تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 472 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

.
    يه شيلنگ هم مربوط به خروج بخارات بنزين از كنيستره كه سوت ميكشه و بايد عوض بشه درسته؟

چند وقت پیش ماشینم در حالت درجا یک صدای (پت پت ) میکرد که یک تعمیر کاری فهمید که از شیلنگ بخار بنزینه و همونجا اون محفظه ی فیلتر هوا رو باز کرد و زیر اون بود، شیلنگه از چند جا پاره شده بود...
    با یک شیلنگ بزرگتر سرهم کردم و صدا رفع شد...

sent from my glx sky using tapatalk

2. این کاربر از narmnews بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

ماشينم گازسوزه و حدود 19000 تا راه رفته - مدل 93
    چندوقت پيش به توصيه دوستان همين سايت (با تشكر از راهنمائيشون) يه دست شمع NGK مدل سوزني رو كه برام آورده بودند روي ماشين انداختم و تا الان حدود 2500 كيلومتر باهاش رفتم و نتايج ذيل حاصل شده است :
    بهتر كاركردن موتور در حالت استارت سرد تا زمانيكه از حالت ساسات خارج بشه.(تو دماي زير صفر)
    از بين رفتن كامل كپ ماشين مخصوصاً بر روي سرعت گيرها و تعويض دنده يك به دو
    كم تر شدن زمان دور گرفتن موتور در سرعت هاي بالا و سبقت هائي كه بايد گازشو بگيري.
    كمتر شدن صداي موتور بعلت كاركرد بهتر
    فكرنميكنم روي مصرف سوخت تأثيري گذاشته باشه يا حداقل محسوس نيست .

به نظر من حتماً شمع هاتون رو عوض كنيد و سوزني بندازين .(تجربه شخصي)

4. 2 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان سلام. خواستم لطف کنید بفرمایید من که قراره فردا از نمایندگی ماشینمو تحویل بگیرم باید چیها رو چک کنم. یک چک لیست مختصر اگر بدید ممنون میشم. راستی مدارک گارانتی کارت طلایی بیمه کارت ماشین کارت سوخت اینا چجوریه؟ ثبت نام مرداد تحویل آذرم. فقط لطف میکنید زودتر بگید ممکنه حضور ذهن نداشته باشم و از قلم بندازم.آخرین باری که صفر تحویل گرفتم6 سال پیش بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان سلام. خواستم لطف کنید بفرمایید من که قراره فردا از نمایندگی ماشینمو تحویل بگیرم باید چیها رو چک کنم. یک چک لیست مختصر اگر بدید ممنون میشم. راستی مدارک گارانتی کارت طلایی بیمه کارت ماشین کارت سوخت اینا چجوریه؟ فردا کدوماشو بهم میدن. ثبت نام مرداد تحویل آذرم. فقط لطف میکنید زودتر بگید ممکنه حضور ذهن نداشته باشم و از قلم بندازم.آخرین باری که صفر تحویل گرفتم6 سال پیش بود.
    Last edited by sam-hed; 09-12-2014 at 20:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان سلام. خواستم لطف کنید بفرمایید من که قراره فردا از نمایندگی ماشینمو تحویل بگیرم باید چیها رو چک کنم. یک چک لیست مختصر اگر بدید ممنون میشم. راستی مدارک گارانتی کارت طلایی بیمه کارت ماشین کارت سوخت اینا چجوریه؟ ثبت نام مرداد تحویل آذرم. فقط لطف میکنید زودتر بگید ممکنه حضور ذهن نداشته باشم و از قلم بندازم.آخرین باری که صفر تحویل گرفتم6 سال پیش بود.
    دوستان سلام. خواستم لطف کنید بفرمایید من که قراره فردا از نمایندگی ماشینمو تحویل بگیرم باید چیها رو چک کنم. یک چک لیست مختصر اگر بدید ممنون میشم. راستی مدارک گارانتی کارت طلایی بیمه کارت ماشین کارت سوخت اینا چجوریه؟ فردا کدوماشو بهم میدن. ثبت نام مرداد تحویل آذرم. فقط لطف میکنید زودتر بگید ممکنه حضور ذهن نداشته باشم و از قلم بندازم.آخرین باری که صفر تحویل گرفتم6 سال پیش بود.

