طبقه 6 علاالدین -فروشگاه کاویانی(جزو نمایندگی های رسمی مایکروتل هم هست،تو سایت مایکروتل اسمش هست).البته چون منو میشناسه یه چند هزار تومنی از قیمت اصلی فروش خودش به من پایین تر میده ولی کلا قیمتاش خوبه و مهم تر از همه که مطمئنه.
![]()
طبقه 6 علاالدین -فروشگاه کاویانی(جزو نمایندگی های رسمی مایکروتل هم هست،تو سایت مایکروتل اسمش هست).البته چون منو میشناسه یه چند هزار تومنی از قیمت اصلی فروش خودش به من پایین تر میده ولی کلا قیمتاش خوبه و مهم تر از همه که مطمئنه.
![]()
Last edited by d.b23; 17-09-2010 at 23:54.
واسه فیلم دیدن بد نیست،ولی انتظار نداشته باش مثل یه گوشی گرون قیمت عمل کنه
شارژرش اصلا این نیست.عکسی که شما گذاشتی مربوط به گوشی های 7-8 سال پیش سامسونگه.اگر از زمانی که که گوشی اخطار کم شدن شارژ میده به برق بزنید حدودا 2 ساعت طول میکشه تا کامل شارژ بشه(و من پیشنهاد میکنم همیشه این کار رو انجام بدید تا باتری سالم تر بمونه،در مورد همه گوشی ها رعایت گنید)
بلوتوٍثشم خیلی خوبه ولی فوق العاده نیست.
واسه اینکه بتونی هر هدفونی به گوشی وصل کنی کافییه بری مغازه و بگی یه تبدیل جک 3.5 می خوام(قیمتشم 2-3 تومنه) بعد برو حالشو ببر و هدفون 100 هزار تومنی به گوشیت وصل کن-در ضمن کیفیت پخش صداش تو خروجی هدفون رتبه خیلی خوب رو داره
این قابی که عکسشو انداختی پیدا نمی کنی ولی یه سری قاب طرحدار (البته فقط در پشت) تو بازار هست که طرح های فانتزی و خوشگلی داره و قیمتش هم 4-8 تومنه
در ضمن اگر خانوم هستید حتما پیشنهاد میکنم رنگ سفید یا صورتی رو بگیرید، البته اگر آقا هم هستید پیشنهاد میکنم رنگ سفید رو بگرید چون در های طرح دار بیشتری باهاش Set میشه و در ضمن به نظر من شیک تره
البته یه رنگ دیگه هم داره که بدون گارانتی مایکروتل وارد شده ،تقریبا رنگش قرمزه و روی قسمت جلو و پشت گوشی طرح داره
اینم عکسش :
![]()
Last edited by d.b23; 18-09-2010 at 20:24.
عزیزم این گوشی با TV دارش فرق خاصی نداره.اگر از من میشنوی TV دار بگیر،یهو دیدی یه روزی به دردت خورد.
شارژشم واسه دیدن TV خیلی خوبه.
دلیل کم بودن سرعتش نسبت به 5800 اینه که این گوشی CPU از نوع OnBoard هست.ولی اگر اشتباه نکنم 5800 cpu مستقل داره و در ضمن استار برای رقابت با 5800 ساخته نشده و کلا تو رده گوشی های کلاس پایین تر قرار داره و گوشی jet و یا حتی monte رو باید با 5800 مقایسه کرد.
و البته به قول میلاد و البته به قول اون فروشنده با آپدیت نرم افزاری میشه یه مقدار سرعت این گوشی رو بیشتر کرد ولی کلا سرعت گوشی بد و اصلا آزار دهنده نیست و به نظر من کار کردن باهاش خیلی خوب و راحته و مهم تر اینکه مثل 5800 چپ و راست هنگ نمیکنه.
![]()
البته من خانم نیستم ولی گوشی رو واسه خانم میخام.در ضمن اگر خانوم هستید حتما پیشنهاد میکنم رنگ سفید یا صورتی رو بگیرید
منظورم پورت گوشی شارژر نیست منظورم پورت برق شارژره که مثل کابل کولر گازی میمونه.شارژرش اصلا این نیست.عکسی که شما گذاشتی مربوط به گوشی های 7-8 سال پیش سامسونگه
پورت برقش هم این شکلیه .
در ضمن اون پورت هایی که به قول شما شبیه کولر گازیه یه تبدیل داره به قیمت 400-500 تومن که میتونید از الکتریکی محلتون تهیه کنید ، بعضی از وسایل بازار ایران همچین پورتی دارند از جمله xbox
Last edited by d.b23; 18-09-2010 at 20:32.
فکر کنم فروش این گوشی با توجه به شمایل این بسته مشمول طرح ارتقاء امنیت اجتماعی بشه.
![]()
خریدم.
رنگ نقره ای+کیف.
140 تومن.
انصافا به نسبت قیمتش گوشی جالبیه.
فقط یه مساله ای که هست سرعت انتقال دیتا از طریق کابل USB فوق العاده پایینه.![]()
آقا راهی هست که روی استار مثل گوشی های نوکیا قفل صفحه نمایش گذاشت تا نشه بدون وارد کردن رمز حتی با گوشی تماس هم برقرار کرد(چون استار روی بقیه جاها قفل میذاره ولی برای تماس گرفتن قفل نذاشته)
یا برنامه براش پیدا میشه؟
ممنون
دوستان سلام
یه اتفاق بد امروز کلیدی که صفحه تاچ رو قفل می کنه از کار افتاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)