معنی این جملات چی میشه؟
===
اسکنرهای لیزری جای کیبرد را در ورود داده ها گرفته اند.
نقشه راهنمای این کامپیوتر را ندارم
امروزه ورود داده ها به واسطه بارکد متداول شده است
===
ممنون
معنی این جملات چی میشه؟
===
اسکنرهای لیزری جای کیبرد را در ورود داده ها گرفته اند.
نقشه راهنمای این کامپیوتر را ندارم
امروزه ورود داده ها به واسطه بارکد متداول شده است
===
ممنون
سلام
معادل "جهت حرکت" در این انگلیسی چیست؟
سپاسگذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Petros جان فکر کنم یه چیزی تو این مایه ها بشه درست میگم؟
Motion Course یا Motion Aim یا Motion Vector
Move Course یا Move Aim یا Move Vector
Last edited by Ship Storm; 28-04-2008 at 10:37.
تو همین صفحه Wikipedia جهات رو نوشته و فکر کنم همین درست باشه!فکر کنم یه چیزی تو این مایه ها بشه درست میگم؟
Motion Course یا Motion Aim یا Motion Vector
Move Course یا Move Aim یا Move Vector
Forward
Back
Sideways
.....
مربوط میشه به آزمایش تحکیم :
وقتی یک توده از خاک اشباع شده در معرض افزایش فشار قرار بگیرد (مثلا یه ساختمان جدید روش بسازن) ، این فشار ابتدائا توسط آب موجود در منافذ خاک تحمل می شود ؛ زیرا آب در مقایسه با کالبد خاک ، غیرقابل تراکم است (= آب نمی تونه متراکم بشه ، در نتیجه جابجا میشه ) . این فشار حاصله در آب را "فشار اضافی هیدرواستاتیک " می نامیم . علت اینکه آنرا " فشارا اضافی " می نامیم این است که فشار مذکور علاوه بر فشار وزن آب است (= یعنی به آن اضافه می شود ؛ بنابراین "فشار اضافی" نام دارد).
بنابراین در نتیجه افزایش فشار ، آب موجود در منافذ خاک تخیله می شود . در نتیجه ، پس از مدتی این افزایش فشار تدریجا به ساختار خاک وارد می گردد (چون دیگه آبی نمونده که فشار مذکور رو تحمل کنه) . ضمنا ، حجم کلی خاک نیز کاهش می یابد (چون آب آن تخیله شده و باید حجم آب را از آن کم کرد) . به این فرایند ، " تحکیم " می گوئیم .
کاملا بستگی به مبحث داره ... مثلا اگه در زمینه نیرو و فیزیک باشه ، همین direction میشه ...
هر عضوی که بیش از 10 پست داره یا بیش از یک ماه از تاریخ عضویتش می گذره ، باید لینک پست کنه . وگرنه ، پست هاش پاک میشه . (چه بی رحم !)
وی باید لیستی از دانشگاه ها/کتابخانه هایی که عضویت/دسترسی به اون مقاله را فراهم می کنن ، در اختیار فوروم قرار بده .
هیچوقت به BLDIECT, CAT.INST.FR لینک ندید (اسم یکی دوتا موسسه رو برده ). چون عضویت رسمی ندارن...
laser scanners have replaced keyboards in the field of data entry .
i don't have this computer's manual
(دقیقا "نقشه راهنما" به چه معناست ؟ ... من به معنای همون کتابچه راهنما گرفتم)
today , use of barcode readers for data entry is common.
سپاسگزارم![]()
سلام
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)