تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 416 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

الان بین PS3 و Xbox زیاد نمیشه قضاوت کرد : دی ! سلیقه ای ــه یه جورایی !

اما از نظر بازی ها اکس باکس توی بازی های مولتی ( یعنی اونایی که برای هر 3 کنسول میان ) قوی تر عمل میکنه و همچنین هیچ مشکلی نسبت به کپی بازی کردن نداره ف الان فریمور های PS3 دیر به دیر هـــک میشن اما برا اکس باکس همه بازی های جدید روش اجرا میشن و مشکل نداره .

PC باید هر چند وقت یه بار آپدیت بشه برا بازی های جدید + نباید مشکلات کرک و نصب رو نادیده گرفت ! پس حذف بشه بهتره ( البته قدرت سخت افزاری PC های به روز به هیچ وجه قابل مقایسه با کنسول های این نسل نیست ! )

برا اکس باکس تا وقتی که نسل جدیدش به بازار عرضه نشه ( میگن 1-2 سال دیگه میشه ) بازی های جدید میان !

=> پیشنهاد من Xbox هست ، اسلیم 4 یا 250 گیگ که قیمتشم فکر کنم الان افت کرده ! یه زمانی 250گیگ حدود 450تومن بود !
    ممنون از پاسختون
    فرق اسليم4 با 250 گيگ چيه؟
    كدوم بهتره؟
    الان قيمتش چنده دقيقا؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    فرق اسليم4 با 250 گيگ چيه؟
    كدوم بهتره؟
    الان قيمتش چنده دقيقا؟
    فرق این دو مدل فقط تو مقدارهاردشونه و یکی هم اینکه مدل 4گیگ بدنش تیره هست و مدل250گیگ براق هست
    خوب اگه بودجتون میرسه قطعا250گیگ بهتره چون هارد زیادی برای ذخیره اطلاعات داره.
    قیمت مدل4گیگ:300تومنه
    قیمت مدل250گیگ:410تومن

3. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من یه دانشجوام کارم میکنم البته نیاز ندارم از بیکاری کار میکنم یعنی دستم به دهنم میرسه الان هم 400 تا اضافی آوردم میخوام باش کنسول بگیرم به نظرتون تصمیمم هم گرفتم میخوام x360 250 گیگ بخرم به نظرتون امسال بخرم یا بزارم سال دیکه بخرم آخه یه بار که داشتم شبکه های ایرانی داخل نشین رو عوض میکرم یه برنامه درپیت (در مقایسه با Euro gamer tv)دیدم فکر کنم اسمش صفر یک بود( اسم دیگه نبود )گفت میخواد تو 2012سال 720 عرضه بشه راست گفته یا

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من یه دانشجوام کارم میکنم البته نیاز ندارم از بیکاری کار میکنم یعنی دستم به دهنم میرسه الان هم 400 تا اضافی آوردم میخوام باش کنسول بگیرم به نظرتون تصمیمم هم گرفتم میخوام x360 250 گیگ بخرم به نظرتون امسال بخرم یا بزارم سال دیکه بخرم آخه یه بار که داشتم شبکه های ایرانی داخل نشین رو عوض میکرم یه برنامه درپیت (در مقایسه با Euro gamer tv)دیدم فکر کنم اسمش صفر یک بود( اسم دیگه نبود )گفت میخواد تو 2012سال 720 عرضه بشه راست گفته یا
    ببین از هر لحاظ الان بخری بهتره هم قیمتا اومده پایین هم وضعیت بازی ها خوبه
    ببین این قطعی نیست که سال2012بیاد ولی اگه بیاد تازه سال2012معرفی میشه خیلی زود بیاد آخرای سال2014میاد بیرون بعدد یک سال طول میکشه قسمت بیاد پایین بعد هم یک سال طول میکشه کپی خور بشه بعد اون قیمتش باز میره بالا بعد چند ماه تازه میشه یه وضعیت ایده آل و در این مدت کی مرده کی زنده و کلی عمر آدم طلف میشه پس الان بخری بهتره قیمت ها هم که اومده پایین

6. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته من باز واجب دیدم که اون جمله معروفمو بگم
    اکس باکس رو با کینکت اندازه یه سکه تمام بهار ازادی میشه یعنی لذتت 3- 4 گرم طلا نمی ارزه
    این جمله قصار منه

8. این کاربر از compund security بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فرق این دو مدل فقط تو مقدارهاردشونه و یکی هم اینکه مدل 4گیگ بدنش تیره هست و مدل250گیگ براق هست
    خوب اگه بودجتون میرسه قطعا250گیگ بهتره چون هارد زیادی برای ذخیره اطلاعات داره.
    قیمت مدل4گیگ:300تومنه
    قیمت مدل250گیگ:410تومن
    ممنون
    قيمت كينكت چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

ببین از هر لحاظ الان بخری بهتره هم قیمتا اومده پایین هم وضعیت بازی ها خوبه
    ببین این قطعی نیست که سال2012بیاد ولی اگه بیاد تازه سال2012معرفی میشه خیلی زود بیاد آخرای سال2014میاد بیرون بعدد یک سال طول میکشه قسمت بیاد پایین بعد هم یک سال طول میکشه کپی خور بشه بعد اون قیمتش باز میره بالا بعد چند ماه تازه میشه یه وضعیت ایده آل و در این مدت کی مرده کی زنده و کلی عمر آدم طلف میشه پس الان بخری بهتره قیمت ها هم که اومده پایین
    من صفرو یکو دیدم..درپیتم نیست. حالا یه برنامه tv ایران هست که در مورد دنیای بازیه,هر چی باشه نباید اینجوری گفت در موردش
    نگفت که عرضه میشه , گفت معرفی میشه
    همه دیگه میدونن که احتمالش زیاده که تو E3 2012 معرفی میشه
    صحبتای ساجدم کاملا درسته

11. 4 کاربر از MH_FashisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

البته من باز واجب دیدم که اون جمله معروفمو بگم
    اکس باکس رو با کینکت اندازه یه سکه تمام بهار ازادی میشه یعنی لذتت 3- 4 گرم طلا نمی ارزه
    این جمله قصار منه
    من همیشه توی درک جملات قصار مشکل داشتم. میشه یه کم بشکافیش تا منم متوجه بشم؟!
    Last edited by Squall Leonhart; 27-10-2011 at 21:54.

13. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون
    قيمت كينكت چقدره؟
    والا تو تهران بعضی جاهای محدودش180هم میدن ولی یه قیمت که بابه200تومنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

آخه یه چیزی گفتن آدم از تعجب شاخ در میاره
    گفت فلان گروه بازی ساز ( اینقدر قشنگ اون یارو کجکیه تلفظ میکنه نمیشه حرفاشو فهمید) انگشت به --- نه زشته انگشت به دهن موندن که آیا اساس بازیشونو با نسل حاضره کنسولا ببندن یا با نسل بعدی یعنی PS4 و XbOX 720
    آخه کدوم عقل سلیمی اینو قبول میکنه یعنی الان همه شرکت ها این وضعیت رودارن منم یه جورایی دودل کردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •