده باشید اما بهتره جواب صحیح بدید تا کسی گمراه نشه.
    پینگ هر چقدر پایینتر باشه سرعت ارسال و دریافت شما ( هر دو با هم ) با اون جایی که ازش پینگ می گیرید به نسبت بهتر خواهد بود. البته منطقه جغرافیایی مهمترین مسئله در این مورد هست. پینگ گرفتن در اصل برای اینه که ببینید با مرکز مورد نظرتون ارتباط دارید یا نه.
    داشتن پینگ مناسب یکی از شروط اصلی برای کارهایی مثل بازی کردن یا ارتباطاتی هست که به طور مداوم نیاز به ارسال و دریافت اطلاعات داره مثل ویدئو کنفرانس. اما برای دانلود بالا بودن زمان پینگ چندان تاثیری نخواهد داشت.

2. 4 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پینگ هر چقدر پایینتر باشه سرعت ارسال و دریافت شما ( هر دو با هم ) با اون جایی که ازش پینگ می گیرید به نسبت بهتر خواهد بود. البته منطقه جغرافیایی مهمترین مسئله در این مورد هست. پینگ گرفتن در اصل برای اینه که ببینید با مرکز مورد نظرتون ارتباط دارید یا نه.
    داشتن پینگ مناسب یکی از شروط اصلی برای کارهایی مثل بازی کردن یا ارتباطاتی هست که به طور مداوم نیاز به ارسال و دریافت اطلاعات داره مثل ویدئو کنفرانس. اما برای دانلود بالا بودن زمان پینگ چندان تاثیری نخواهد داشت.
    ممنون که شفاف سازی کردی.
    طبق تجربه ای که من داشتم هر چی پینگ پایینتر باشه نوسان سرعت کمتره و حداکثر سرعتی که میشه با یک کانکشن گرفت بالاتره! حالا این موضوع علمی هست یا نه رو نمیدونم.
    شایدم به طور مستقیم به هم ربط نداشته باشن.مثلا ممکنه اون فاکتوری که باعث بالا رفتن پینگ میشه باعث افزایش نوسان و کم شدن سرعت با یک کانکشن میشه.

4. این کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟به هر کسی می دن یا اینکه بامبول در میارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان من 512 با حجم 6 گیگ دارم سرعتمم 120 هستش ، به قیمت 15000 هزار تومن به نظرتون این بهتره یا مال مخابرات.؟؟؟؟؟

من بیشتر نامحدود نیاز دارم ولی برای مخابرات شک دارم.

نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    512 رو در قشر دانشجو ها فقط به دانشجوی دکتری می دن و دیگه همین. بعد از اون به شغلهای خاص . یعنی نیاز به تحقیق داشته باشه. مثلا مهندسین. معرفی نامه از شرکت برای اینکه شما به این سرعت نیاز دارید هم جواب میده.

بره مخابرات خوبه اگه نامحدود می خواید. اما اگه وبگردی انجام می دین همون قبلی بهتره.

6. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

بله من هم اینو میدونم

ولی برای من کاملا برعکس درسته هرچی بالاتر باشه وضعیت بهتر هست

8. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ممنون که شفاف سازی کردی.
    طبق تجربه ای که من داشتم هر چی پینگ پایینتر باشه نوسان سرعت کمتره و حداکثر سرعتی که میشه با یک کانکشن گرفت بالاتره! حالا این موضوع علمی هست یا نه رو نمیدونم.
    شایدم به طور مستقیم به هم ربط نداشته باشن.مثلا ممکنه اون فاکتوری که باعث بالا رفتن پینگ میشه باعث افزایش نوسان و کم شدن سرعت با یک کانکشن میشه.
    بله درسته اما پینگ برای چیزهای حساستر مهمه تا دانلود یا صفحه باز کردن. مثلا 2 بار time out موقع پینگ کردن باعث میشه کلا نتونی بازی کنی. اما موقع دانلود شاید سرعت از 32 برسه به 25 و برگرده .
    دانلود با تک کانکشن مثل باز کردن صفحه وب هست. منظور من هم از دانلود دانلود با چند کانکشن هست. البته که پینگ خراب باعث کند باز شدن صفحات میشه.

10. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم و ساکن اندیشه (تهران) هستم. پینگم خیلی افتضاحه توی همه ی سرورهای کانتر پینگم بالای 500 هست و فقط 1 سرور هست که توی اون پینگم حدود 20 هست! که البته همینم باز هر 10 ثانیه یکبار بازی برای 1 ثانیه گیر میکنه!
    سوالم اینه که اگر 512 بگیرم ممکنه مشکل پینگ حل بشه یا اصلاً این دو به هم ربطی ندارن؟
    بعدشم مثه اینکه جدیداً بدون مشکل میشه 256 رو از طریق سایت تبدیل به 512 کرد! درسته؟ چه سایتی باید برم؟

12. این کاربر از bugggmenot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان روی مخابرات وضعیت مانیتورینگ چقدره؟آِا زیر نظر هستم اگر کاری بکنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من 256مخابرات دارم . سرعت روی 30

چطوره بچه ها؟

بنظرم خیلی پایینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله درسته اما پینگ برای چیزهای حساستر مهمه تا دانلود یا صفحه باز کردن. مثلا 2 بار time out موقع پینگ کردن باعث میشه کلا نتونی بازی کنی. اما موقع دانلود شاید سرعت از 32 برسه به 25 و برگرده .
    دانلود با تک کانکشن مثل باز کردن صفحه وب هست. منظور من هم از دانلود دانلود با چند کانکشن هست. البته که پینگ خراب باعث کند باز شدن صفحات میشه.
    بعــله . اون که 100%.
    من 256 مخابرات دارم و ساکن اندیشه (تهران) هستم. پینگم خیلی افتضاحه توی همه ی سرورهای کانتر پینگم بالای 500 هست و فقط 1 سرور هست که توی اون پینگم حدود 20 هست! که البته همینم باز هر 10 ثانیه یکبار بازی برای 1 ثانیه گیر میکنه!
    سوالم اینه که اگر 512 بگیرم ممکنه مشکل پینگ حل بشه یا اصلاً این دو به هم ربطی ندارن؟
    بعدشم مثه اینکه جدیداً بدون مشکل میشه 256 رو از طریق سایت تبدیل به 512 کرد! درسته؟ چه سایتی باید برم؟
    امکان داره در اون لحضه که سکته میکنه کل پهنای باند آپلود یا دانلودشما پر شده که نتیجه ش میشه اینکه پکت بعدی باید یک ثانیه صبر کنه تا برسه بدست شما یعنی پینگ شما از 20ms میره بالای 1000ms !!!
    تا اونجا که من میدونم 256 برای کانتر کافیه به خاطر همین فکر کنم مشکل از آپلودتون باشه چون مخابرات آپلودش خیلی پایین تر از دانلودشه!
    اگه مشکلتون از سرعت باشه ارتقا به 512 به احتمال زیاد مشکل رو حل میکنه.

دوستان روی مخابرات وضعیت مانیتورینگ چقدره؟آِا زیر نظر هستم اگر کاری بکنم؟
    از لحاظ مانیتورینگ و فیل رینگ همه isp ها مثل همند . همه ی این کارها توسط زیرساخت انجام میگیره که همه isp ها موظف اند از زیر ساخت پهنای باندشون رو تامین کنند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من 256مخابرات دارم . سرعت روی 30

چطوره بچه ها؟

بنظرم خیلی پایینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •