تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 456 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزانه ی الموندو 29 ژانویه ی 2012

بن بست

ويارئال 0-0 بارسا

بارسا نمي تواند هدفش را پيدا كند و شرايط با توجه به اختلاف 7 امتيازي دشوارتر شده است

فشار و خستگي رواني ال كلاسيكو و داوري بد كليد به وجود امدن اين اتفاقات بود

راز مهم : اتلتيكو در فينال در نيوكمپ بازي خواهد كرد

=======

sport

آنها تسليم نخواهند شد

ويارئال 0-0 بارسا

بارسا موفق به گلزني در اين بازي نشد واختلاف با مادريد به 7 امتياز رسيد

مسي تمام راها را براي گل زني امتحان كرد اما نتوانست يك گل معجزه اسا به ثمر برساند

بارسا با وجود شرايط موجود ليگ را از دست رفته نميداند

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

کاریکاتورهای روزانه ی الموندو 29 ژانویه ی 2012

ویارئال0-0 آنهایی که اکنون بیشتر از همیشه به ما نیاز دارند

پویول:"ما همه چیز را برنده شده ایم ، اما بدون شک ، مسابقات سخت بسیاری هنوز مانده است"

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

کارلس پویول: بهانه ای برای تساوی مقابل ویارئال نداریم

آبی و اناری ها سه روز پیش از این به سختی مقابل رئال در نوکمپ به تساوی 2-2 رسیدند اما پویول معتقد است فرصت اندک استراحت بین دو دیدار مشکل بارسا در این دیدار نبود.

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسا، از تساوی بدون گل تیمش مقابل ویارئال اظهار ناراحتی کرد و معتقد است بهانه ای برای نمایش شان در این دیدار نداشتند.
    آبی و اناری ها سه روز پیش از این به سختی مقابل رئال در نوکمپ به تساوی 2-2 رسیدند اما پویول معتقد است فرصت اندک استراحت بین دو دیدار مشکل بارسا در این دیدار نبود.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" ما هیچ بهانه ای برای این نتیجه نداریم. بازیکنان باید به بازی کردن هر سه روز یک بار عادت کنند."
    بارسا در حال حاضر 7 امتیاز از رئال صدرنشین عقب افتاده اما پویول هنوز به قهرمانی تیمش امیدوار است.
    " تیم به این نتیجه واکنش نشان خواهد داد. ما تلاش بیشتری خواهیم کرد. قهرمانی لالیگا از دست نرفته است. ما تسلیم نمی شویم."
    بازی بعدی بارسا در لالیگا مقابل رئال سوسیه داد خواهد بود.

کانوته: هیچ وقت نگفتم که سسک نژاد پرست است

ستاره مالیایی در گفتگو با بی بی سی اعلام کرد که سسک صحبتهای نژاد پرستانه ای خطاب به او برزبان نیاورده بود

سایت گل- بی بی سی در حال ضبط برنامه ای درمورد نژادپرستی در دنیای ورزش و به ویژه فوتبال است و از همین رو فردریک کانوته، ستاره مالیایی سویا را گزینه مناسبی برای مصاحبه برگزیده بود.

از همین رو این شبکه تلویزیونی تصاویری را از درگیری سسک و کانوته در بازی بارسلونا و سویا منتشر کرد و بعد از آن صحبتهای کانوته را پخش کرد که طی آن اعلام کرد که سسک هیچ توهین نژاد پرستانه ای به او نکرده

در جریان این دیدار که بازی با تساوی دو تیم به اتمام رسیده بود، این دو بازیکن دست به یقه شدند و برای دقایقی بازی به جنجال کشیده شد. در پایان این مسابقه گمانه زنی ها حکایت از آن داشت که فابرگاس صحبتهایی نژادپرستانه را خطاب به بازیکن مالیایی سویا برزبان آورده

بعد از آن سسک با تکذیب این خبر اعلام کرد که نامزد خود او اهل لبنان است و برروی بازوی چپش تتویی به خط عربی دارد.

اکنون کانوته هم هرگونه توهین نژادپرستانه از سوی سسک را تکذیب کرده و به بی بی سی گفت:« نمی گویم که سسک به من چه گفت.چون صحبتی شخصی بود. گاهی وقتها در زمین مسابقه از زبان عامیانه و بدی استفاده می شود و برخی بازیکنان نسبت به این کلمات واکنش نشان می دهند.این همان چیزی است که درمورد من اتفاق افتاد. ولی هیچ وقت نگفتم که سسک نژادپرست است یا اینکه جمله ای نژادپرستانه برزبان آورده. باید دراین باره صادق باشم.»

