دوستان برای گوشی تا 400 سونی E Dual چطوریه بیشتر مدنظرم نرم افزارها سبک مثل وایبر چت از این قبیل بازی هم در حد انگری برد کلا بازی ساده و وبگردی چطوره نظرتون بگید و مدل های مشابه چی توصیه می کنید.
دوستان برای گوشی تا 400 سونی E Dual چطوریه بیشتر مدنظرم نرم افزارها سبک مثل وایبر چت از این قبیل بازی هم در حد انگری برد کلا بازی ساده و وبگردی چطوره نظرتون بگید و مدل های مشابه چی توصیه می کنید.
کسی میدونه گوشی alcatel s'pop ٬ gprs ایرانسل و 3g رایتل رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟
سلام.
اگر منظورتون گوشی Alcatel One Touch S'Pop هست،بله هر دورو ساپورت میکنه.![]()
بچه ها من یه نکسوس 5 سفارش دادم 32 گیگ مشکیشو یکی از دوستان که تو US هست از خود گوگل پلی خریده و تا ده روز دیگه میرسه دستم. البته یه بامپر اورجینال هم همراش هست. احتمال خیلی زیاد میفروشمش. اگه کسی خواست در خدمتیم.
سلام
من میخاستم یه گوشی اندروید 4.1 بگیرم! استفادمم معمولیه!! ینی خیلی کم بازی و اینا میکنم!
بین خرید Samsung Galaxy Star Pro S7262 و Samsung Galaxy Star S5282 موندم!!! میدونم که اولی بهتره ولی میخاستم بدونم واسه من که استفادم معمولیه زیادی نیست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین!
سلام دوستان
من می خوام یه گوشی اندرویدی خوب بخرم(البته تا 400 هزار تومن)
نظر من رو این دو تا هستش :
Lg L4 II
Galaxy Young
اگه از این دو تا بهتر هست معرفی کنید.(با برندم مشکلی ندارم)
فکر کنم اگه 250 بزاری روش چیز بهتری بخری
به زودی میرم واسه خرید گلکسی 3 ( I9305 Galaxy )
با قیمت 1.129.000 ت
پیشنهاد بهتری نیست ؟
سلام عزیزان
بین گوشی های ( Xperia V ) و ( xperia acro s ) و ( xperia sp ) کدام را پیشنهاد میکنید ؟ متشکرم
آیا میشه با یک خط دو تا سیم کارت یکی معمولی یکی میکرو داشت..؟ دو تاش هم هم زمان کار نکنن مشکلی نیست..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)