ممنون حالا چجوری dlc رو میتونم عوض کنم ممنون میشم اگه لینکی ازشون بذارینوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حالا چجوری dlc رو میتونم عوض کنم ممنون میشم اگه لینکی ازشون بذارینوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا فایل dlc مربوطه را بگزارید و بگید چطوری نصب کنم تا بتونم از برنامه ترنسفر استفاده کنم
dlc تو این پست هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید بریزی تو آدرس زیر
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
PES 2010 Settings by MxSoniC
Features:
1. Edit Master League Settings
2. Edit Become a Legend Settings
3. Edit Champions League Settings
4. Edit league Settings
5. Edit Cup Settings
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چجوری میتونم با pes editor 2 بازیکن جدید اضافه کنم؟ وقتی generate رو میزنم ارور میده.یه مرد پیداشه یه آموزش بذاره!!!ممنون
کسی نمیدونه؟
سلام. آقايون ما گشتيم چيزي پيدا نکرديم حالا شايد هم با دقت نگشتيم. وقتي من يک پچ يکي ليگ ها (فرقي نداره کدوم) رو نصب مي کنم strip همه تيمها خاموش ميشه. چه کنم؟
سلام دوستان ---
تعداد صفحات تاپیک که خیلی هست و جستجو هم که درست کار نمیکنه بیشتر اوقات
آیا واسه pes2010 برنامه ای یا ترینری هست که قدرت بازیکن تو became a legend رو بشه سریع افزایش داد
سلام با برنامه ی pro evolotion editing studio و یک برنامه ی چینی زبان که نمیدونم اسمش چیه میشه این کارو انجام داد. توی صفحه ی اول رو بگرد شاید پیداشون کردی
چجوری دربازبان موقع کرنر زدن جلو بیارم؟
ba salam
agh ino chikar konim
chejory estefadeh mishe?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)