تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 1049 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی
    من هر دو کنسول ps3 و 360 دارم پس نیازی به پلیر ندارم
    آیا سینمایی هست که بدون پلیر باشه و فقط خروجی از کنسول بگیره؟
    بهترین مدل معرفی کنید

پایونیر ، دنون و انکیو بهترین انتخاب هستند برای شما .
    سینماهاشون کیفیت خوبی دارند و آمپ جداگانه همراه با ورودی و خروجی های کافی هم دارند .
    مدلهای RS پایونیر رو میتونید تو سایت چاره ببینید .
    برای دنون و انکیو هم میتونید از تو سایتشون ببینید و از جمهموری تهیه کنید.

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

سلام دوستان
    میخواستم ببینم دقیقا اطلاع دارید آمپ سری RS77 چی هستش ؟
    تو این لینک نوشته 520 هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این لینک هم RS77 نداره اما RS88 رو داره که آمپش 820 هستش . اما آمپ RS55 رو نوشته مدل 320 هستش .

کد:

اما اینجا مدل RS77 رو نوشته که آمپش 820 هستش . که یجورایی با مشخصاتی که خود سایت پایونیر داده( که به نظر مرجع معتبر تری هستش) فرق میکنه و آدم رو به شک میندازه.

کد:
    یکی از دوستام بین چند تا مدل داره انتخاب میکنه و توی تصمیم گیریش این آمپ سری rs 77 , rs 55 براش مهم هستش که بدونه چیه .
    ممنون میشم اگه اطلاع دقیقی دارید راهنمایی کنید .
    با تشکر
    دوستان نظری ندارند ؟
    رایان جان شما اطلاعی در این مورد دارید ؟
    چون بین مشخصات سایت اصلی پایونیر و سایت چاره تناقض وجود داره .

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

سلام.

چون رفتم خونه بخت تصمیم قطعی دارم که یه سینمای خانگی بخرم. انتخابم هم سونی DDW5500 و یا یکی از RSXX های پایونیر هست.

صدای هیچکودمشون رو از نزدیک نشنیدم ولی این تاپیک رو مرتب دنبال کردم و میدونم که نظرات دوستان به RSXX ها مثبت تر هست ولی خودم به سمت سونی 5500 متمایل تر هستم و دلایل خاص خودم رو هم دارم.

پایونیرها از ضعف مفرط طراحی رنج میبرن. جنس بدنشون چنگی به دل نمیزنه. Tower هاش رو در اوج بدسلیقگی طراحی کردند و خیلی مکعب هست و توی ذوق میزنه. اما سونی دارای طراحی خیلی بهتری هست و جنس بدنه قابل قبولی داره.

اینم در نظر بگیرید که برای ایرادات احتمالی که ممکنه براشون پیش بیاد، سونی رو راحت تر میتونید تعمیر کنید و اگه پایونیر خراب بشه احتمال این هست که به خاطر یه قطعه که پیدا نمیشه، روی دستتون باد کنه.

در مورد کیفیت خروجی سونی دوستان میگن که بیس زیادی داره ولی من سیستم رو با HTPC استفاده خواهم کرد پس میتونم روی خروجی مانور بدم و اون خروجی که دلم میخواد رو ازش دربیارم. فکر میکنین میشه اینجوری خروجی رو اصلاح کرد؟

حالا میتونین بگید که من تصمیم درست رو میگیرم یا نه؟ فعلا یه لنگه پا موندم و در مورد سونی تصمیم قطعی نگرفتم.

اینم دوتا عکس که هردو سیستم رو توی خونه نشون میده.

آقا مبارک باشه .
    منم دارم میرم مثل شما ! اما چون خونه بختم خیلی کوچیکه فعلا جا برای 5.1 ندارم همون استریو کارمو راه میندازه .
    در مورد این دو تا میشه گفت دیگه اینجا بحث سلیقه ای میشه .
    من اگه میخواستم انتخاب کنم پایونیر رو انتخاب میکردم .
    البته شما آمپ جفتشو چک بکن ببین از نظر امکانات و ورودی خروجی ها کدوم کاملتره . میتونه تو انتخابت تاثیر گذار باشه.

2. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من دنبال یک سینما حدود 400 که شفافیت . ورودی خروجی مناسب .اپ اسکینگ داشته باشه ( به خاطر اینکه توی محیط اپارتمانم قدرت زیاد برام مهم نیست )
    در این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید ؟؟

نظرتون در مورد 3540 فلیپس چیه ؟؟
    hdmi داره دیگه ؟

یک سوال دیگه hifi چیه ؟

- simplink چیست ؟

با تشکر

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اساتید لطفا یه اسپیکر 5.1 کاناله که اندازه اسپیکرهاش کوچیک باشه ، مشکی باشه و ورودی دیجیتال داشته باشه به من معرفی کنید. میخوام وصلش کنم به پلاسما.

یه چیزی تقریبا تو این اندازه ها و شکل و شمایل با ورودی دیجیتال

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا کسی اینجا جواب پست منو نمیده ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان نظری ندارند ؟
    چون بین مشخصات سایت اصلی پایونیر و سایت چاره تناقض وجود داره .
    امروز زنگ زدم فروشگاه راستین.

مدل 33 رو با آمپ 320 میفروشن و مدل 77 رو با آمپ 520.

مدل 55 رو هم ندارند و فکر کنم به این دلیل باشه که نمیتونن قیمتش رو جوری تعین کنند که مدل 77 هم خریدار داشته باشه...چون یک ضرب قیمت 77 رو زدن 950 تومن یا به عبارتی خــــــــــــدا تومن.

خداییش انصاف نیست اینهمه از بازار انحصاری که دستشون افتاده سوء استفاده کنن. ظلم مضاعف...جور مضاعف.

کاش چند ماه پیش مدلهای قدیمیتر رو میخریدم. روی اون مدلها اینهمه ستم نمیکردند. مدل RS70 با آمپ 820 رو حدود 850 تومن میفروختن که قابل قبول بود.

اینا دیگه ماشالا دارند والا...بریم پشت سونی نماز بخونیم.

سونی مدل 5500 هم کلا نایاب شده و دارم میگردم...اگه جایی سراغ دارید بگید. فکر کنم باید صبر کنم شاید فرجی بشه و یا برم سمت سینماهایی که جدا جدا میخرن آمپ و اسپیکر رو.

پی نوشت: با این قیمت و این آمپهای ضعیف خریدن rs33 هیچ لطفی نداره و RS77 هم توجیح اقتصادی براش نیست. مودیم یه لنگه پا
    Last edited by amir3408; 12-02-2011 at 20:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا کسی اینجا جواب پست منو نمیده ؟؟
    دوست عزیز اساتید بهتر میدونن ولی نظر من اینه که HTP-RS33 بگیری و آمپش رو عوض کنی تا صدای Dts Master و ... رو هم پخش کنه...

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

امروز زنگ زدم فروشگاه راستین.

مدل 33 رو با آمپ 320 میفروشن و مدل 77 رو با آمپ 520.

مدل 55 رو هم ندارند و فکر کنم به این دلیل باشه که نمیتونن قیمتش رو جوری تعین کنند که مدل 77 هم خریدار داشته باشه...چون یک ضرب قیمت 77 رو زدن 950 تومن یا به عبارتی خــــــــــــدا تومن.

خداییش انصاف نیست اینهمه از بازار انحصاری که دستشون افتاده سوء استفاده کنن. ظلم مضاعف...جور مضاعف.

کاش چند ماه پیش مدلهای قدیمیتر رو میخریدم. روی اون مدلها اینهمه ستم نمیکردند. مدل RS70 با آمپ 820 رو حدود 850 تومن میفروختن که قابل قبول بود.

اینا دیگه ماشالا دارند والا...بریم پشت سونی نماز بخونیم.

سونی مدل 5500 هم کلا نایاب شده و دارم میگردم...اگه جایی سراغ دارید بگید. فکر کنم باید صبر کنم شاید فرجی بشه و یا برم سمت سینماهایی که جدا جدا میخرن آمپ و اسپیکر رو.

پی نوشت: با این قیمت و این آمپهای ضعیف خریدن rs33 هیچ لطفی نداره و RS77 هم توجیح اقتصادی براش نیست. مودیم یه لنگه پا
    به نظر من اصلا سمت 5550 سونی نرو،اگر هم گیرت بیاد خریدش اشتباهه.آمپش دیگه قدیمی شده سوای اینکه تفکیک لارم رو هم نداره.
    شما یا rs77 رو بگیر و یا htp 1070 پایونیر رو.
    و یا اینکه خودت با توجه به سلیقت یه سیستم جمع کنی.

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

دوست عزیز اساتید بهتر میدونن ولی نظر من اینه که HTP-RS33 بگیری و آمپش رو عوض کنی تا صدای Dts Master و ... رو هم پخش کنه...
    آمپ rs33 رو عوض نمی کنند.

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

دوستان نظری ندارند ؟
    چون بین مشخصات سایت اصلی پایونیر و سایت چاره تناقض وجود داره .[COLOR="Silver"]
    سایت چاره مشخصات رو اشتباه نوشته.توی ایران همونطور که دوستمون امیر اشاره کردند با آمپ 320 و 520 عرضه میشه.

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

دوستان نظری ندارند ؟
    چون بین مشخصات سایت اصلی پایونیر و سایت چاره تناقض وجود داره .[COLOR="Silver"]
    سایت چاره مشخصات رو اشتباه نوشته.توی ایران همونطور که دوستمون امیر اشاره کردند با آمپ 320 و 520 عرضه میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من اصلا سمت 5550 سونی نرو،اگر هم گیرت بیاد خریدش اشتباهه.آمپش دیگه قدیمی شده سوای اینکه تفکیک لارم رو هم نداره.
    شما یا rs77 رو بگیر و یا htp 1070 پایونیر رو.
    و یا اینکه خودت با توجه به سلیقت یه سیستم جمع کنی.[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

رایان خان وقتی نیستی تاپیک میخوابه ها!

آقا من دو به شک موندم..مگه مدل RS70 با آمپ 810 یا 820 نمیفروختن؟ الان این سری جدید رو چرا با آمپ 520 میفروشن؟

شما اگه حوصلشو داری میتونی تیتر وار به تفاوتهای 33 و 77 اشاره کنی؟ ساب که همونه و تفاوت فقط توی تTower ها و آمپ هست. به نظر خودت ارزششو داره 77 بخرید با 300 تومن تفاوت قیمت؟ مهم کیفیت خروجی هست واسه من و همونطور که گفتم این سیستم قطعا به HTPC وصل میشه و هیچ کاری به جز اسپیکر بودن نمیکنه.

کلا برای شرایط من چیز بهتری میشه تجویز کرد؟ توان و کیفیت و ظرافت خروجی و بیس قوی معیارهام هستند.

فکر کنم روش درست نصب این باشه که تلوزیون به خود آمپ وصل نشه و از HTPC خروجی بگیرم براش با HDMI ، و صدا هم با کابل اپتیکال بره به آمپ. اونوقت برای استفاده از 3D، ضعف آمپ تاثیری نخواهد داشت درسته؟ چون تصویر از آمپ که عبور نمیکنه.
    Last edited by amir3408; 12-02-2011 at 22:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی نظری درباره بلوری ها نداره:
    SC-BT735 پاناسونیک
    BDV-E970W سونی
    هردو مزایا و معایب خودش رو داره ولی سونی سه بعدی هستش و قیمتش نزدیک به یه تومن هستش.پاناسونیک چندقیمته؟
    این دوتا تو سیک هم نیستند یکی سه یعدی هست و دیگری معمولی.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان خان وقتی نیستی تاپیک میخوابه ها!

آقا من دو به شک موندم..مگه مدل RS70 با آمپ 810 یا 820 نمیفروختن؟ الان این سری جدید رو چرا با آمپ 520 میفروشن؟

شما اگه حوصلشو داری میتونی تیتر وار به تفاوتهای 33 و 77 اشاره کنی؟ ساب که همونه و تفاوت فقط توی تTower ها و آمپ هست. به نظر خودت ارزششو داره 77 بخرید با 300 تومن تفاوت قیمت؟ مهم کیفیت خروجی هست واسه من و همونطور که گفتم این سیستم قطعا به HTPC وصل میشه و هیچ کاری به جز اسپیکر بودن نمیکنه.

کلا برای شرایط من چیز بهتری میشه تجویز کرد؟ توان و کیفیت و ظرافت خروجی و بیس قوی معیارهام هستند.

فکر کنم روش درست نصب این باشه که تلوزیون به خود آمپ وصل نشه و از HTPC خروجی بگیرم براش با HDMI ، و صدا هم با کابل اپتیکال بره به آمپ. اونوقت برای استفاده از 3D، ضعف آمپ تاثیری نخواهد داشت درسته؟ چون تصویر از آمپ که عبور نمیکنه.
    امیر جان من تاجایی که بتونم سعی می کنم سر بزنم و اگر در توانم باشه کمک کنم ولی مشکلات آدم رو رها نمی کنه.
    rs70 با آمپ 819 بودش.مدل های جدید و سیاست های جدید،من دلیلش رو نمی دونم.احتمالا با توجه به درصد فروش مدل های سال قبل امسال این سیاست رو در پیش گرفتن.
    تفاوت 33 و 77 با توجه به نکاتی که خودت عرض کردی توی امپلی فایرهاشون هست.77 ساپورت سه یعدی و ورودی های بیشتری داره و تنظیمات خودکار صدا و پشتیبانی از صدای dolby hd و dts hd و dolby digital plus , dolby prologic IIx , IIz ,و ....

شما اگه هدفت پخش فیلم های بلوری باشه مطمئنا بایستی rs77 تهیه کنید.و یا اگر بودحت بیشتر بیشتر باشه می تونی سیستم یهتر تهیه کنی در غیر این صورت به نظر من rs77 گزینه خوبیه.

برای اتصال هم شما می تونی همونطوری که خودت عرض کنی وصل کنی ولی در این حالت صداهای HD انتقال داده نمیشه چون کابل اپتیکال پهنای باند کافی برای اینکار نداره و اگر بخوای صدای HD انتقال بدید باید با HDMI به آمپ برید و سپس به tv.

12. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •