تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 773 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان بین سامسونگ 6960 یا سونی ex700 کدوم رو پیشنهاد می کنید یا مدل دیگه ای روی این رنج قیمت (1.800 بانه)

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان با تجربه ی سامسونگ دار لطفا این پست رو ببینید و به دور از تعصب روی هیچ برندی نظر خودشونو بگن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این صفحه هم که کاملش هست :

کد:
    دوست عزیز هیچ کسی بدرستی نمیتونه در مورد میزان خرابی اجناس الکترونیکی در ایران شمارو راهنمایی کنه چون آمار مشخصی وجود نداره من نتیجه تحقیقات موسسه National Research Center رو برای شما اینجا قرار میدم این تحقیقات از روی پرسش و پاسخ از میان 75000 مشتری جمع آوری شده و درصد خرابی و نیاز به تعمیر پنلهای برندهای مختلف رو نشون میده.
    این تحقیقات عمدتا در بین اجناس موجود در اروپا و آمریکای شمالی جمع آوری شده برای همین ممکنه در مورد سایر مناطق تفاوت داشته باشه.

3. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان بین سامسونگ 6960 یا سونی ex700 کدوم رو پیشنهاد می کنید یا مدل دیگه ای روی این رنج قیمت (1.800 بانه)
    -c6900 امكانات بيشتري رو در اختيارتون ميگذاره علاوه بر اينكه تصور قابل قبولي هم داره در بين edge led ها
    -در عين حال ex700 والبته ex710 كه ديزاين زيباتري هم داره ميتونه گزينه خوبي باشه

داره خودمونی میشه *rafael*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

دوست عزیز هیچ کسی بدرستی نمیتونه در مورد میزان خرابی اجناس الکترونیکی در ایران شمارو راهنمایی کنه چون آمار مشخصی وجود نداره من نتیجه تحقیقات موسسه National Research Center رو برای شما اینجا قرار میدم این تحقیقات از روی پرسش و پاسخ از میان 75000 مشتری جمع آوری شده و درصد خرابی و نیاز به تعمیر پنلهای برندهای مختلف رو نشون میده.
    این تحقیقات عمدتا در بین اجناس موجود در اروپا و آمریکای شمالی جمع آوری شده برای همین ممکنه در مورد سایر مناطق تفاوت داشته باشه.

ممنون از مقایسه ات ... شما خودت بین مدل سونی و سامسونگی که گذاشتم کدوم رو توصیه می کنی؟
    آیا کیفیت LED سامسونگ چندان جالب نیست؟(اگه ممکنه تجربه شخصیتو میخوام)
    میگن سامسونگ چون فقط پنلش ساخت کره است و بقیه قطعاتش از چین میاد وسام سرویس مونتاژش می کنه کیفیت مناسبی نداره ... این درسته؟

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

-بستگي به مدل مورد نظر شما داره
    -كنترل هاي C7000-c8000 رو فقط ميتونيد با دادن كنترل قبلي بگيرين
    -براي مدل هاي ديگه ميشه از بازار تهيه كرد
    دوست عزیز مدل تلویزیون من 40َA550 است فکر کنم کنترل مشکل دارد چون از فاصله 4 متری بیشتر نمی توان از آن استفاده کرد . می خواهم کنترل مدل های جدید را براش بگیرم شاید مشکل حل شود فقط دو سوال دارم :
    1- امکان دارد با کنترل مدل های جدید سازگار نباشد ؟
    2- امکان استفاده از کنترل های چندکاره که در بازار وجود دارد همانند کنترل های energy sistem وجود دارد ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست عزیز مدل تلویزیون من 40َA550 است فکر کنم کنترل مشکل دارد چون از فاصله 4 متری بیشتر نمی توان از آن استفاده کرد . می خواهم کنترل مدل های جدید را براش بگیرم شاید مشکل حل شود فقط دو سوال دارم :
    1- امکان دارد با کنترل مدل های جدید سازگار نباشد ؟
    2- امکان استفاده از کنترل های چندکاره که در بازار وجود دارد همانند کنترل های energy sistem وجود دارد ؟
    -براي مدل هاي شما وجود داره بازار
    -هيچ تفاوتي نميكنه هر مدلي كه بگيريد
    -پيشنهاد مي كنم كنترل خودش رو تهيه كنيد كه مدل هاي چينيش هم اومده با قيمت 2-3 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای مصرف خانگی تلویزیون 40 اینچ ایا کار عاقلانه ای است که sharp le700 با حدود قیمت 1.600 بگیرم ویا بهتر است که سامسونگ c650 که حدود 1.200(400 تومان ارزانتر از شارپ) است بگیرم.(بیشتر از نظر کیفیت تصویر و کارایی که در اینده پشیمان نشوم که چرا بی خودی پول زیادتری دادم یا بر عکس چرا گول ارزانتر بودن انرا خوردم چون با تهیه پول ان زیاد مشکلی ندارم )

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

برای مصرف خانگی تلویزیون 40 اینچ ایا کار عاقلانه ای است که sharp le700 با حدود قیمت 1.600 بگیرم ویا بهتر است که سامسونگ c650 که حدود 1.200(400 تومان ارزانتر از شارپ) است بگیرم.(بیشتر از نظر کیفیت تصویر و کارایی که در اینده پشیمان نشوم که چرا بی خودی پول زیادتری دادم یا بر عکس چرا گول ارزانتر بودن انرا خوردم چون با تهیه پول ان زیاد مشکلی ندارم )
    -با توجه به رويو ها و تست هايي كه از هر دو پنل وجود داره به نظرم C650 باز هم بهتر عمل ميكنه
    -از نظر كنتراست
    -از نظر امكانات
    -از نظر uniformity بك لايت
    -از نظر بازتوليد رنگ مشكي
    .
    .

c650 :

کد:
    le700:

کد:

10. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

-مرسي هادي جان
    -من جايي ديگه سراغ ندارم التون هم سري بزن
    50v20 2400
    ممنونم ابي جان ميبخشي كه زياد سوال مي كنم اين التون كه ميگيد اسم پاساژه ؟ دقيقا كجاي مشهده ؟ توي سعدي 50 نداشت مطمئنيد كه اونجا 50 وي 20 داره

12. این کاربر از hadi_gholami2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنونم ابي جان ميبخشي كه زياد سوال مي كنم اين التون كه ميگيد اسم پاساژه ؟ دقيقا كجاي مشهده ؟ توي سعدي 50 نداشت مطمئنيد كه اونجا 50 وي 20 داره
    در خیابان دانشگاه یک مجتمع تجاری بلند است اون اسمش آلتون است
    50 اینچ داره ولی 2.510 می فروشد

14. 3 کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •