تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 1185 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

2. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد بابت سايت خوبتون غرض از مزاحمت يكي از اقوام ميخواد بره عربستان ميخواستم ببينم ادكلن بدرد بخور اونجا دارن كه بگم بگيرن ممنون اگه كمكم كنيد
    من قبلا از اين ادكلنا استفاده كرده وخوشم مياد
    لاليك مشكي - opium- 212 se..xy- joop
    حالا اگه ممكنه كمك كنيد ادكلني باشه كه ادمو جذب كنه پيدا كنم جديد هم باشه چند تا معرفي كنيد
    ممنون
    همون جای قبلی که پرسیده بودی جوابتو دادما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

دابل رو تست نکردن تا حالا.ولی فکر کنم ویسکی 3 تا مدل داشت.درسته؟قیمتش هم یه زمان 5 تومن بود.
    .

آره 3 تا مدل داره:
    Gold - Double - Silver هر 3 تاشونم خوبن...الان قیمتش دیگه کمتر از 10 تومن نمیتونی پیدا کنی.تازه تا 20 تومن هم دیدم بدن..

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

ولی این legend black امپر واقعا خوبه ها...تا حالا عطر با بوی چرم به این خوبی ندیده بودم..بوی چرم با آدامس میتونی تصورشو بکنی...انقدم جدید اومده که خود سایت امپر هنوز نذاشته معرفیش رو...انگار همه این شرکتای اماراتی جدید ترین کاراشونو میدن ایران..

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

یه نگاه فقط بندازید ببینید سایت عطر افشان عطرای بوگارتو چه قیمتی داره میده...فکتون میا فته
    وان من شو 34 تومن

4. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من عجیب با بوش حال میکنم..یه شیرینی گرم باحالی داره.ولی با این که این قیمت واقعا نمی ارزه موافقم الان شده 91 تومن..اونم در حالی که کپی های بسیار عالی و خوبی ازش به بازار اومده...شاید باورت نشه اما تا حالا 4 تا کپی ازش دیدم..یکی یه ادکلنی به اسم بارکد...کار ریو که RC اسمشه و یه ادکلن متفرقه دیگه به اسم Ronde و یکی دیگه که اونو اسمشو یادم نیسن..جالبه بدونید که بوش به طرز وحشتناکی برای خانم ها هوس انگیزه...تو یه دونه ازین انجمن های گفتگوی مخصوص خانم ها که بحثشون سر عطر زنونه بود دیدم خیلی هاشون رفتن ch مردونه خریدن از بس که با بوش حال کرده بودن

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

انقدرام تند نیستا..گرم ممکنه باشه اما تند نه..اصلا سر درد یا آلرژی نمیاره مثل بقیه کارای تند..تازه به نظرم یه 40 درصد شباهت به فارنهایت هم توش هست چون اون فرش بودن فارنهایت هم انگار توش حس میشه
    جالبه منم یک جا خوندم یه خانم به دلیل علاقه بیش از حد به این ادکلن رفت ه و برای خودش خریده

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

.

آره 3 تا مدل داره:
    Gold - Double - Silver هر 3 تاشونم خوبن...الان قیمتش دیگه کمتر از 10 تومن نمیتونی پیدا کنی.تازه تا 20 تومن هم دیدم بدن..

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

ولی این legend black امپر واقعا خوبه ها...تا حالا عطر با بوی چرم به این خوبی ندیده بودم..بوی چرم با آدامس میتونی تصورشو بکنی...انقدم جدید اومده که خود سایت امپر هنوز نذاشته معرفیش رو...انگار همه این شرکتای اماراتی جدید ترین کاراشونو میدن ایران..

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

یه نگاه فقط بندازید ببینید سایت عطر افشان عطرای بوگارتو چه قیمتی داره میده...فکتون میا فته
    وان من شو 34 تومن
    به نظرم اگر کسی برای عید هم قصد خرید داره سریع بره همین الان از مغازه دار هایی که قیمتشون رو نکشیدن بالا خرید کنه

6. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

.

آره 3 تا مدل داره:

وان من شو 34 تومن
    دو ماه پیش تو خواجه نظام الملک یکی داشت که فکر کنم 8.5 میداد.فکر کردم گرون میده.آخه خیلی زود

میپره .بیشتر بدرده افتر شیو میخوره.

8. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم زیاد با بوی وان من شو حال نمیکنم

10. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

جالبه منم یک جا خوندم یه خانم به دلیل علاقه بیش از حد به این ادکلن رفت ه و برای خودش خریده

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

به نظرم اگر کسی برای عید هم قصد خرید داره سریع بره همین الان از مغازه دار هایی که قیمتشون رو نکشیدن بالا خرید کنه
    والا باز رفتم امروز CH رو تست کردم .نمیگم بده.ولی به قوله خودت کارهایه خیلی خوبی تو اون رنج یا حتی

پایینتر هست.

............................

به فکره ولنتاین و ... باشید که اون موقع بدتر هم میشه.

12. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا باز رفتم امروز CH رو تست کردم .نمیگم بده.ولی به قوله خودت کارهایه خیلی خوبی تو اون رنج یا حتی

پایینتر هست.

............................

به فکره ولنتاین و ... باشید که اون موقع بدتر هم میشه.
    وای خدای من اصلا ولنتاین یادم نبود
    فکر کنم بدبخت شدم رفت. امسال رو سعی میکنم یه عطر بیک بخرم

14. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راستی لومانی ای بی اسپریت هم تست کردم.بویه جالبی نداشت.من که خوشم نیامد.یاده شربته

اکسپکتورانت افتادم.

16. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی لومانی ای بی اسپریت هم تست کردم.بویه جالبی نداشت.من که خوشم نیامد.یاده شربته

اکسپکتورانت افتادم.
    اتفاقا منم اینو تست کردم و خیلی خیلی بدم اومد.
    راستی شما تو یکی از پستها گفتین راکی مونتاین دارید. میتونید تفصیر دقیقی از بوش بدید؟
    خیلی تعریف ازش شنیدم ولی موفق به تست کردن نشدم. شبیه لالیکه؟
    ممنون

18. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

اتفاقا منم اینو تست کردم و خیلی خیلی بدم اومد.
    راستی شما تو یکی از پستها گفتین راکی مونتاین دارید. میتونید تفصیر دقیقی از بوش بدید؟
    خیلی تعریف ازش شنیدم ولی موفق به تست کردن نشدم. شبیه لالیکه؟
    ممنون
    بله.قابلتون هم نداره

بویه وانیل رو با فلفله سیاه قاطی کنی میشه راکی مینتین

حالا لالیک کجا و اون کجا!!!

20. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •