نمیدونم دوست عزیز، من هم مثل شما منتظرم.
نمیدونم دوست عزیز، من هم مثل شما منتظرم.
دوستانی که دارند ممنون میشم نظرشونو بدن
دوستان لپ تاپ ASUS N55 SL صفحه فول اچ دی داره درسته ؟
دوستان asus zenbook تو ایران اومده؟
میاد؟
چنده اگر اومده؟
من این مدل مرداد سال پیش گرفتم الان فکر نکنم تو بازار باشه بجاش n43 هم خوبه(14 اینچی)
تو این مدت روزی 16 ساعت مداوم روشن بوده تا الان هم سالمه و کلا راضی بودم فقط من با بلوری گرفتم که با dvd یه کم اذیت میکنه(بعضی dvd ها رو نمی خونه)
سلام .
من n43sn-vx112 خریدم بعد از یه هفته متوجه شدم مشکل داره سی پی یو میکشید یعنی یک از هسته های سی پی یو پر می شد بدون اینکه برنامه ای در حال اجرا باشه خلاصه دادمش گارانتی مادیران درست نشد قراره فردا یه لپ تاپ نو بهم بدن. حالا چند تا سوال دارم خوا هشا بچه ها زودتر جواب بدین:
1- کسی این مشکل پر شدن سی پی یو رو داشته؟ یا شانس من بود!!!!!
2- میخوام یه مدل دیگه وردارم (از رو که نمیرم بازم ایسوس!!!!) n43sl یا n53sn یا n53sv ؟ فقط مدلای 53 خوبیش اینه که 4 تا اسلات رم دارند و میشه 16 رم گذاشت روشون. n53sn گرافیکش 550m با 2G حافظه هست. از بقیه بهتره. n53sv گرافیکش 540m با حافظه 1G هست که ضعیفتره ولی صفحه نمایش full hd داره. n43sl گرافیکش 540m با دو 2G حافظه هست که نسبت به 550m ضعیف تره. موندم چی کار کنم؟
3- میخوام گارانتیش زیاد باشه گارانتی 2 ساله گیر میاد؟
خیر این مدل فعلا یک کانفیگ ازش موجوده که اونم HD+ هستش که میشه 1600*900
Last edited by ali_80; 15-06-2012 at 19:24.
الانم این مدل در بازار هست...درکل ازش راضی بودی؟مشکلی نداشت؟
در کل ازش راضیم - به من که تا اینجا حال داده - پشیمون نمیشی![]()
1- من که 1 سال sv دارم همچین مشکلی نداشتم
2-sn خیلی بهتره - ارزش داره گرافیک 550 رو فدای فول اچ دی کنی- 550 1 گیه خیلی از 540 2 گیگ بهتره(حافظه گرافیکی تو پردازش تاثیری نداره)
3- در کل گارانتی کار خاصی نمیکنی(اگه لپتاپ سالم باشه تا 2 سال چیزش نمیشه مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته که معمولا شامل گارانتی نمیشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)