والله نمیدونم چی بگم ولی از عصر امروز مثل اینکه پارس آفلاین دوباره شده پارس آنلاین....
![]()
مجتبی جان خودت میدونی که این سایت اسپید تست یه چند مدتیه که واقعاً قاط زده و نمیشه بهش اطمینان کرد و نباید زیاد دلمون رو با این تست هایی که بهمون میده خوش کنیم ، خودمون بدون هیچ سرعت سنجی می تونیم درک کنیم سرعتمون چنده ...
به این خاطر بود که یک مدت پستی از تست نمی دادم
![]()
خدا نکنه این روند برامون طبیعی شه ! من با ISP هم تماس گرفتم گفت معلوم نیست کی درست بشه ...
![]()
Last edited by sinasalar2007; 12-10-2010 at 22:14.
آفرين دقيقا همينطوره - علتش اينه كه اسكريپته سايتش شلوغ شده و كارايي سرور اومده پايين.
بهترين تست اسپيد همون دانلود منيجر است - وقتي دانلود ميكنيد سرعت رو نگاه كنيد دوستان
البته از سرور خوب دانلود كنيد .
ping رو چطور تست کنیم؟
نمیخوای بگی که باید cmd باز کنیم... ها؟![]()
آهان سوال بجايي بود
واسه پينگ ببينيد صفحه رو چطوري باز ميكنيد - اگر خوب باز كرديد كه پينگتون كمه اگرم بد كه بالاست.
البته اين وسط همه چي به خراب نبودن اينترنت - خلوت بودن مركز - و سروري كه داريد پيجشو باز ميكنيد داره.
ولي واسه پينگ اگر ميخوايد عدد از پينگتون ببينيد با همون اسپيد تست پينگ رو تست كنيد.
كه اينم بگم سرش با دمش بازي ميكنه اسپيد تست - بعضي وقتا پينگ رو 700 نشون ميده 1 دقيقه بعد با هون سرور تست 450 نشون ميده. خوب سايتي كه اينطوره ضريب خطاش بالاست زياد مورد اعتماد نيست
Last edited by imanparsa; 12-10-2010 at 22:40.
دوستان وایرلس مفتی تو سطح شهر سراغ ندارید بریم بشینیم استفاده کنیم ؟
شیراز بودم یه جا گیر آورده بودیم با سرعت 100 - 120 دانلود میکرد
ولا من ميدونم مركز خريد زيتون كه جديد زدن وايرلس مجاني داره - البته اينو شنيدم.
اينم شنيدم كه پاتريس موبايل توي طبقه دوم بازار بزرگ وايرلس مجاني داره.
![]()
فکر کنم فرودگاه وایرلس مفتی داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)