نه متاسفانه اینو تست نکردم![]()
نه متاسفانه اینو تست نکردم![]()
همون جای قبلی که پرسیده بودی جوابتو دادما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
.
آره 3 تا مدل داره:
Gold - Double - Silver هر 3 تاشونم خوبن...الان قیمتش دیگه کمتر از 10 تومن نمیتونی پیدا کنی.تازه تا 20 تومن هم دیدم بدن..
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
ولی این legend black امپر واقعا خوبه ها...تا حالا عطر با بوی چرم به این خوبی ندیده بودم..بوی چرم با آدامس میتونی تصورشو بکنی...انقدم جدید اومده که خود سایت امپر هنوز نذاشته معرفیش رو...انگار همه این شرکتای اماراتی جدید ترین کاراشونو میدن ایران..
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
یه نگاه فقط بندازید ببینید سایت عطر افشان عطرای بوگارتو چه قیمتی داره میده...فکتون میا فته
وان من شو 34 تومن![]()
جالبه منم یک جا خوندم یه خانم به دلیل علاقه بیش از حد به این ادکلن رفت ه و برای خودش خریده
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
به نظرم اگر کسی برای عید هم قصد خرید داره سریع بره همین الان از مغازه دار هایی که قیمتشون رو نکشیدن بالا خرید کنه![]()
دو ماه پیش تو خواجه نظام الملک یکی داشت که فکر کنم 8.5 میداد.فکر کردم گرون میده.آخه خیلی زود
میپره .بیشتر بدرده افتر شیو میخوره.
والا باز رفتم امروز CH رو تست کردم .نمیگم بده.ولی به قوله خودت کارهایه خیلی خوبی تو اون رنج یا حتی
پایینتر هست.
............................
به فکره ولنتاین و ... باشید که اون موقع بدتر هم میشه.![]()
وای خدای من اصلا ولنتاین یادم نبود
فکر کنم بدبخت شدم رفت. امسال رو سعی میکنم یه عطر بیک بخرم![]()
راستی لومانی ای بی اسپریت هم تست کردم.بویه جالبی نداشت.من که خوشم نیامد.یاده شربته
اکسپکتورانت افتادم.![]()
اتفاقا منم اینو تست کردم و خیلی خیلی بدم اومد.
راستی شما تو یکی از پستها گفتین راکی مونتاین دارید. میتونید تفصیر دقیقی از بوش بدید؟
خیلی تعریف ازش شنیدم ولی موفق به تست کردن نشدم. شبیه لالیکه؟
ممنون
بله.قابلتون هم نداره
بویه وانیل رو با فلفله سیاه قاطی کنی میشه راکی مینتین
حالا لالیک کجا و اون کجا!!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)