مبارك باشه
    قبل از اولين استارت توسط خودتون
    1- بدنه ماشين رو از جلوئي ترين قسمت تا انتهائي ترين قسمت چك بفرمائيد (به دنبال خط و خش و آثار تصادف باشين)
    2- درب موتور رو باز كنيد، به دنبال نشت روغن يا هر نوع چيز غير معقول باشين، باتري رو چك كنيد، وجود نمد درب موتور و مسائلي از اين دست (يك نگاه دقيق و با آرامش كه چيزي غير منطقي، كم يا همراه ايراد باشه)
    3- محتويات صندوق عقب رو چك بفرمائيد، از سلامت و وجود زاپاس و جك و آچار چرخ مطمئن بشين (جعبه جك و آچار رو باز و كامل بررسي كنيد) در ضمن كيف ابزار و مثلث خطر فراموش نشه، حتما از وجودشون مطمئن بشين
    4- رينگ و لاستيك ماشين رو هم حتما چك بفرمائيد

خوب حالا سوار شين و به سلامتي استارت بزنيد
    1- هيچ علامت هشداري روشن نمونه
    2- اجازه بدين ماشين همينطوري درجا كار كنه
    3- عملكرد بالابرهاي در، چراغ ها، راهنما، فلاشر، بوق رو بررسي بفرمائيد
    4- عملكرد برقي صندلي جلو و در صورت وجود صندوق پران رو بررسي بفرمائيد
    5- تو نمايندگي اگر تونستيد كمي باهاش عقب و جلو بريد(بررسي عملكرد گاز و كلاچ و تزمز دستي و ترمزها)
    6- بررسي بفرمائيد قربالك فرمان از لحاظ محكم بودن قفلش مشكل نداشته باشه (قفلش رو رها كنيد و سپس بالا يا پائين تنظيم كنيد و مطمئن شيد كه درست قفل مي شه و بازي نمي كنه)
    7- در حالي كه موتور روشنه باز هم درب موتور رو باز كنيد و عملكرد موتور رو باز هم بررسي بفرمائيد (صدا يا هر چيز مشكوكي كه غير عادي هست رو حتما از نمايندگي توضيح بخاين)

خوب مباركه اگر هيچ مشكلي نبود، خاموش كنيد و از عملكرد سيستم دزدگير هم مطمئن بشين، اگر مالتي هست، درها رو با ريموت فقل كنيد و با خود سوئيچ باز كنيد، بايد آلارم فعال بشه و فلاشر فعال بشه، اگر ماتي نيست كه همون سيستم دزدگيرش هم بايد عمل بكنه

كلا سعي كنيد اگر نمايندگي بايد برين، تا زنگ زدن برين ماشين رو تحويل بگيرين، هرچي كمتر بمونه بهتره

احتمال اينكه ضبط نداشته باشه خيلي زياد هست، اگر نداشت بعدا پولش رو ميدن

مدارك خودرو هم منطقا پلاك خودرو كه اومده، كارت ماشين و كارت سوخت و برگه سبز ماشين مياد در خونه

كارت طلائي و ايكو كارت (كارت گارانتي ) و فاكتور فروش با چند روز تاخير مياد نمايندگي ولي احتمال اينكه كسري مدارك نداشته باشين هم هست
    راستي آنتن ماشين فراموش نشه

در ضمن كوچكترين مشكل رو بايد نمايندگي حل كنه، اگر هر مشكلي باشه يعني سرويس pds (سرويس قبل از تحويل به مشتري) انجام نشده، كلان بايد كمي مجبور بشن، اميدوارم كه مشكل خاصي نباشه، باز هم سوالي بود ما در خدمتيم

8. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مبارك باشه
    قبل از اولين استارت توسط خودتون
    1- بدنه ماشين رو از جلوئي ترين قسمت تا انتهائي ترين قسمت چك بفرمائيد (به دنبال خط و خش و آثار تصادف باشين)
    2- درب موتور رو باز كنيد، به دنبال نشت روغن يا هر نوع چيز غير معقول باشين، باتري رو چك كنيد، وجود نمد درب موتور و مسائلي از اين دست (يك نگاه دقيق و با آرامش كه چيزي غير منطقي، كم يا همراه ايراد باشه)
    3- محتويات صندوق عقب رو چك بفرمائيد، از سلامت و وجود زاپاس و جك و آچار چرخ مطمئن بشين (جعبه جك و آچار رو باز و كامل بررسي كنيد) در ضمن كيف ابزار و مثلث خطر فراموش نشه، حتما از وجودشون مطمئن بشين
    4- رينگ و لاستيك ماشين رو هم حتما چك بفرمائيد

