تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 1291 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من ماه پیش یه سرویس امگابیت گرفتم و الان میخوام یه 512 دیگه هم بگیرم. مشکلی نیست با نمونه مشابه از همون مجوز(مجوز از طرف یک پزشک) و همون آدرس دوباره درخواست بدم برای یه سرویس جدید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

قیمتهای ایرانسل چجوریه ؟؟!! سرویس یک مگ هشتاد و سه هزار تومن و دو مگ صد و سه هزار تومانه ؟!!!
    چرا قیمتش با مثلن ADSL اینقدر فرق داره ؟!
    بعد میشه از این سرویسها واسه کافی نت استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

قیمتهای ایرانسل چجوریه ؟؟!! سرویس یک مگ هشتاد و سه هزار تومن و دو مگ صد و سه هزار تومانه ؟!!!
    چرا قیمتش با مثلن ADSL اینقدر فرق داره ؟!
    بعد میشه از این سرویسها واسه کافی نت استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله میشه برای کافی نت استفاده کرد الان یه کافی نت هست که 2mb داره سرعت دانلودش هم روی 250 هست

4. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

بله میشه برای کافی نت استفاده کرد الان یه کافی نت هست که 2mb داره سرعت دانلودش هم روی 250 هست
    چند صفحه قبل خوندم که اگر زیاد دانلود داشته باشی اکانت از حالت نامحدود میاد بیرون !!!
    ما میخوام در کنار کافی نت شب تا صبح دانلود داشته باشیم
    در ماه چقدر باید دانلود کنیم که مشکل پیش نیاد ؟ 30 گیگ در ماه یا 30 گیگ در روز ؟؟؟

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند صفحه قبل خوندم که اگر زیاد دانلود داشته باشی اکانت از حالت نامحدود میاد بیرون !!!
    در ماه چقدر باید دانلود کنیم که مشکل پیش نیاد ؟ 30 گیگ در ماه یا 30 گیگ در روز ؟؟؟
    نه اون محدودیت رو واسه این گذاشتند که اگه کسی شبکه رو -- کرد مچشو بگيرند...
    شما اگه 250 تا سرعت دانلودت باشه،24 ساعت شبانه روز و 30 روز هر ماه دانلود کني،مشکلي نداره...
    من مثلا 512 دارم سرعتش 65 کیلو بایته...اگه از صبح تا شب دانلود کنم میشه:65*24*3600*30=168گيگ!که عمرا به اين عدد نميرسم...
    واسه 2 مگ هم همینطور:250*24*3600*30=648 گیگ!چقدر زیاد شد...

7. 2 کاربر از riquelme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اگه کسی دو تا سرویس داشته باشه میتونه اعتبار یکی رو به یکی دیگه انتقال بده ....(هر دو تاش اعتباری باشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره باید بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یه مطب کلی برای مقایسه وایمکس موبین نت با ایرانسل معرفی کنید

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با عرض سلام بالاخره وایمکسمو رفتم گرفتم زنگ زدن بهم گفتن بیا بگیرش مودم داخلی usb ... رفتم پیش کارشناس کلی سوال کردم حالا میخوام کل اتفاقات روز نصب مودم و بگم ... امیدوارم به دردتون بخوره... وقتی مودم و وصل میکنی مراحل نصب میاد اتوماتیک... بعد از اینکه مراحل نصب تمام میشه یک کانکشن ساخته میشه بازش که میکنیم یک صفحه کوچک میاد که داره کانکت میکنه دیسکانکت کنینش و با کلیک بر روی گوشه ی سمت راست پایینه پایین صفحه کانکشن و تغییر بدین قسمت یوزر نیم پسوردو وارد کنین اگه هست که هیچی حالا کانکت و بزنین وسط صفحه 2 مقدار میاد بالایی پایداری سیگناله که باید از 10db به بالا باشه پایینی هم که سیگنال دریافتی باید از 75- dbp بیشتر باشه یعنی هرچی به سمت عدد مثبت بره بهتره من با 80- هم وصل شدم من کلی جای مودم و تغییر دادم اتاقمو عوض کردم تا با نصب مودم بالای پنجره اتاق طرف حیاط بیرون اتاق روی نرده ( ساختمان بلند این طرف کمتره ) connecting به connected تبدیل شد و من به دنیای ایرانسل خوش اومدم انقدر باید تغییر بدین جای مودم و تا مقدارایی که گفتم بدست بیاد من با 10 و 80- وصل شدم با همین مودم تو خونه ی پسرخالم با 16 و 74- وصل شد که خیلی خوب بود سرعت باز کردن وب سریع بلافاصله برای سایت yahoo و باز کردن میل و 2 الی 3 ثانیه برای سایتایه سنگین سرعت دانلود 15 kb/s که بالا پایین میرفت و من ازش راضی هستم

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این دوست من که کافی نت داره نامحدود گرفته و همه هم به خاطر سرعت بالایی که داره میان اونجا برای دانلود و در ماه خیلی بیشتر از 30gig استفاده میکنه مشکلی هم نیست

13. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •