دوست عزیز شما تا شنبه صبر کن ایشالا همگی باهم میخریم
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
دوستان هرکس قصد خرید لپ تاپ اپل رو داره تو همین تاپیک اعلام کنه. دلیلش هم خرید گروهی برای گرفتن تخفیفه
دوست عزیز شما تا شنبه صبر کن ایشالا همگی باهم میخریم
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
دوستان هرکس قصد خرید لپ تاپ اپل رو داره تو همین تاپیک اعلام کنه. دلیلش هم خرید گروهی برای گرفتن تخفیفه
من پا هستم برای خرید گروهی اگر زودتر انجام بشه که عالیه یکم من مشکل زمان دارم
سلام
بر و بکس من الان زنگ زدم
خودشم خبر داشت قیمت افت کرده و به نزدیک 2600 رسیده
گفتم ما الان نزدیک به 10 نفر شدیم و قیمت رو حدود 2400 می خوایم
( به شوخی گفت 1 میلیون بشه نمی خواین؟ که گفتم چرا می خوایم! )
گفتم اگه حتی ارزون تر بشه تعداد ما هم بیشتر می شه که قرار شد شنبه خبر قطعی به من بده
نظرتون رو بگین
ببخشید کدوم مدل رو ؟
آره داداش تهرانه
فرستادم آدرسشو برات
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
وای 2400 محشره
من که پایم
راستی یکی از فامیلامون امروز بهم زنگ زد و یه آدرس داد که کارش واردات لپ تاپه
این آقای مهندس شرکت هم داره (مطمئن تره)،یکشنبه میرم پیشش با فامیلمون ببینم این چی کارس
نتیجش رو میذارم همینجا
پس شنبه سعید که خبر رو داد اگه قیمتش خوب بود با هم قرار میذاریم و میریم که ایشالا . . .آره!
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
723(تاپ ترین مدل!)
اگه
الان 723 رو 2600 حساب کنیم یعنی 200 ارزون تر
تقریبا به همین نسبت ارزون تر واسه بقیه ی مدل ها
یعنی تقریبا بتونیم واسه هر مدل 8 یا 9 درصد تخفیف نسبت به بقیه ی جاها بگیریم
------
در مورد محل، مکان اصلی مشهده که قراره آدرس یکی از همکاراشو تو تهران به من بده که شماها برید اونجا
----------
راستی بچه ها اگه قطعی بشه باید یه مبلغی رو به عنوان بیعانه بدیم که تا یکی 2 روز بعدش بهمون تحویل بدن
نظرتونو حتما در این یه مورد بگین
پس قرارمون رو شنبه بذاریم که این دوستمون هم که عجله داره کارش راه بیوفته
بیعانه رو چجوری باید بدیم؟ یعنی 2 بار قرار بذاریم؟
به امید خدا شنبه همین موقع خبر قطعی میارم که دیگه همه مون بتونیم تصمیم نهایی رو بگیریم
---------
راجع به بیعانه دادن بگید!
میگم که بیعانه رو چجوری باید بدیم؟ به کی؟ یعنی یک بار بریم بیعانه بدیم یک بارم بریم تحویل بگیریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)