خب با امشب شد سه شب که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا حدود 5 (البته امشب رو نمیدونم) صبح وصل نمیشه. ببینم امشب هم همینطوره....الان یاهو وصل نمیشه ببینیم تا کی طول میکشه.
خب با امشب شد سه شب که یاهو مسنجر من از ساعت 2 تا حدود 5 (البته امشب رو نمیدونم) صبح وصل نمیشه. ببینم امشب هم همینطوره....الان یاهو وصل نمیشه ببینیم تا کی طول میکشه.
با سلام
من به تازگی از مبین نت یک مودم خریدم. مارکش فکر کنم که TR-069 باشه. شکل مودم هم به قول فروشندگانش کوزه ای شکله
سیستم وصب شدن به مودم از طریق رمز نگاری WEP هست. می خواستم از کسانی که کار با این مودم را بلدند بپرسم که چگونه می توان نوع وصل شدن به این مودم را به صورت WPA یا WPA2 در آورد؟ (همون روشی که می گویند اگر یکی شبکه را -- کند ، تا وقتی که کد کارت دریافت وای فای اش به مودم داده نشود نمی تواند از ترافیک شبکه استفاده کند)
درضمن در قسمت تنظیمات مودم هم قسمتی به اسم Secerutiy وجود ندارد.
با تشکر
ببخشيد ميتونم بپرسم چرا؟
در ضمن يكي بهم مي گفت سرعت وايمكس شايد الان از adsl بيشتر باشه اما 6 ماه يه سال ديگه كه مشتركينش بيشتر شد معلوم نيست اوضاع شركت چطوري بشه!
به نظر شما ميتونه حرفش درست باشه؟؟؟
Last edited by mrkasasi; 16-06-2011 at 10:30.
سلام دوستان...
دو روز میشه که دارم از وایمکس مبین نت استفاده میکنم(512-5گیگ)! انصافا اون چیزی بوده که انتظار داشتم...
سرعتم متوسط 63 و قطعی هم نداشته البته همه اینا تا این لحظه ایه که دارم اینا رو تایپ میکنم...
یک سالی وایمکس ایرانسل داشتم! اما دیدم مبین شبا رایگان داره با اینکه مودمش گرونتره اما نسبت به ایرانسل بهتره!دیشب 1.2 گیگ دانلود داشتم
سلام
من الان تو پیج های پیش یه چیزی خوندم که خیلی حالم گرفته شد
من پارسال 256 نامحدود - 6 ماهه ایرانسل با مودم رایگان گرفتم که البته از سرویش واقعاً راضی بودم غیر از چند دفعه (شاید کمتر از 4-5 بار) قطعی نداشت...سرعتش هم صابت بود و نوسان نداشت
ولی حالا سرویس نامحدودم تموم شده و چون 2 نفر هستیم که از اینترنت استفاده میکنیم به طور میانگین ماهی 5-6 گیگ ترافیک لازم دارم که سرویس های حجمی حال حاضر ایرانسل اصلاً جوابگو نیست و خرید گیگ اضافه هم اصلاً به صرفه نیست
حالا اومدم سرویس های محدود مبین رو خودنم خیلی برای من مناسب تر بودن ...ضمن اینکه گیگ اضافه اش هم 2000 تومان ارزون تر بود و اینکه شبانه و جمعه هم رایگانه که اینو هم ایرانسل نداره.....
ووووووووووووووولی قبلاً خونده بوودم که میتونی از ایرانسل به مبین و برعکس انتقال پیدا کنی .... یعنی رو مدومت ست میکنن تنظیماتشون رو..... واسه همین من پارسال با خیال راحت گرفتم ....گفتم اگه ناراضی بودم عوض میکنم
الان دیدم که نوشتن قبول نمیکنه؟؟؟؟؟ درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مودم WiFi داخلی ایرانسل رو دارم....همونی که 2 تا آنتن داره..... یعنی حالا نمیتونم از مبین سرویس بگیرم؟؟؟ باید دوباره مودم بخرم ازشون؟؟؟؟ خیلی مسخره است که ؟؟؟؟ :(((((((((((((( خیلی حالم گرفته میشه اگه این درست باشه....
یعنی گیر کردم تو ایرانسل و باید کلی پول الکی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بچه ها سلام خسته نباشین .
من از وایمکس مبین نت سرویس 1024-15گیگ گرفتم هم چیزش خوبه فقط اینکه تو صفحه e-care نوشته تا حالا من 2800 مگ استفاده کردم چطوری میتونم وضعیت روزانه را نگاه کنم مثلا امروز چقدر دانلود داشتم دیروز چقدر و ...
ممنون میشم کمک کنید
معمولاً پشتیبانی به خاطر راحتی خودشون میگن مودم رو باید از خودمون بخری.
اما توی فرم ثبت نام در سایت مبین نت قسمتی برای وارد کردن مک آدرس وجود دارد.
شما باید با نمایندگی فروششون صحبت کنی و ثبت نام کنی. یا اینکه از آن فرم ثبت نام کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ecare و در قسمت query busines info و در بخش call history میتونی با وارد کرد یک بازه زمانی خاص کلیه ترافیک اون بازه رو ببینی
دیگه نوشتن درباره مبین نت و البته مشکلات مبین نت خیلی تکراری شده ولی برحسب وظیفه اومدم اعلام کنم که بعد از 5 دقیقه صفحه فروم باز شد و تونستم این پس رو بزنم. یاهو مسنجر همچنان مشکل داره و نمیشه وصل شد. خیلی از سایتها که کمی سنگین هستن هم باز نمیشن یا اگر باز بشن به سختی و به صورت به هم ریخته هستن. در این وضعیت حتما حدس میزنید که امکان استفاده از چی پی ان و شیلترشکن هم نیست و کلا مبین نت حتی اندازه دیال آپ هم کاربرد نداره.
واقعا باعث تاسفه که هیچ خبری از پیشرفت و یا حتی ثبات خدمات در مبین نت نیسن. البته شرکتی که هنوز انقدر برای مشتریکن ارزش قائل نیست که صفحه کنترل حسابش رو فارسی کنه دیگه بهتر از این نخواهد بود.
من هم دقیقا وضعیت مشابه شما رو دارم، واقعا افتضاح شده ، چرا یک فکری بحالش نمیکنن؟ بابا خسته شدم!نخواستم جمعه مجانی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)