خوب حالا سوار شين و به سلامتي استارت بزنيد
    1- هيچ علامت هشداري روشن نمونه
    2- اجازه بدين ماشين همينطوري درجا كار كنه
    3- عملكرد بالابرهاي در، چراغ ها، راهنما، فلاشر، بوق رو بررسي بفرمائيد
    4- عملكرد برقي صندلي جلو و در صورت وجود صندوق پران رو بررسي بفرمائيد
    5- تو نمايندگي اگر تونستيد كمي باهاش عقب و جلو بريد(بررسي عملكرد گاز و كلاچ و تزمز دستي و ترمزها)
    6- بررسي بفرمائيد قربالك فرمان از لحاظ محكم بودن قفلش مشكل نداشته باشه (قفلش رو رها كنيد و سپس بالا يا پائين تنظيم كنيد و مطمئن شيد كه درست قفل مي شه و بازي نمي كنه)
    7- در حالي كه موتور روشنه باز هم درب موتور رو باز كنيد و عملكرد موتور رو باز هم بررسي بفرمائيد (صدا يا هر چيز مشكوكي كه غير عادي هست رو حتما از نمايندگي توضيح بخاين)

خوب مباركه اگر هيچ مشكلي نبود، خاموش كنيد و از عملكرد سيستم دزدگير هم مطمئن بشين، اگر مالتي هست، درها رو با ريموت فقل كنيد و با خود سوئيچ باز كنيد، بايد آلارم فعال بشه و فلاشر فعال بشه، اگر ماتي نيست كه همون سيستم دزدگيرش هم بايد عمل بكنه

كلا سعي كنيد اگر نمايندگي بايد برين، تا زنگ زدن برين ماشين رو تحويل بگيرين، هرچي كمتر بمونه بهتره

احتمال اينكه ضبط نداشته باشه خيلي زياد هست، اگر نداشت بعدا پولش رو ميدن

مدارك خودرو هم منطقا پلاك خودرو كه اومده، كارت ماشين و كارت سوخت و برگه سبز ماشين مياد در خونه

كارت طلائي و ايكو كارت (كارت گارانتي ) و فاكتور فروش با چند روز تاخير مياد نمايندگي ولي احتمال اينكه كسري مدارك نداشته باشين هم هست
    راستي آنتن ماشين فراموش نشه

در ضمن كوچكترين مشكل رو بايد نمايندگي حل كنه، اگر هر مشكلي باشه يعني سرويس pds (سرويس قبل از تحويل به مشتري) انجام نشده، كلان بايد كمي مجبور بشن، اميدوارم كه مشكل خاصي نباشه، باز هم سوالي بود ما در خدمتيم
    آقا وحید خیلی ممنون. زحمت کشیدید فقط یه چیزی ظاهر ماشین و لوازمش که جای خود دارد.اما اشکالات فنی مختلف که دوستان در طی این سالها درگیرش شده اند اگر احیانا همین فردا دیده شد تحویل نگیرم ؟ مثلا رگولاتور گازش مشکل داشت صدای غیرعادی داشت یا مشکلاتی که ماشین با آنها به لحاظ استفاده مشکل حادی نخواهد داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا وحید خیلی ممنون. زحمت کشیدید فقط یه چیزی ظاهر ماشین و لوازمش که جای خود دارد.اما اشکالات فنی مختلف که دوستان در طی این سالها درگیرش شده اند اگر احیانا همین فردا دیده شد تحویل نگیرم ؟ مثلا رگولاتور گازش مشکل داشت صدای غیرعادی داشت یا مشکلاتی که ماشین با آنها به لحاظ استفاده مشکل حادی نخواهد داشت.
    دوستم
    اصلا نمي خوام لحظه خوبي كه امروز داري خراب كنم، پس فرض 100 درصدت رو بذار روي اينكه هيچ مشكل خاصي نيست(من فقط تجربه شخصي خودم رو در اختيار گذاشتم پس وحي نازل نشده كه براي همه اين اتفاقات بيفته، بالاخره حالت نزديك به محال رو هم بايد به دوستان اطلاع رساني كرد)، 0 درصد فرض كن مشكلي هست!!! خوب، پس شاد باش
    به عنوان مثال براي خود من وقتي رفتم بگيرم، در حال چك كردن اتاق بودم كه ديدم قربالك فرمان قفل نمي شه و توي جاي خودش مرتب بازي مي كنه و بالا و پائين مي شه،‌خلاصه كلي اعتراض كردم و گفتم 096440 ازتون شكايت مي كنم، گفت اصلا ماشين رو نبر فردا بدم درست كنن بعد بيا ببر (كه اي كاش برده بودمش) فردا اومدم 190 درصد!!! مطمئن هستم كه اصلا دست نزده بودم، ماشين رو گرفتم و رفتم پيش باطري ساز و با 5 تومن درست شد.
    به هر حال اگر تاپيك رو مرور كني متوجه مي شه كه ماشين من يكي از تك ستاره هاي صنعت خودروسازي ايران هست و از اون درجه يك هاست،‌ بگذريم.
    پس اصلا نگران نباش، و فقط مواردي كه گفتم رو در نظر داشته باش، ولي اگر كوچكترين ابهامي داشتي حتما ازشون توضيح منطقي بخواه، به دليل وجود pds، حتما بايد راضي بياي بيرون، اينا پيچوندن خوراكشونه، ولي 95 درصد مطمئنم مشكل خاصي نداري

برو با شادي و سلامتي بگيرش، به ما هم بگو چطور شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    امروز یه سمند ای اف 7 دوگانه سوز مالتی پلکس صفر گیر آوردم برا خرید
    قیمت رو گفته 31.500
    میخوام ببینم قیمت مناسبه ؟
    و اینکه چه مواردی رو باید چک کنم
    ممنون

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    امروز یه سمند ای اف 7 دوگانه سوز مالتی پلکس صفر گیر آوردم برا خرید
    قیمت رو گفته 31.500
    میخوام ببینم قیمت مناسبه ؟
    و اینکه چه مواردی رو باید چک کنم
    ممنون
    به سلامتي . مبارك باشه لطفاً يكي دو صفحه قبل يه سري بزنيد يكي ديگه از دوستان هم مشابه سئوال شما رو پرسيده و جواب گرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    ما هم بالاخره مثل هزاران نفر دیگه امروز سمندمونو تحویل گرفتیم ef7 گاز بدون مالتی حرف زیاد دارم اما فعلا در حد وقتم چند موضوع فقط جهت اطلاع دوستان و چند مشکل
    1- درها رگلاژ نسبتا خوبی دارن در مقام مقایسه و در صندوق هم نسبتا خوب بسته میشه
    2- لاستیک بارز
    3- باتری اربیتال اسیدی
    3.5- ecu بوش مجارستان
    4- فعلا صدای غیر عادی ، دنده جارفتنهای غیر عادی وجود دندارد
    5- ماشین 47 تا کار کرده بود و بنزین و گاز هر دو نصف
    6- تزئینات داخلی فاجعه یعنی در حد همون کشورهای جهان سوم و حتی چهارم( هیج درزی با درز کناریش نمیخونه. یعنی ساعت دیجیتال کاملا کجه و دکمه های اون ردیف در حد فاجعه بالا و پایین داره بسیار مایوس کننده- قابهای پلاستیکی رودری ها همه بین درزها گپ های مشهود در جاسیگاری کاملا کج و ....جنس داشبورد فاجعه و....باورتون نمیشه سر دسته دنده کاملا کجه و نمیشه چرخوند صافش کرد )

درخواست راهنمایی برای حل چند مشکل
    1- موقعی که دزدگیر فعال میشه و من یه در رو دستی باز میکنم فلاشر میزنه ولی صدای آژیر نمیاد(کلا صدا نداره|)
    2- کامپیوتر سخنگو وقتی تنظیمات رمزشو میزنم از من رمز میخاد وقتی یه عدد 4 رقمی زدم میگه اشتباهه چیکار کنم.
    3- دکمه صندوق پران را 2 بار پشت هم میزنم تا باز بشه بگیر نگیر داره و ظاهرا گیرنده بیشتر وقتا سنس نمیکنه
    4- وقتی ماشینو خاموش کردم و داشتم دور وبرشو نگاه میکردم دیدم چن قطره آب از اگزور چکیده طبیعه؟( میتونه بخاطر سردی هوا باشه؟)
    5- مگه دریچه بخاری سه پوزیشن 1-شیشه جلو 2- روبرو و 3-زیر پا نداره پس چرا وقتی چرخوندم به حالت 3-زیر پا باز هم از روبرو باد گرم میزد؟

دوستان هر سوال داشتن درخدمتم. درکل با درنظر گرفتن اوضاع فعلی قابل قبوله منظورم اینه که وقتی آرم ایران خودرو رو ماشینم میبینم تمام این عیبها یی که الان وجود داره و عیبهایی که در انتطارمن هستن پذیرفتننی تر میشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •