یه آپدیت اومده که همون 2.3.4 هست و تغییرات خاصی نداره.اگه آپدیت کردین بدانید و آگاه باشید که با روش قبلی روت نمیشه فعلا.
یه آپدیت اومده که همون 2.3.4 هست و تغییرات خاصی نداره.اگه آپدیت کردین بدانید و آگاه باشید که با روش قبلی روت نمیشه فعلا.
دوستان من چه جوری باید با گوشی وصل بشم به وایرلس. البته مودم نیستا کارت شبکه وایرلسه.
هر ترفندی که تو هر سایتی بود رو زدم نشد که نشد. کانکت میشه ولی اینترنت رو گوشی نمیاد. میشه یکی راهنمایی بکنه.
دیگه هیچ آموزشی نمونده که من ببخوام انجام بدم.
با برنامه connectify هم وصل نشد که نشد.
یه مودم وایرلس دیگه پیدا کنید و تست کنید.شاید به کلاس وایرلس N و اینا هستا ،مربوط باشه.
یه آپدیت امده بود که بیلد نامبرش 58 بود البته با روش قبلی روت شد ولی چون سرعتش خیلی پایین بود مجبور شدم فلش بزنم به رام 42.یه آپدیت اومده که همون 2.3.4 هست و تغییرات خاصی نداره.اگه آپدیت کردین بدانید و آگاه باشید که با روش قبلی روت نمیشه فعلا.
تو فرومهای مختلف که میگشتم خیلیا این مشکل رو داشتن. اونم یه تست میزنم.یه مودم وایرلس دیگه پیدا کنید و تست کنید.شاید به کلاس وایرلس N و اینا هستا ،مربوط باشه.
سلام
اولا یه عده برنامه های اندروید هستند اینا میتونند وصل کنند
ولی من اسمشونو نمیدونم
دوما این حالت فقط در سون وجود داره
آموزشش تو سایت هست
اما یادم نیست کجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزاری نیست واسه آندروید که
فایلی مثل notepad درست کنه
و سیو بشه تو sd card
و بشه اون فایل notepad رو تو pc هم دید و تغییر داد
به زبون ساده تر ویرایش notepad
من نرم افزارهای زیادی رو تست کردم ولی اونی که میخوام نیست
document to go هم هست.هم فایلهای آفیس رو باز میکنه هم pdf رو.نرم افزاری نیست واسه آندروید که
فایلی مثل notepad درست کنه
و سیو بشه تو sd card
و بشه اون فایل notepad رو تو pc هم دید و تغییر داد
به زبون ساده تر ویرایش notepad
من نرم افزارهای زیادی رو تست کردم ولی اونی که میخوام نیست
من الان مدتی هست که وقتی با wifi به اینترنت وصل میشم دیگه گوشی توی گالری نمیره ! گاها هم علامت sync ظاهر میشه با این که من این مورد را تو تنظیمات غیر اتوماتیک کردم.
از قسمت application manager برید و گالری رو انتخاب کنید بعد clear data رو بزنید.شاید درست شد.من الان مدتی هست که وقتی با wifi به اینترنت وصل میشم دیگه گوشی توی گالری نمیره ! گاها هم علامت sync ظاهر میشه با این که من این مورد را تو تنظیمات غیر اتوماتیک کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)