از دوستان کسی هستش که سرویس 5 مگ مخابرات رو گرفته باشه؟
سرعت دانلودش رو میخواستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دوستان کسی هستش که سرویس 5 مگ مخابرات رو گرفته باشه؟
سرعت دانلودش رو میخواستم
سلام دوستان
آقا دو هفته است سرعت شبا وحشتناک پایینه نزدیک 20بعد زنگ زدم میگه آخه یوزرامون زیاده میگم یعنی تا دو هفته پیش که شبا 160 170 میداد حالا یهو ده برابر شده میگه همینه دیگه کاریش نمیشه کرد
عوضیا دزد من 1 مگ گرفتم بدبختی قرار داد یه ساله هم بستم هیچ کاریش نمیشه کرد مگه اینکه 70 80 بدم برام حذف کنن فقط دزدا
آقا جایی نیست همه با هم شکایت بنویسیم ؟
نکته : روح من صحبت میکنه الانامشب خودم رو از روی همین پل خیبر میندازم پایین![]()
شما هم که طبق معمول رکورد داری![]()
اقا وضعیت من چطوره؟
Downstream Upstream Hlin Scale 8515 0 Loop Attenuation(dB) 16.6 9.9 Signal Attenuation(dB) 16.6 10.0 SNR Margin(dB) 6.4 27.7 Attainable Rate(Kbps) 25448 1319 Output Power(dBm) 13.1 9.1
snr دانلود شما زیاد خوب نیست. ولی Attenuation خیلی خوبه.
سرعتتون چنده سرویستون چیه؟ معمولن در پهنای باندهای زیاد نسبت snr کم میشه که طبیعیه. در بیشتر سایتهای خارجی برای کاربرایی که سرعتهای بالا دارن هم این مقدار رو پایین و در همین حدود دیدم.
داداش گندشو در اوردن
منم زنگ بهشون زدم همینو گفتن سرعت روزانه دانلود من به 60 رسیده شبها که کلا تعطیل شده
سرعت دانلودتون چنده در بازه رایگان ؟
عزیزم یه روزه سرویسمو گرفتم 1مگ ۵گیگ از مخابرات سرعت دانلودم تو روز بین190_220بود به شب نرسیده تا ببینم چطوره
اقا ما از هیچی شانس نیوردیم تا چند وقت پیش هر کی سرویس میگرفت یه مودو نتیکس چهار پورت توپ میدادن امروز رفتم سرویسمو بگیرم یه مودم ایرانی آشغالی بهم دادن خیلی قیلفه ضایعه ای دارههک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)