دوست عزیز من از این استفاده کردم درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من از این استفاده کردم درست شد
دوستان به یه مشکل بر خوردم ، مشکل اینه که اون لوگو اسکانیا هست که کنار اسکانیا ها هستش(عقاب)
مدش رو ریختم ولی نمییاد .
یعنی تمام رنگ های ماشین هست که طرح داره هیچ کدوم عمل نمیکنند و فقط کناره های ماشین روش طرح مییوفته و رنگ ماشین ثابت هستش اگه میشه راهنماییم کنید من عاشق اسکانیا هستم.
تمام مد هایی رو هم که استفاده میکنم گذاشتم.
لطفا کمکم کنید.![]()
فکر کنم بخاطر تداخل مد ها باشه آخه بیشتر مد هایی که ریختی مربوط به اسکانیاست مثلا دو تا مد داری که واسه داخل کابین اسکانیاست . وقتی یه مد interior داری و میخوای یکی دیگه استفاده کنی ، باید قبلیه رو پاک کنی . الانم همه مد های اسکانیا رو بردار و اون مد عقاب رو بذار ببین درسته یا نه . بعد یکی یکی مد ها رو اضافه کن ببین درست میشه یانه ؟ مد ها هم بعضیاشون خرابن من خودم مد لوازم اضافه واسه نمای داخل کابین رو ریختم دیگه نمیتونستم رنگ کامیونم رو تغییر بدم .
Last edited by hamed30; 27-11-2012 at 15:57.
یکی از دوستان لطف کنه تمام مد هارو توی یه پست قرار بده
مرسی مرسی...
خواهش میکنم.
چجوری با ماوس فرمون میدی ؟ رانندگی با ماوس خیلی سخته. من ماوسم رو گذاشتم رو بیشترین رزولوشن جوری که از اینطرف صفحه مانیتور تا اونور صفحه میشه نیم متر روی میز اما بازم رانندگی باهاش برام سخت بود. همش مارپیچ میرفتم.
من از پدال و دسته دنده فرمونم استفاده میکنم اما جهت ها رو با کیبورد میدم. چون فرمونی که دارم Auto-Center هستش و فرمون خیلی زود برمیگرده سرجاش.
آی گل گفتی یه با مرام زحمتشو بکشه
با موس خیلی خیلی طبیعی تره!!منم قبلا با کیبورد میرفتم با کیبرد فرمون برمیگرده ولی با موس مثل ماشینه هر وقت بخوای فرمون رو بر میگردونی!
عادت کنی خیلی خوبه من الان حدود 2سال میشه با موس فقط بازی میکنم..
آره بابا با موس برید میشه عین واقعیت .
من که از ets 1 با موس میرفتم .
---------------
در ضمن به زودی چند تا مود های خوب رو میزارم در یک پست....
جون ما 4تا مد بنز پیدا کن بزار
انگار scs پسرخاله شرکت اسکانیاس همش مد اسکانیا و ولوو!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)