تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 1124 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این سایت اینترنت مخابرات کرمانشاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله یک ماهی قطع بود که دوباره راه اندازی شد شارژ آنلاین ...

الان هم بله مخابرات مشکل داره و مشکلش پینگشه که تایم اوت داره . که اون هم برای گیمر ها اذیت میکنه ..

من به نسبت آ ی اس پی های دیگه تا الان که ازش تا 70 80 % راضی بودم . قطعی آنچنانی هم نداره زیاد... یعنی یه مدته که اصلا نداره

و از وقتی مخابرات گرفتم فهمیدم نت حجمی اصلا ارزش نداره اونم تو کرمانشاه ... سرعت روز رو رو 1 مگ میبندن حجم فوری تموم میشه . از اون ور هم سرعت شبانه رو در حد فرغون که سایت هم به زور باز میکنه و عملا باید ببندی بری بخوابی . همشون از دم همینطورن از شاتلش بگیر تا حسابگر تا صبانت و ...

الان حداقل روز و شب و نصفه شب سرعتم ثابته . 60
    راستش من اول حجمی داشتم اردیبهشت من 512حجمی داشتم که توی روز سرعت دانلود 250بود و توی شب میشد 130 و بازم خوب بود و خیلی شباسرعت کم نمیشد..... دو ماه اول خوب بود ولی ماه بعدش شبا افتضاه شد و کلا قطع میشد و اصلا شبا نمیشد دانلود کرد و دیگه روی اعصاب بود.
    الان چند ماه هست که نامحدود میگیرم دیگه.....قطعی خیلی کم داشته میتونم بگم اصلا قطعی نداشتم ولی افت سرعت و پینگ بالا چرا بعضی وقتا دارم چون بیشتر هم سرویس ویژه گرفتم ازش که بیشتر برای دانلود خوبه.
    ولی چیزی که در مقابل کسایی که مخابرات دارن این چندماه اخیر واقعا دیدم که من کمتر مشکل داشتم.

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

نمیدونم این مخابرات چشه ! دیوونس .
    مثلا الان مودم رو روشن میکنم میبینم هی تایم اوت میده . یه بار خاموش و روشن میکنم مودم رو میبینم یکم بهتر شد .
    یه بار دیگه میبینم همونطوریه .
    یه بار دیگه میزنم میبینم بدون تایم اوت شد . تا مثلا 30 دقیقه، بعد از 1 یا 2 تاتایم اوت؛ بین هر 30 تا شروع میکنه تا میرسونش به : هر 5 تا 2 !

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

1-سلام.یه سوال حیاتی دارم.تازه واردم دیگه به دل نگیرید.مثلا من یه اشتراک ۱۲۸ کیلوبایتی گرفتم البته حجمی ومثلا یک گیگابایت حجم بعد طی دو سه روز اول تمام حجم رو دانلود میکنم.دراین صورت چه حالت هاییواسه من رخ میده؟
    2-آیا اگه فقط توی اینترنت پرسه بزنی وفقط سایت هارو ورق بزنی از همون حجم اولیه کم میشه یا حجم فقط بستگی به دانلود داره؟
    3-فعلا چیزه دیگه ای یادم نماد.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1-سلام.یه سوال حیاتی دارم.تازه واردم دیگه به دل نگیرید.مثلا من یه اشتراک ۱۲۸ کیلوبایتی گرفتم البته حجمی ومثلا یک گیگابایت حجم بعد طی دو سه روز اول تمام حجم رو دانلود میکنم.دراین صورت چه حالت هاییواسه من رخ میده؟
    2-آیا اگه فقط توی اینترنت پرسه بزنی وفقط سایت هارو ورق بزنی از همون حجم اولیه کم میشه یا حجم فقط بستگی به دانلود داره؟
    باید حجم بخری مثلا یک گیگ اضافه 3500 تومان یا هرچی -- بنابراین بهتره نامحدود بگیری اوایل اگه دیدی دستت اومده و می دونی چطور استفاده کنی و خواستی سرعتت بیشتر شه محدودش کنی

مهم نیست چیکار می کنی - هر کاری با اینترنت انجام بدی از حجم کم می کنه - هرچیزی دریافت کنی - حالا سایت باشه عکس باشه فایل باشه ...

5. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

راستش من اول حجمی داشتم اردیبهشت من 512حجمی داشتم که توی روز سرعت دانلود 250بود و توی شب میشد 130 و بازم خوب بود و خیلی شباسرعت کم نمیشد..... دو ماه اول خوب بود ولی ماه بعدش شبا افتضاه شد و کلا قطع میشد و اصلا شبا نمیشد دانلود کرد و دیگه روی اعصاب بود.
    الان چند ماه هست که نامحدود میگیرم دیگه.....قطعی خیلی کم داشته میتونم بگم اصلا قطعی نداشتم ولی افت سرعت و پینگ بالا چرا بعضی وقتا دارم چون بیشتر هم سرویس ویژه گرفتم ازش که بیشتر برای دانلود خوبه.
    ولی چیزی که در مقابل کسایی که مخابرات دارن این چندماه اخیر واقعا دیدم که من کمتر مشکل داشتم.
    من اگه مخابرات دیگه نامحدود ارائه نده ترجیح میدم نتم قطع بشه تا از این شرکتهای دزد نت حجمی بگیرم.از حسابگر که تایم اوت و قطعیش نمونه نداره و پارس آنلاین و صبانت هم سرویس داشتم.هر کدوم یه جور دزدی میکنن.مخابرات هم قطعی داره ولی از همه نظر از بقیه بهتره.همین که تو یک سال یک و نیم ترابایت دانلود کردم کافیه.البته اگه این حجم رو از پارس آنلاین میخریدم با حساب هر گیگ 5200 میشه هفت میلیون و هشتصد هزار تومن

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

شما هر کاری با اینترنتت انجام بدی از حجمت کم میبشه . حتی باز کردن صفحات وب.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا تنها راه نیم ساعت یه بار خاموش روشن کردنه!

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1-سلام.یه سوال حیاتی دارم.تازه واردم دیگه به دل نگیرید.مثلا من یه اشتراک ۱۲۸ کیلوبایتی گرفتم البته حجمی ومثلا یک گیگابایت حجم بعد طی دو سه روز اول تمام حجم رو دانلود میکنم.دراین صورت چه حالت هاییواسه من رخ میده؟ 2-آیا اگه فقط توی اینترنت پرسه بزنی وفقط سایت هارو ورق بزنی از همون حجم اولیه کم میشه یا حجم فقط بستگی به دانلود داره؟ 3-فعلا چیزه دیگه ای یادم نماد.
    خلاصه بگم اگه میخوای 128 محدود 3 گیگ حسابگر بگیرزی چون فکر میکنی خیلی خوب و به صرفست اشتباه ترین تصمیم زندگیت رو داری میگیری... برای محدود به هیچ وجه از حسابگر نگیر.... پیشنهاد همه اینه که از همون حسابگر نا محدود بگیری (128 ، 15 تومنی) ولی اگه خواستی محدود بگیری ... چون اول کارته و خیلی حرفه ای دنبال نمیکینی 128 (to 512 mg) نوین نت حجمش 5 گیگه و از نظر اقتصادی حداقل به صرفه تره (اونم 12 تومنه )

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خلاصه بگم اگه میخوای 128 محدود 3 گیگ حسابگر بگیرزی چون فکر میکنی خیلی خوب و به صرفست اشتباه ترین تصمیم زندگیت رو داری میگیری... برای محدود به هیچ وجه از حسابگر نگیر.... پیشنهاد همه اینه که از همون حسابگر نا محدود بگیری (128 ، 15 تومنی) ولی اگه خواستی محدود بگیری ... چون اول کارته و خیلی حرفه ای دنبال نمیکینی 128 (to 512 mg) نوین نت حجمش 5 گیگه و از نظر اقتصادی حداقل به صرفه تره (اونم 12 تومنه )
    آها...پس اینجوریه...شماکه از اینتر نت پر سرعت استفاده میکنیدمثلا ۵گیگ رو تا چند روز میشه نگه داشت؟به طور متوسط.
    الآن میرم سایت نوین نت ببینم اونجا چه خبره....فعلا....

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آها...پس اینجوریه...شماکه از اینتر نت پر سرعت استفاده میکنیدمثلا ۵گیگ رو تا چند روز میشه نگه داشت؟به طور متوسط. الآن میرم سایت نوین نت ببینم اونجا چه خبره....فعلا....
    اگه پینگ برات مهم نیست .... و معقول وبگردی و دانلود داری نوین نت بد نیست.... (سرعت باز شدن صفحاتش در حد و حدود یه اینترنت محدود نیست وتنها مزیتش قیمت خوب در برابر حجم مناسب و ساعات رایگانشه که محدودیت سرعت اعمال نمیکنه) فقط دقت کن نوین نت نیاز نیست پول برای رانژه کردن بدی وفقط هزینه برابر تعرفست +5% مالیات و 1000 تومن آبونمان! (برای رانژه کردن بعضی شرکتا 5000 تومن اضافه میگیرن بار اول)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •