تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 555 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

راستی دوستان این پست رو یادتونه که یکی اومده بود اون اولا گفته بود که تو بوشهر اومده اونم 650!
    منم مثلا رفتم گذارش تهیه کردم تا دروغ میگه
    ای داد چه زود گذشت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخ آخ واااااااااااااقعا یادش بخیر ، ما تو کف گالکسی اس 2 بودیم و زودتر از همه kissyou گرفت اون هم به قیمت بالای یک میلیون
    اگه اشتباه نکنم مال اردیبهشت یا تیر ماه بود
    آقا تبریک میگم اون شوخ طبعیت واقا بجا و زیبا بود
    اگه بدونی چقدر خندیدم....
    مرده بودم از خندده...
    کارت خیلی درست بود
    دمت گرم
    Last edited by Bahman.M86; 07-09-2011 at 21:02.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

بهمن جان یه سوال ، آیا این زردی صفحه به وضوح دیده میشه؟؟؟ آخه من واسه یکی از آشنا ها این گوشی رو گرفتم ، کمی زردی توی نوتیفیکیشن میدیدم ، اما به نظرم اصلا نکته مهمی نیومد... چون در حالت عادی و روی نور متناسب با محیط و توی منو ها و حتی توی همون نوتیفیکیشن ایریا آدم با کلی دقت متوجه زردی میشه... حالا شاید واسه ی گوشی شما بیشتر باشه :-؟؟ ولی به نظرم اون قدر ایراد حادی نیست... البته خوب واسه قوی ترین گوشی بازار زشته که صفحش هر چند با دقت خیلی زیاد زردی داشته باشه ، ولی آدم توی استفاده روزانه اصلا حسش نمیکنه این زردی رو...

بله عزیز
    زردی که من میگم دقیقا همون چیزیه که شما میگی
    منتها از اونجایی که من بچه مایه دار نیستم و از این عادت ها ندارم که سالی یه بار گوشی 700 تومنی بخرم این بود که یکم به فووشششششاارررر اومده بود که گوشی نوی 700 تومنی صفحه اش یکم غیر عادی باشه

درمورد نظراتتون هم 100% با شما موافقم

3. 3 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام یکی از ویدئوهای فول اچ دی مسند لایف رو روی مموریم بریزم تا تو گوشی GS2 پخش کنم اما رو مموریم کپی نمیشه و میگه حجمش زیاده حجمش هم 6.5 گیگ هست و فضا به اندازه کافی رو مموری کارت وجود داره
    بالا بودن حجم چه ربطی داره به کپی نشدن ؟
    کسی به این مشکل برخورده ؟
    خودم احساس میکنم چون فایل سیستمی مموریها Fat 32 هست شاید محدودیت حجم داره نسبت به Ntfs ؟
    نظر شما چیه ؟
    Last edited by MVP77; 07-09-2011 at 21:11.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    امیدوارم تکراری نباشه!
    دوستانی که بدنبال دیدن عیب نمایشگر این گوشی هستند این ویدیو جالبی هست.
    کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من میخوام یکی از ویدئوهای فول اچ دی مسند لایف رو روی مموریم بریزم تا تو گوشی GS2 پخش کنم اما رو مموریم کپی نمیشه و میگه حجمش زیاده حجمش هم 6.5 گیگ هست و فضا به اندازه کافی رو مموری کارت وجود داره
    بالا بودن حجم چه ربطی داره به کپی نشدن ؟
    کسی به این مشکل برخورده ؟
    خودم احساس میکنم چون فایل سیستمی مموریها Fat 32 هست شاید محدودیت حجم داره نسبت به Ntfs ؟
    نظر شما چیه ؟
    برای کپی کردن فایلهای اچ دی و فول اچ دی باید مموری داخلی رو با Fat32 فرمت کنید

7. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای کپی کردن فایلهای اچ دی و فول اچ دی باید مموری داخلی رو با Fat32 فرمت کنید
    دوست عزیز من میخوام روی مموری خارجی بریزم که Micro SD 16 گیگ هست

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

بهمن جون میدونم اینو توضیح دادی اما میشه یه بار دیگه بگی که موقع خرید چه چیز هایی رو باید بهش دقت زیاد بکنیم؟ایراد هایی رو که علتش نرم افزاریه مهم نیست و با آپدیت فکر میکنم که درست میشه اما سخت افزاریاش چیاس؟
    ببین من کلا آدم صبوریم.از وقتی که این گوشی اومده من تا حالا صبر کردم تا یه انتخاب خوب داشته باشم.
    سعی هم میکنم که کره ایی رو بگیرم.
    اما نمیدونم چیارو باید بهش دقت کنم.چون این گوشی خریدش یکم شانسیه میخوام یه روز کامل برم تو مغازه های پاساژ ایران بخوابم تا بلاخره اون گوشی که همه چیش سالم باشه رو پیدا کنم

ببین عزیزم این تجربه ی خودمه و اگه بخوام دوباره واسه خودم یا کس دیگه ای بخرم این کار هارو میکنم

شما اول ببین روی کارتون گوشی علامت یا برند شرکت مخابراتی خاصی نباشه که مطمئن بشی گوشی دستی آنلاک نشده
    بعد ظاهر و بدنه ی گوشی رو چک کن
    درمورد Made In Korea By Samsung و Made In China By Samsung و Made In Vietnam By Samsung و By Samsung هم این رو بهت بگم مطلقا فرقی نمیکنه و حتی توصیه میکنم اگه بعداز این بخوای بخری زیاد به این نوشته ها اعتنا نکن. چون گوشی که اصالتا ساخت چین یا ویتنام هست رو برمیدارند و یه لیبل Made In Korea By Samsung میزنن روش با همون IMEI و به دلیل ساخت کره بودن از 50 تومن اضافه تر میگیرند در صورتی که کیفیتش فرقی نمیکنه و تنها فرق کشورها در اینه که درصد احتمال اشکالات اسمبلی مثلا همین زردی کمتر و زیادتره

برای اینکه زردی رو خوب ببینی اول نور صفحه رو زیاد کن و برو بهNotification Area یا اینکه یه یه اسکرین شات از این لینک
    کد:
    بگیر و اونجا به گوشیت بلوتوث کن و اون عکس رو در گوشی جدید با نورصفحه ی حداکثر ببین، مخصوصا با اون اسکرین شاتی که گفتم از لینک بگیری اگه زردی داشته باشه خیلی خیلی زودتر خودش رو نشون میده
    همه جا میگن برو به جایی که تاریکه و نورصفحه رو هم کم کن ، ولی من میگن زیادکن چون اونجاکه میخوای بری بخری اگه روز نباشه اونقدر لامپ و ... روشن کردند که سخت میشه و اینه که میگم نور صفحه رو زیاد کن، من نور صفحه رو کم کردم که متوجه نشدم

بعد کد *#0*# رو از راست به چپ بزن 15 فاکتور تست گوشی ظاهر میشه که با لمس هرکدوم از اون دکمه ها یه قیمت از گوشی تست میشه مثل ویبره و دوربین و رنگ صفحه و .... بعداز زدن اون کدی که گفتم یکی از اون رنگهارو تست کن و خوب به صفحه دقت کن که پیکسل سوخته نداشته باشه(پیکسل سوخته چیه؟ نقطه ی سیاهی که خیلی ریزه و روی صفحه وجود داره که به هیچ عنوان درست شدنی نیست و همه جای صفحه هم ممکنه باشه ولی جاش ثابته)

بعد بروتوی دوربین تا لکه صورتی نداشته باشه

توصیه میکنم لینکی که Persiandroid گذاشته رو هم بخون
    کامل و مفیده ، ضرر نمیکنی

GOOD LUCK
    Last edited by Bahman.M86; 07-09-2011 at 21:37.

10. 3 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

این نصیحت اخرت منو کشت!!!! داغونم کرد!!!! برا ازدواج هم همین توصیه رو میکردن فکر کنم!!!

لعنتی من باید تو روز بگیرم!!! امیدوارم سرم کلاه نره
    درسته ، من الان مجردم و 25 سالمه و مادرم هم همیشه همین نصیحت رو بهم میکنه ولی فکر کنم به درد گوشی خریدن هم میخوره چون اگه زنت(گوشی) مشگل داشته باشه باید حدود 200 تومن هزینه ی ضرر خروج از آکبندی( به عبارتی مهریه عروس خانم) رو بدی و بعد بری یه زن سالم( گوشی بدون عیب) بخری تا سالها زندگی خوب و خوش و خرمی داشته باشه و به پای هم پیر بشی..!!!!

در روز هم میشه فهمید کافیه بجای کم کردن نور صفحه ، نور رو زیاد کنی و بری یه جای تاریک خیلی خیلی سریع خودش رو نشون میشه در رنگ خاکستری تیره یا همون Notification Area

امیدارم سالمش گیرت بیاد

12. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس تو روز باید بگیریم؟
    حالابه نظر شما باگارانتی بگیریم اینطوری باشه خدایی نکرده سریع یکی دیگه بهمون میدن یا بعد ازخرید باگارانتی هم باید باز کنیم تست بگیریم...
    امیدارم سالمش گیرت بیاد
    ترو خدا واسه ماهم دعا کنید گوشیش خیلی گرونه....
    من که تا الان نوکیاx6داشتم تازه دارم میفهمم اندرو یعنی چی.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا تو فروم همسایه مو با یلستان یکی از کاربراش کره ای اصل پیدا کرده که هیچکدوم از مشکلات رو نداره یعنی خودش خریده و کاملا تست کرده فروشنده به شرط نداشتن مشکل میفروشه گفتم شاید به کارتون بیاد
    کد:

15. 2 کاربر از MVP77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •