گنجایشش چند لیتره ؟
ممنون
گنجایشش چند لیتره ؟
ممنون
کلا 90 تومن تسمه تایم 2تا پولک 25 روغن اماراتی الف 65 تسمه دینام 39 .
از دیروز تا حالا ک متوجه نشدم کامپیوتر هم همون 7.2 نشون میده.
به مکانیک دادم عمرا نمایندگی نمیرم به دلیل بلاهایی ک سرم آوردن
والا اونجوری حساب نکن چون حجم بیشترش باید آب بریزی یه ضدیخ 4 لیتری بگو بریزه.
خوب دراومده آخه من شنیدم کیت تسمه تایم گرونتره.
سلام دوستان میشه یک مقایسه ای بین قیمت این متعلقات ال 90 با ماشین دیگه ای مثل 206 یا سمند ef7 بزارید؟
مثلا قیمت این قطعات؟
1- تسمه تایم
2-تسمه دینام
3-روغن موتور
4-لنت ترمز جلو؟
دوستان بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
سوال دومم در مورد بخار گرفتن شیشه پشتی تندر هست هر کاری کردم نشد که بخار نبنده . دریچه های جلویی بخاری رو با دور فن بالا گذاشتم مستقیم بخوره به شیشه پشتی ولی تفاوتی نکرد چیکار کنم ؟
یعنی چی مگه گرمکن شیشه عقبت کار نمیکنه ؟گرمای بخاری که تا اونجا نمیرسه باید از گرمکن شیشه عقب استفاده کنی.
دوستان یه مشگلی که ال90 فول 6000 کارکرده اینه که تازگیا گاز نمیخوره ! مخصوصا تو تعویض دنده کردن . ولی مثلا تو اتوبان یا وقتی سرعت یه نواخته مشگلی نیست. ولی وقتی توقف میکنم تا چند تا دنده رو عوض کنم عذاب میکشم !!! باید تا ته گازشو بگیرم تا راهبره و ... میشه کمک کنین ! اینم بگم کلاجش بالاس![]()
Last edited by mohsenlin; 28-12-2013 at 18:48.
از کلید گرمکن شیشه عقب روی کنسول باید استفاده کنم ؟ اونو زدم ولی هیچ فرقی نکرد
اولی را که دوستان قیمتش را گذاشتنسلام دوستان میشه یک مقایسه ای بین قیمت این متعلقات ال 90 با ماشین دیگه ای مثل 206 یا سمند ef7 بزارید؟
مثلا قیمت این قطعات؟
1- تسمه تایم
2-تسمه دینام
3-روغن موتور
4-لنت ترمز جلو؟
دومی هم که حدود 40 هست
روغن 4.8 لیتر سطح کیفی sl با ویسکوزیته 10-w40 که حدود 70-75 در میاد
لنت جلو هم دستی 30 تومن
حالا کافیه قیمت اقلام دو خودرو دیگه را هم بررسی کنید تا به نتیجه برسید
ولی حدس میزنم که اقلام رنو کمی گرونتر و البته با کیفیت تر باشه
دوستان بعد از یه هفته ماشین رو آوردم بیرون دیدم زیرش یه مقدار برف هست که روش یه لکه کوچیک قرمز رنگ هست دقیقا زیر موتور از چی میتونه باشه ؟
سوال دومم در مورد بخار گرفتن شیشه پشتی تندر هست هر کاری کردم نشد که بخار نبنده . دریچه های جلویی بخاری رو با دور فن بالا گذاشتم مستقیم بخوره به شیشه پشتی ولی تفاوتی نکرد چیکار کنم ؟چراغ مه شکن عقب توی پنل داشبورد روشن میشه؟از کلید گرمکن شیشه عقب روی کنسول باید استفاده کنم ؟ اونو زدم ولی هیچ فرقی نکرد
وقتی کلید ر میزنید یک رله هم همراه با آن فعال میشه که صداش باید شنیده بشه و تقریبا به سرعت بخار را می گیره
اگر تا 10 دقیقه تغییری در کارکر نمی بینید پس یک مشکلی داره
همچنین برای از بین بردن بخار درون خودرو حتما کلید AC روشن باشه(اصطلاحا کولر)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)