سلام
اینم یه عکس از صحبت ماری و گری در کتابخونه... سال دوم
سلام
اینم یه عکس از صحبت ماری و گری در کتابخونه... سال دوم
سلام منiman reza-اگرتمام توت فرنگی های قدرتی راگرفتیددوقلاب ماهیگیری رادرکوله قراردهیدوبه خانهGOTZ نجاربرویددموی ترسیدن اهالی ازمیمون رامی بینید(تصویرصفحه322ازiran-love 1983)
درباره دموی مادربزگ چگونگه ی اتفاق افتادنش توضیح بدید
جریان 1تا10بودن قلب گاوها چی؟
سلام ببخشیدا می خوام عین پیرزنها نفرین کنم.
الهی ... نه ولش کن.ای خدا من نمی تونم این بازی رو اجرا کنم.هر دفعه هم باید بیام اینجا حسرت بخورم.
ولی جالبه که هر بار که میام اینجا بحث سر یه دموی تازه هست.یعنی اینقدر این بازی سوراخ سمبه داره؟
باشه شما بازی کنید من هم میام اینجا از نوشته های شما حسرت می خورم.
iman reza aliببخشید یادم رفت بگم بایدقلب دخترهاقرمزباشه وتمام ماهی هی افسانه ای راگرفته باشید
یه رمزگیم شارک که هیچکی حرفش نزد:ایتم البوم عکس اهالی دهکدهpicturebook of people:80071884 0105 وقتی مثلث بزنی البومومیبینی روی البوم بازمثلث بزنین تاببینیدفقط اگررمزروزده بودین بازی رو سیو نکنین
سلام اقای aroosak kookiدرپاسخ صفحه 314شمابایدبگم که بله اسمش sweet potato
دستورتهیه:sweet potato-stone
اجاق-نمک- شکر
درباره دموی دعوای کارن با آن درصفحه 320اگرباکارن ازدواج کرده باشین بعدازمراسم جشن رقصیدن کارن دوتا سوال میکنه اولی می پرسه بریم مسافرخانه دومی رفتن به خانه
بچه ها درباره دموی میمون توضیحی که سایت داده بود اینه شنبه پنجم دربهارسال سوم بیرون خانه gotz
ولی من دردوم بهارسال سوم دیدم ساعت دو
اون توضیحات به احتمال خیلی زیادازخودم نوشتم
دریکی از روزهای تابستان به احتمال زیاد اول تا سوم تابستان سال اول درساعت پنج بعدازظهر به مسافرخانه بروید یکی ازدموهایkaiکه میگنkai ادم بدی شما گزینه دوم روانتخاب کنیدتابه اهالی بگین اون ادم خوبیه
یه چیزجالب شمادرهرسی روزیک بارمتوانیدبه درب کنفراس درکلیسا برویدوهربارکه گزینه ی راانتخاب میکنیددیگه اون گزینه تاسه سال نمیادکه گزینه جدیدی جای قبلی هارو مگیره حالا اگه شمادراین مورد چیزجدیدی میدونید بگید(قبلی هارونه)
ببینم تاحالا شده درروزتولدتان همه اهالی بهتون تبریک بگن
روزدوم بهار سال اول اگرتلوزیون روشن کنید وبه حرف های پیرمردگوش کنید درباره یه غذایی حرف میزنه شما نمی دونید چه غذایی
درباره دمو پارتی شبانه درخونتون بایدبگم که اگه ساعت8-10شب درسالگرد ازدواجتون به خان برگردید
Haven't littered at all نداشتن توله حیوان
3007634C 0000
Dog's intelligence سگ زیرک
3007A36C 00FF این روبرین حال کنید
مطمئن باشین نه شهروجودداره ونه برنج مطمئن باشین ولی شایددهکده نظامی باشه
ببخشیداگرتوضیحاتی که دادم خیلی شفاف نیست
شب جمعه ساعت00:30درباره دوتادموکای توضیح میدم باقبلی سه تا
یه بحث خیلی داغ هم همینطور
روزدوم بهارسال اول چون قدرت بدنی کافی نداریدهمچین پول کافی وداشتن وقت زیادبهتراست 8تااز دموهارودراین روزببینید
1-ساعت 6:40تا7بیرون کلیسا
2-ساعت 9 درکلینیک باشیدگزینه دوم راانتخاب تاچسب زخم روبگیردسپس به طرف خانه مادربزرگ رفته تا ان رابهstu
بدهیدوبازهم گزینه دوم راانتخاب کنید
3-ساعت 9درسوپرمارکت انتخاب گزینه دوم سال بعدهمین روزبازبه سوپرمارکت بروید
4-ساعت 11:20به مسافرخانه انتخاب گزینه دوم
5-ساعت12به مرغ فروشی بلافاصله به ابشاربرودبادخترحرف بزنید سپس انتخاب گزینه اول
6-ساعت 1:20بازبه مرغ فروشی
7-ساعت2به مرکزروستا
8-ساعت2:30به کلینیک
درادامه بازی دراین روز وقت ی که به سوپرمارکت رفته بودید
turnipبخریدتا وقت ی به مزرعه برگشتیداونارو درخانه های3در3بکارید
دراین روز سعی کنید دوتوت فرنگی قدرتی درخت100ساله ومعدن رابدست اورید
شما باید قدرت بدنی تون زیادباشه تافرداساعت6بلندشیدودموی دیگری رادرین ساعت ببینید برای این کاربهترگیاهان ابی وبامبوشوت هاروبخورید
[FONT='Arial','sans-serif']روزدوم بهارسال اول تلوزیون روشن پیرمرددباره برنج حرف میزنه[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif']اگه درست خونده باشم مگرنه خبری ازبرنج تواین بازی نیست ولی هرچی باشه یه صددرصدی این یازی داره من 88 درصدتاحالارفتم64تاغذادرست کردم[/FONT]
سلام iman reza ....
گفتید که 64 تا غذا درست کردین ... میشه سیو بازیتون رو بگذارید ... یا اگر رو pc بازی نمیکنید صفحه های قبل رو نگاه کنید ... ما لیست 63 تا غذا رو گذاشتیم ... فقط یکیش مونده .... میشه دستور اون یکی رو برامون بنویسید ؟!!!!![]()
سلام
خوب اينم دموي Rick وقتي كه بعد از يك هفته اومد كه مرغ هاشو پس بگيره !
![]()
این دوتا غذاروکم داره
1-roasted potato
oven-salt-sugar
sweet potato-small stone
2-curry noodles
pot-knife-rolling pin
curry powder-flour
روزدوم بهارسال اول تلوزیون روشن پیرمرددباره برنج حرف میزنه
اگه درست خونده باشم مگرنه خبری ازبرنج تواین بازی نیست ولی هرچی باشه یه صددرصدی این یازی داره من 88 درصدتاحالارفتم64تاغذادرست کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)