مسابقات لالیگا و جام حذفی.
    بارسا این هفته دو بازی پیش رو دارد؛ اولین مسابقه در مستایا در قالب جام پادشاهی و در برابر والنسیا، و دومین بازی در نیوکمپ برابر رئال سوسیداد.

مطابق برنامه ماه ژانویه، بازیکنان این هفته نیز باید بر روی دو بازی جام حذفی و لالیگا تمرکز کنند. روز چهارشنبه بارسا برای برگزاری مرحله رفت جام حذفی به والنسیا سفر خواهد کرد و روز شنبه نیز باید در نیوکمپ پذیرای رئال سوسیداد باشد.

اولین جلسه تمرینی پشت درهای بسته ساعت 11 دوشنبه صورت می گیرد و به دنبال آن پینتو و جوزپ گواردیولا نیز مصاحبه ای خواهند داشت که درباره ی بازی روز چهارشنبه با خبرنگاران صحبت خواهند کرد. تیم روز چهارشنبه ساعت 9 صبح به مقصد والنسیا حرکت می کند و روز پنج شنبه نیز بازیکنان برای تمرین ساعت 12 به زمین تمرین باشگاه بازخواهند گشت.

عصر جمعه

جلسه ی دیگری برای عصر جمعه ساعت 6 برنامه ریزی شده است و با مصاحبه قبل از بازی مربی همراه خواهد بود. روز بعد طبق روال همیشگی روزهای مسابقه، بازیکنان آخرین جلسه تمرینی را ساعت 12:30 خواهند داشت و بازی در برابر رئال سوسیداد نیز از ساعت 22 آغاز خواهد شد.

ویارئال 0-0 بارسلونا: آمار بازی.
    ولین بازی کریستین تلو در لیگ, صدمین بازی پیکه با لباس بارسا در لیگ یا پانزدهمین باری که بازیکنان بارسا در این فصل تیر دروازه حریفا را به لرزه درآوردند. آخرین آمار بازی در ادامه ارائه می شود. با این خبر پرونده این بازی نیز بسته خواهد شد.

آمار بازی شب گذشته ویارئل-بارسا، از هفته 21 لالیگا به این شرح است:

• جرارد پیکه که کار خود را از 13 سپتامبر 2008 در بازی مقابل تیم سانتاندر برای تیم اول بارسا آغاز کرد، صدمین بازی لیگ خود را با پیراهن بارسا تجربه کرد. او بهترین رکورد ممکن را ثبت کرده است؛ 77 برد، 19 ساوی و تنها 4 باخت.

• در پی اولین بازی کریستین تلو همراه با سایر بازیکنان ذخیره مقابل هوسپیتالت، دیشب این مهاجم جناحین برای اولین بار قرار گرفتن در ترکیب اصلی را در لیگ تجربه کرد.

• این ششمین تساوی این فصل بود که پنج مورد از این تساوی ها خارج از خانه بوده است. همانطور که گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: «ما بازی های زیادی را با نتیجه مساوی از دست دادیم در حالی که مستحق برد بودیم».

• بارسا 15 بار در 21 بازی لیگ دیرک دروازه حریفان را به لرزه درآورده است. از این15 مورد، 8 مورد خارج از خانه بوده است، که از این بازی ها بارسا موفق به کسب 7 امتیاز ارزشمند شده است. آخرین مورد از ضرباتی که به دیرک دروازه برخورد کرد، ضربه فابرگاس در دقیقه 79 در ورزشگاه مادریگال بود.

• در بازی مقابل ویارئال، بارسا 66% زمان بازی توپ را در اختیار داشت و همچنین 10 شوت به سمت دروازه زد. 22 خطا روی بازیکنان بارسا انجام شد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: حامد رنجبر / FCBarcelona.ir

4. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان چه دل سرد شدین!!
    درسته بارسا مثل همیشه نتیجه نمی گیره ولی این قدر نا امید نشید
    بارسا با وجود اینکه این همه امتیاز از دست داده و با تیمایی که باید می برده مساوی کرده ولی باز رئال رو ترکونده!!!
    می دونید الان یه جوری شده که همه جلوی بارسا شاخن و وقتی به رئال می رسن اصلا بازی که مقابل بارسا انجام می دن رو نمیکنن!!
    این چند وقته هم که اشتباهات داوری به نفع تیم حریف و به ضرر بارسا تمام شده و بیشتر از نتیجه از نظر مصدوم برا بارسا مشکل ساز شده!!!
    ولی اگر هم بارسا لالیگارو به دست نیاره ولی همیشه تیم عالیه هست و اون بازیشون و همبستگی و در کل بازی گروهیشون هست که باعث می شه من همیشه بازیاشونو ببینم چون واقعا مفهوم اصلی بازی تیمی رو داره تو زمین پیاده می کنه!!
    و اینکه تو این چند سال چه بازیکنایی رو معرفی کرده!!!

6. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش روز:ضعف بارسا در خارج از خانه؛13 امتیازی که از دست رفت

تیم کاتالان در دیدارهای خارج از نوکمپ نمایش ضعیفی را به اجرا می گذارد و تنها 16 گل به ثمر رسانده و 13 امتیاز از دست داده

سایت گل- چند هفته پیش بود که پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد:« در بازیهای خارج از خانه آمار و ارقام مناسبی برای دستیابی به عنوان قهرمانی را به دست نمی آوریم.»
    در دیدار شنبه شب بارسا مقابل ویارئال در ال مادریگال هم بار دیگر این موضوع به اثبات رسید. آمار و ارقام دروغ نمی گویند. آبی اناری ها در رقابتهای این فصل لالیگا 13 امتیاز در خارج از برنابئو از دست داده اند.
    تنها 17 امتیاز از 45 امتیازی که بارسا تابه امروز کسب کرده در بازیهای خارج از خانه به دست آمده و 5 تساوی و شکست مقابل ختافه در بازیهای خارج از خانه باعث شده تا آبی اناری ها از کورس قهرمانی عقب بمانند.
    این پنج تساوی در مصافهای خارج از خانه بارسا با رئال سوسیداد، والنسیا، اتلتیک بیلبائو، اسپانیول و ویارئال به دست آمده است.
    بارسایی ها در بازیهای خارج از خانه شان به 16 گل رسیده اند و این درحالی است که رئال در بازیهای خارج از خانه اش در رقابتهای این فصل لالیگا به 25 امتیاز و 29 گل رسیده.
    بدین ترتیب می توان رقابتهای این فصل لالیگا را به عنوان بدترین فصل برای بارسا در بازیهای خارج از خانه از زمان روی کار آمدن گواردیولا دانست.

مسي: به حضور در فينال کوپادل‌ري مي‌انديشيم

مرد سال فوتبال اروپا و جهان معتقد است کاتالان‌ها حتي پس از توقف برابر ويارئال دست از تلاش براي کسب مجدد قهرماني لاليگا برنخواهند داشت.

به نقل از سایت بارسلونا، لیونل مسی در بازی شنبه شب آبی و اناری پوشان در خانه ویارئال تلاش زیادی برای گلزنی کرد که موفق نبود. وی پس از تساوی بدون گل به خبرنگاران گفت: خیال همه راحت باشد بارسا دست از تلاش برنخواهد داشت. دور دوم مسابقات تازه شروع شده و هنوز خیلی مانده تا لالیگا قهرمانش را بشناسد.

در دیدار مذکور هم‌تیمی‌های او به تساوی بدون گل رسیدند و با ۴۵ امتیاز در رده دوم و در فاصله ۷ امتیازی رئال مادرید، پیشتاز مسابقات جای گرفتند.

او ادامه داد: براین اساس هنوز امتیازات بسیاری باقی‌مانده که باید بجنگیم و کسب کنیم. اکنون روی بازی کوپادل‌ری با والنسیا تمرکز می‌کنیم. امیدواریم با غلبه بر این حریف در نیمه‌نهایی بتوانیم راهی بازی نهایی شویم.

مسی که به خاطر درخشش بسیار دو عنوان بازیکن برتر قاره سبز و جهان را به خود اختصاص داد، افزود:‌ در این بازی موقعیت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم. ولی توپ‌های ما تبدیل به گل نشد.

وی در مورد داوری تکسیرا ویتینس، داور بحث‌انگیز بازی ال‌کلاسیکو بامداد پنج‌شنبه گذشته که مورد انتقاد شدید رئالی‌ها قرار گرفت و متهم به جانبداری از یاران مسی شد، اظهار داشت: دوست ندارم در مورد مسائل داوری حرف بزنم.اما گاهی اوقات داوران عملکردشان شکل خاصی می‌گیرد و به خاطر یک خطای کوچک، به یکباره کارت زرد یا قرمز نشان می‌دهند.

یاران مسی چهارشنبه شب در بازی نیمه‌نهایی کوپا دل‌ری در خانه والنسیا به میدان خواهند رفت.

مسی: ازبچگی رونالدوی برزیلی را تحسین می کردم؛ روزی به لیگ ارژانتین برمی گردم

بعد از کسب توپ طلا،همان مسی همیشه هستم.قطعا احساس خوشبختی می کنم، این یک افتخار بزرگ است

سایت گل- چند روز بعد از آنکه لیونل مسی توپ طلای سال 2011 را مال خود کرد، روزنامه آرژانتینی اوله گفت و گویی اختصاصی را با مسی انجام داد تا از حال و روز ستاره آرژانتینی بپرد.

دراینجا می توانید گزارش مربوط به این گفت و گو را مطالعه کنید:

صبح هنگام بود که لیونل مسی اس ام اس داد و اعلام کرد که بیدار شده و قول داد که خیلی زود تماس خواهد گرفت که درنهایت بعد از ناهار این تماس حاصل شد.مسی دقیقا همان طور که در زمین بازی تاثیر گذار وجذاب است، در پشت تلفن هم آرامش و جذابیت خاص خودش را داشت . او که اکنون و برای یک بار دیگر عنوان مرد سال فوتبال دنیا را مال خود کرده، بلد نیست که چطور با غرور و خودبینی، به داشتن این عنوان جدید فخر بفروشد. درحالی که همه دنیا از او و سومین توپ طلای متوالی اش صحبت می کنند، او در گفت و گو با ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا اعلام کرده که میخواهد فوتبالش را در بارسا به پایان ببرد
    مسی در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه اوله، از موضوعات مختلف گفته، از دریافت توپ طلا تا آینده اش در دنیای فوتبال

فردای روزی که توپ طلا را گرفته بودی، تا چه ساعتی خوابیدی؟

زود بیدار شدم؛چون صبح جلسه تمرینی داشتیم وبعد از آن هم برای تمدید اقامت اسپانیا به دفتر مربوطه رفتم.تازه الان به خانه رسیده ام و می توانیم با آرامش صحبت کنیم. روز دوشنبه وقتی از سوئیس برگشتیم،و به خانه رسیدیم، آن قدر خسته بودم که سریع خوابم برد،یعنی بهتربگویم بی هوش شدم.حتی اخبار آرژانتین راگوش ندادم. ولی صبح سه شنبه برادرهایم که در آرژانتین هستند برایم تعریف کردند.

چه کسانی به تو زنگ زدند؟

خیلی ها؛ هم تیمی هایم درتیم ملی آرژآنتین، دوستانی که درایتالیا دارم.سابه یا،سرمربی تیم ملی آرژانتین به من اس ام اس داد وتبریک گفت؛اعضای کادرفنی تیم ملی آرژانتین هم همین طور.نمی خواهم اسم برخی ها را بیاورم.چون نمی خواهم اسم کسی را از قلم بیندازم.ولی ازهمان لحظه ای که بیدار شدم، فقط درحال دریافت پیغامهای محبت آمیزهستم

مارادونا هم به تو زنگ زد؟

هنوز حرف نزده ایم ولی می دانم که دیگو همیشه از این بابت خوشحال می شود.او همیشه از من حمایت می کند.

با دریافت این توپ طلا چه چیزهایی تغییر می کند؟الان با رکورد پلاتینی برابری کرده ای

هیچ چیزی تغییرنمی کند.من همان مسی همیشه هستم.قطعا احساس خوشبختی می کنم، این یک افتخار بزرگ است ولی امروز (روز بعد از دریافت جایزه) برای من یک روز عادی است، روزی مثل بقیه روزها، در خانه و درجمع خانواده ام. کاملا آرامم.مهمترین نکته این است که در بارسلونابه حرکت دراین مسیر ادامه دهم و بتوانم این موفقیتها را ادامه دهم؛ در تیم ملی آرژانتین هم همین طور. ولی در روز دریافت توپ طلا هم گفتم که عقده کسب چهارمین توپ طلا یا این جور چیزها را ندارم. ترجیح می دهم که عناوین گروهی بیشتری به دست بیاوریم.

آن شب و درمراسم پاسارلا به تو چه گفت؟

من کارلوس بیلاردو را دیدم و چند دقیقه ای با هم مشغول صحبت بودیم.کنار او دانیل پاسارلا ایستاده بود که من قبلا او را نمی شناختم.او بامن سلام و احوالپرسی کردو به من برای کسب جایزه تبریک گفت.این اولین باری بود که با هم صحبت می کردیم.

اینکه رونالدو(ی برزیلی) جایزه را به تو دادهم یکی دیگر از آرزوهایت بود؟

واقعا دوست داشتم او را ببینم.قبل از آغاز مراسم اهدای جوایز، تصاویر گلهای رونالدو روی تلویزیون بزرگ سالن پخش می شد.او مهاجمی فوق العاده است و همیشه لبخند زیبایی برلب داشت.اینکه رونالدو این جایزه را به من داد، یکی از رویاهایم بود.چون از بچگی همیشه او را تحسین می کردم.

الان چه برنامه ای داری؟

الان می خواهم ناهار بخورم وبعد از آن چرت بعد ازظهر

نه لئو؛الان به دنبال چه عنوان دیگری هستی؟ کدام جایزه یا رکورد؟

نه.الان به بازیهای بعدی تیمم فکر می کنم. معتقدم که ما دیگر نباید در رقابتهای لالیگا امتیاز از دست بدهیم و درمورد تیم ملی هم تا میانه های سال 2012 درمرحله مقدماتی جام جهانی 2014،بازی دیگری نخواهیم داشت، البته چند بازی دوستانه هست. ماباید از این بازیهای دوستانه برای کسب آمادگی هر چه بیشتر استفاده کنیم. همه ما انگیزه های زیادی داریم .من با بازیکنان تیم ملی آرژانتین صحبت کرده ام و متوجه این موضوع شده ام

حتما این روزها رئیس باشگاه بارسلونا تو را تحت فشار می گذارد تا فوتبالت را در بارسا به اتمام برسانی .نه؟

در اروپا دوست دارم تا در بارسلونا بازی کنم و می خواهم همیشه اینجا بمانم ؛هر چه بیشتر بتوانم بمانم، برایم بهتر است.من در اینجا احساس راحتی می کنم ؛اینجا همه من را دوست دارند؛ البته قبل از خداحافظی از دنیای فوتبال دوست دارم تا مدتی در سرزمینم بازی کنم. همیشه خیلی رک و راست گفته ام که دوست دارم تا در آرژانتین بازی کنم. این یک رویاست و این رویا را محقق خواهم کرد.
    Last edited by LittLe_BeAr; 30-01-2012 at 15:43.

8. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

بعضي ها فكر ميكنن بارسا بايد همه رو ببره.اين اشتباهه.
    كاشكي اون توپ گل ميشد و كاش مسي گل ميزدو از اين دست حرفا بچگونست.
    فوتبال همينه گاهي وقتا توپ ميره تو گل بعضي وقتا هم نميره.
    پس اون موقع كه تو بازي برگشت با رئال اين همه اونا موقعيت داشتن چرا چيزي نگفتين؟!
    شما يه لحظه خودتون جاي طرفداراي ساير تيما بذارين پس اونا بايد چي بگن.
    طرفداراي ليورپول.ارسنال.يوونتوس.حتي همين رئال اونا بايد چي كار كنن كه سالهاست نميتونن تو ليگ قهرمان بشن.
    بازم ميگم شايد تا اخر عمرمون چنين تيم پر قدرتي نداشته باشيم و هممون داريم بهترين بازيهاي بارسا رو ميبينيم.
    اين حرفاي من براي اونايي كه بازيهاي بارساي1999تا2004 رو ميديدن خيلي قابل دركه.تو 5 سال هيچ جامي نميگرفتيم.پس چيز عجيبي نيست كه مثلا امسال هيچ جامي نگيريم اين براي همه تيمها پيش مياد.
    ما بارسا رو دوست داريم با همين سبك فوتبالي.نميخواييم مثل رئال باشيم.

10. 14 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش روز:تغییر استراتژی آبی اناری ها در مورد داوران

مسی با «مغرور»نامیدن داوران بعد از بازی با ویارئال،دنیا را متعجب کرد. گواردیولا هم انتقاد از داوران راشروع کرده است

سایت گل- در سالهای اخیر و اززمانی که پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بارسلونا قرار گرفت، ابی اناری ها تصمیم گرفتند تا دیگراز داوری ها انتقاد نکنند.از همان زمان بود که آنها به تمام جامهای قهرمانی ممکن دست یافتند و تمام تیمهایی که پیش ازاین از بارسا جلوتر بودند را پشت سرگذاشتند.

بهانه برای توجیه باختها از دایره واژگان کاتالونیایی ها پاک شده بود ولی گویا اوضاع تغییر کرده است. آبی اناری ها بعد از گذشت چند سال، دیگر صدرنشین جدول لالیگا نیستند واز زمانی که صدر جدول را از دست دادند، انتقاد آنها از داوری ها شروع کرده اند. با کلمات خوب و با لحنی مملو از ادب ، ولی اکنون داوران طرف انتقاد بارسایی ها هستند

عجیب ترین بخش ماجرا در روز شنبه و بعد از دیدار با ویارئال رخ داد. زمانی که لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسا هم به انتقاد از داوران پرداخت.

جالب تر اینجاست که لیونل مسی معمولا در میکسد زون شرکت نمی کند ولی این بار داوطلبانه با خبرنگاران صحبت کرد. مسی درمورد عملکرد داور در بازی با ویارئال گفت:« داورهایی هستند که خیلی خودخواه مغرورند.نمی توان به آنها هیچ چیزی گفت؛چرا که با تو واقعا بد حرف می زنند و بلافاصله کارت را از جیبشان خارج می کنند.»

این رفتار عجیبی از سوی بهترین بازیکن دنیا در سال 2011 بود که بعد از تساوی تیمش مقابل حریف چنین صحبتهایی را برزبان بیاورد.

روزنامه مارکا در گزارشش به این نکته اشاره کرده که این اولین انتقاد بارسایی ها از داوری نیست. چابی هم بعد از تساوی تیمش مقابل اسپانیول صحبتهای مشابهی را برزبان آورده بود. در دقایق پایانی آن بازی بود که داور مسابقه یک پنالتی را به نفع بارسا اعلام نکرده بود

درپایان آن بازی، چابی در کنفرانس خبری شرکت کرده و در صحبتهایی اعلام کرده بود که در رقابتهای این فصل،داوری ها به بارسا آسیب رسانه اند. او نگفت که چرا در این برهه از زمان یاد این مسائل افتاده ولی طبق نظرات این بازیکنان در سالهای قبل و همان طور که قابل درک است، زمانی که آبی اناری ها ساکت بودند، داوری ها به نفعشان بوده

این طور به نظر می رسد که تغییرات استراتژیکی در بارسا درمورد واکنش و رفتار آنها نسبت به داوری ها ایجاد شد.این روزها آبی اناری ها انچه در ذهنشان می گذرد را برزبان می آورند و این درمورد مربی این تیم هم صدق می کند. روز شنبه، داور مسابقه به خاطر انتقادات گواردیولا به او هشدار داد؛ اتفاقی که مدتها بودرخ نداده بود.

والدس: دیگر فرصت اشتباه کردن نداریم

بارسا این هفته مقابل ویارئال به تساوی 0-0 رسید و در حال حاضر 7 امتیاز با رئال فاصله دارد.

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان بارسا، معتقد است اگر می خواهند در رقابت های این فصل لالیگا به قهرمانی برسند، باید در هر 18 دیدار باقی مانده پیروز شوند.
    بارسا این هفته مقابل ویارئال به تساوی 0-0 رسید و در حال حاضر 7 امتیاز با رئال فاصله دارد.
    والدس در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" دیگر فرصتی برای اشتباه کردن نداریم. ما مقابل ویارئال دو امتیاز مهم را از دست دادیم و باید همه امتیازات باقی مانده را به دست بیاوریم.
    اگر بخواهیم برای قهرمانی بجنگیم، نباید دیگر امتیاز از دست بدهیم زیرا رقیبی پیش روی ماست که بسیار قدرتمند است."
    دروازه بان باتجربه براسا همچنین در مورد دلایل فراز و نشیب های تیمش در این فصل گفت:" هرگز نمی توان مصدومیت ها را بهانه کرد.
    تیم های کوچک چنین بهانه هایی می آورند. ما از قدرت کافی برخورداریم که بتوانیم در همه بازی های پیروز شویم.
    اما فکر می کنم که تیم خسته است. البته رقبای ما هم بازی های زیادی انجام داده اند و کسی نمی تواند بگوید این کار آسان است.
    نمی توانم دقیقا بگویم چه اتفاقی افتاده است. مهمترین مسئله این است که تیم به سختی کار می کند و ما باید به راه مان ادامه بدهیم."
    بارسا چهارشنبه شب در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری میهمان والنسیا خواهد بود.

12. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بارسا امسال چه جام ببره چه نبره تو قلب همه طرفدارای حقیق این تیم جا داره و این رو بدونین هیچ کس از بارسا دلسرد نشده بلکه به اینده هم امیدوار تر شدیم با وجود بازیکنایی که لاماسیا داره سالهای اتی هم موفق و میدرخشیم!با امید روزهایی که باز هم مثل گذشته مصدوم نداشته باشیم و هیچ تیمی جلو دارمون نباشه!

14. 8 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بارسا خواهان غلبه بر والنسيا در مستايا

تيم فوتبال بارسلونا يک هفته پس از جدال ‌ا‌ل‌کلاسيکو با رقيب کهکشاني خواهان غلبه بر والنسيا در ورزشگاه مستايا است.

پیکارهای دور رفت از مرحله نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا(کوپا دل‌ری) امروز و فردا انجام خواهد شد. براساس برنامه قرار است تیم دسته سومی میرانداس در خانه امشب به استقبال از آتلتیک بیلبائو بشتابد، اما جدال مهم این مرحله فرداشب در ورزشگاه مستایا انجام خواهد شد. جایی که والنسیا در انتظار بارسلونا خواهد بود.

والنسیا که در رقابت‌های لیگ (لالیگا) پس از کاتالان‌ها در رده سوم جدول است، در تکاپو برای استفاده از همه امکانات خود، بویژه میزبانی به منظور افزایش بخت پیروزی بر تیم تحت رهبری گواردیولا است.

در نقطه مقابل یاران لیونل مسی که هفته گذشته در بازی برگشت دور یک چهارم نهایی و ال‌کلاسیکو با رئال مادرید ۲ بر ۲ در خانه متوقف شدند و به لطف پیروزی ۲ بر یک بازی رفت،‌ جواز صعود را به این مرحله دریافت کردند، در جست و جوی برد هستند تا هم خیال خود را برای جدال برگشت در خانه راحت کنند و هم به انتقاداتی که پس از مصاف با مادریدی‌ها نسبت به آنان شد، پاسخ گویند.

دیدارهای برگشت این مرحله چهارشنبه شب آینده انجام خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بعد از محرومیت 4 جلسه ای بالوتلی توی انگلیس ، تو ایتالیا آندره دیاس مدافع لاتزیو برای ضربه ای که به سر ون بومل زد بعد از بازبینی فیلم 3 جلسه محروم شد ، قبلش هم تو آلمان جرمین جونز مدافع شالکه رو برای خطای روی بازیکن تیم بورسیا مونشن گلادباخ دو ماه محروم شد . امان از یک جلسه محرومیت برای کونترائو یا حتی پپه ....

شاید اشتباهات داوری و آفساید و نگرفتن پنالتی رو بشه اشتباهات ناخواسته داوری گفت و بدون قصد و غرض که توی سرعت بازی رخ میده ، اما کیه که توی بازبینی فیلم ، خطاهای غیر ورزشی و عمد رو نبینه ؟

18. 8 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گزارش ویدئویی: دلیل عصبانیت و انتقاد مسی از داور دیدار ویارئال- بارسا چه بود

لیونل مسی درپایان دیدار ویارئال – بارسا در صحبتهایی اعلام کرد که گاهی وقتها برخی داورها واقعا مغرورند

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا عادت ندارد تا درموردعملکرد داوران به اظهارنظر بپردازد. ولی بعد از تساوی بدون گل دو تیم بارسلونا و ویارئال در ورزشگاه ال مادریگال این ستاره آرژانتینی در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد خوسه آنتونیو ته یسیه را ویتیه نس، واکنش متفاوتی داشت.

او درپاسخ به این سوال گفت:« من دوست ندارم که درمورد داوران صحبت کنم ولی گاهی وقتها آنها واقعا خودخواه ومغرورند و تو را با درآوردن کارتشان تهدید می کنند.»

چرا مسی چنین واکنشی داشت؟ چرا از داور دلخور شده بود.وب سایت روزنامه مارکا به نقل از لاسکستا با انتشار ویدئویی از دلیل ناراحتی مسی پرده برداشته.

این ویدئو را اینجا تماشا کنید:« درابتدا صحبتهای مسی در میکسد زون پخش شد و درجریان این ویدئو به این نکته اشاره می شود که مسی بازی با ویارئال را کاملا عصبانی به پایان برد، شنبه شب، شب او نبود و اوضاع بروفق مراد او پیش نمی رفت.دقایق علیه بازیکنان بارسا پیش می رفت. و این بازیکنان بارسا را کلافه کرده بود. شوتهای مسی به گل تبدیل نمی شدو نمی توانست برخلاف همیشه از این فرصتها بهره ببرد و مهمتر از همه کابوسی بود که مسی را آزار می داد:« فاصله هفت امتیازی»

فشار فراوانی برروی مسی بود و از همین رو در بین دو نیمه مسی به داور مسابقه نزدیک شد تا درمورد نحوه قضاوتش با او به صحبت بپردازد.. مسی از داور مسابقه پرسید:« می توانم با شما صحبت کنم؟» ولی داور از مسی خواست که از او دور شود و پشت سرهم به مسی می گفت که برود.حتی کمک داورها هم از مسی خواستند که برود.مسی دوباره به عقب برگشت ولی دید که داور حتی فاصله اش را با او حفظ کرده است. والدس و بعد پویول به سراغ مسی آمدند و او را به رختکن بردند.

ولی در نیمه دوم بازی این پویول بود که به انتقاد از داوری پرداخت.او با داور صحبت کرد و به جرو بحث پرداخت و حتی به او تنه ای زد که داور اصلا خوشش نیامد

فرصتی که سسک ازدست داد آخرین فرصت بارسا بود وواکنشی عصبی از سوی گواردیولا را به همراه داشت.بازی با خشونت دنبال می شد و گواردیولا از خشونت بازیکنان ویارئال عصبی شده بود.

این ویدئو را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماشا کنید.

گواردیولا مانع از حضور دانی آلوس در برنامه ای تبلیغاتی

مربی آبی اناری ها نمی خواهد که شاگردانش در آستانه بازیهای مهم فکر دیگری به جز فوتبال داشته باشند

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا به دانی آلوس اجازه نداد تا در برنامه تبلیغاتی ایکس باکس 360 شرکت کند. این برنامه 48 ساعت قبل از دیدار رسمی بارسلونا و والنسیا در دور رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا در پیست کاتالونیا برگزار می شد و انتظار می رفت که دانی آلوس در این برنامه درکنار افراد سرشناسی حضور داشته باشد ولی آلوس نتوانست در این برنامه حضور بیابد طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،مربی آبی اناری ها از شاگردانش خواسته تا در حالی که فردا مقابل والنسیا قرار خواهند گرفت، تمام تمرکزشان را برروی این دیدار حساس قرار دهند. بارسلونا در آخرین دیداری که برگزار کرد در رقابتهای لالیگا مقابل ویارئال به تساوی بدون گل دست یافت. گواردیولا اکنون از شاگردانش می واهد که برروی بازی با والنسیا تمرکز کنند و در روز سه شنبه دو جلسه تمرینی در طول روز خواهند داشت؛ اتفاقی که در ماه های اخیر در رختکن بارسا بی سابقه بوده

[22 بازیکن بارسا در حال آماده سازی برای بازی با والنسیا هستند.

14 بازیکن تیم اول به همراه 8 بازیکن بارسا ب امروز در سیوتات اسپورتیوا جلسه تمرینی بازی با والنسیا را برگزار کردند.

مصدومان شامل پدرو، افلای، اینیستا و ویا نیز برنامه ریکاوری خود را در باشگاه انجام میدادند.

بارسا صبح دوشنبه پس از استراحت یک روزه یکشنبه به تمرینات بازگشت. هدف اصلی تمرکز بر روی بازی والنسیا در مستایا و در قالب مرحله رفت جام حذفی بود که روز چهارشنبه از ساعت 21 آغاز خواهد شد.

هر 14 بازیکن تیم اصلی از جمله الکسیس که آمادگی کاملش در روز شنبه اعلام شد، در تمرین حاضر بودند و جوانان بارسا ب که به ویارئال سفر کرده بودند؛ آیزاک کوئنکا، جاناتان دوس سانتوس، تلو و سرجیو روبرتو به همراه روسل، اسپینوسا، بالیو و سرجی گومز نیز حضور داشتند.

ریکاوری مصدومان

جدا از آندره فونتاس، تمامی بازیکنان مصدوم شامل پدرو، اینیستا و افلای و ویا در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر مشغول ریکاوری بودند. علاوه بر این بازیکنان، سیدو کیتا که همراه تیم ملی مالی در جام ملتهای افریقا حضور دارد نیز غایب خواهد بود.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سمیرا محمدی / FCBarcelona.ir
    Last edited by LittLe_BeAr; 31-01-2012 at 13:47.

20. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •