من همیشه فیلمهامو با kmplayer میبینم power dvd بهتره ؟؟
من همیشه فیلمهامو با kmplayer میبینم power dvd بهتره ؟؟
این دما مال سنسورهای خود سی پی یو است. دمای کیبورد که پایینه. مثل تمام سیستم های دیگه.... جالبه که دمای سیستم بدون کول پد هم همینه با یکی دو درجه کمتر.
...................
Last edited by FremderJunge; 10-04-2011 at 21:54. دليل: تکراری
من الان دارم می بینم!اینم عکس. cpu هم سیندی بریج هستش.
![]()
بدلیل رزولیشن پایین فیلم ها در مقابل رزولیشن بالا صفحه نمایش هست !!سلام
من 10 روز یک 5010 خریدم
کیفیت LED و تصاویر فوق العاده هستش اما کیفیت نمایش فیلم افتضاح هستش .
میخواستم بپرسم مشکل از کجاست ؟
ضمنن بهتره از یه پلیر خوب استفاده کنید مثل : KM یا splash
+++
برای تست هم یه فیلم با کیفیت 720p بگیرید ( منظور رزولیشن 1280x720 هست )
دما طبیعی هست فقط حواستون باشه که فن ها هیچ وقت مسدود نشن !!این هم تصویر دمای سی پی یو . البته یک کول پد هم زیرش است.
دمای cpu هست نه keyboardآقا این دماهایی که نوشتید مثل 50 درجه که از دمای کوره چیزی کم نمیاره،اگه این طور باشه که موقع کار کردن با کیبورد دستات تاول میزنه.لطفا بیشتر توضیح بدید.
Last edited by pooriya_hp; 10-04-2011 at 19:31. دليل: +++
..................
Last edited by FremderJunge; 10-04-2011 at 21:55. دليل: تکراری
خوب مگه دمای cpu رو دمای کیبورد تاثیر نمی گذاره.کیبورد و سی پی یو که باهم فاصله ای ندارن.
با KM که فوق العاده افتضاح هستش ، با VLC بهتر نشون میده ، شطرنجی های کمتری دارهبدلیل رزولیشن پایین فیلم ها در مقابل رزولیشن بالا صفحه نمایش هست !!
ضمنن بهتره از یه پلیر خوب استفاده کنید مثل : KM یا splash
حتما تست می کنم نتیجه رو میگم+++
برای تست هم یه فیلم با کیفیت 720p بگیرید ( منظور رزولیشن 1280x720 هست )
سلام دوستان من بین این دو گیر کردم شما باشید کدوم رو میگیرید؟البته تا آخر اون هفته صبر میکنم تا زیگورات قیمت ها و کانفیگ جدیدش رو ارائه کنه.
این 5110 cpu جدید سندی بریج داره همون طور که میبینید با گارانتی دیجی کالا 1299000 usb3 هم که داره گرافیکش هم gt535 و بدون سیستم عامل.
البته فقط دیجی کالا فعلا اینو داره کسی سابقه خرید از این فروشگاه رو داره که چه طوره؟میترسم بگیرم سر این جریان سرویس تگ و اینها داستان داشته باشیم.
و این5010 مدل الومینییم با cpu 740qm گرافیک 5650 با سیستم عامل ویندوز 7 usb3 هم که نداره و با گارانتی زیگورات 1250000 تست کامل قبل از خرید به همراه کل درایور ها روی دی وی دی و ویندوز ارجینال.
![]()
شما طراحی داخلی + فن سورا بر پردازنده رو در نظر بگیر !!خوب مگه دمای cpu رو دمای کیبورد تاثیر نمی گذاره.کیبورد و سی پی یو که باهم فاصله ای ندارن.
splash هم برنامه خوبی هست !!با KM که فوق العاده افتضاح هستش ، با VLC بهتر نشون میده ، شطرنجی های کمتری داره
مرسیحتما تست می کنم نتیجه رو میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)