تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 379 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

میگم نمیتونی آخرش چاقو رو به بک جای دیگه ی بدن جنرال شپارد بزنی ...؟
    مثلاً شکمش!؟
    شما اصلا طرفش نگیر.خودش میره تو چشش.

بچه هل کدوم مرحله این باحاله.
    مثلا اون نسخه 1 مرحله war pig خفن بود 1000 دفه میشد بری.حالا این چی؟
    کی از کدوم مرحله خوشش میاد.
    لطفا جواب بدید.
    دوستان البته خودتون استادین ولی فقط جهت یاد آوری ، اگه میشه نوشته هایی که داستان بازی رو لو میده رو لطفا توی SPOILERS بذارید که کسایی که بازی رو تموم نکردن ضد حال نخورن .
    ممنون ....

2. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقا شرمنده ... چشم از این به بعد!!!
    [SPOILERS] چشم قربان!!![SPOILERS]

4. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گرافیک بازی خیلی خوب بود ولی انقد توی بازی همه چی شیر تو شیر بود که فرصتی برای لذت بردن از بازی گرافیک بالای بازی وجود نداشت.تازه خیلی از صحنه ها هم تاریک بودن و به سختی میشد چیزی دید.کلا اونطوری که تعریفشو می کردن نبود.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

5 متن کامل داستان بازی Call of Duty : MW2

سلام خدمت دوستان مجله گیم ایوفورمر چند هفته پیش داستان بازی Call of Duty :MW2 را به انگلیسی منشتر کرد و بنده حقیر این متن را ترجمه و اینجا قرار دادم امیدوارم لذت ببرید!
    توصیه: کسانی که این بازی رو تموم نکردن نخونن چون باعث میشه که لذت بازی از بین بره!

جنگ های نو
    "فقط برای رکورد"
    پنج سال بعد از مرگ امران زاکائف به دست سروان مک تیویش PVT."Soap" Mac Tavish و مفقود شدن کاپتان پرایس Captain Price به علت مسائل منطقه ( خاور میانه ) و شرارت ارگانهای روسی و نیروهای ضد امریکایی جنگی در جهان با نام جنگ های نو Modern Warfare آغاز میشود...

در این راستا جنرال شپارد ( Gen.Shepard ) فرمانده کل نیروهای مسلح متحد امریکا که به عنوان جاسوس آمریکایی ها در انگلیس نیز فعالیت میکند!

شپارد پس از گرفتن افغانستان به وسیله نیروهای آمریکایی و دریافت اطلاعات محرمانه روس های سرگرد. لوپز CPL.Jozeph Allen را به عنوان جاسوس پیش افراد Makrov فردی که از روسیه متنفر و آزادی خواه نیروهای زاکائف هست, پس از قتل مردم در فرودگاه بین المللی روسیه سرگرد الن را شناسایی و او را به قتل میرساند جنرال شپارد ناراحت از این اقدام نیروی عملیاتی 141 را پس از جستوجو های بسیار به برزیل میفرستد و از آنجا منبع تامین مهمات ماکاروف "الخاندرو رویاس" Alejandro Rojas را شناسایی و دستگیر می کنند. ولی روهاس اعتراف نکرده و به دست کاپتان مک تیویش به قتل میرسد.

در همین حال آتش خشم روسیه به دلیل پیدا کردن افسر آمریکایی در بین افراد ماکاروف امریکا را علت قتل عام مردم در فرودگاه مسکو میداند به همین دلیل به آمریکا حمله می کند.

افراد کاپتان شپارد در آمریکا در حال دفاع از وطنشان هستند و شپارد برای اینکه به روسیه ثابت کند ماکاروف از انها نیست دستور پیدا کردن اورا می دهد... گروه عملیاتی 141 "Task Force 141" به تاجیکستان رفته و تمامی منطقه و زندانها را برای پیدا کردن و در صورت لزوم کشتن او میگردند که در بین گشتن زندان تاجیکستان کاپتان پرایس را که 5 سال در این زندان اسیر بوده را پیدا می کنند.

شپارد پس از شنیدن این موضوع :. دیگر اعتمادی به افراد 141 ندارد به همین علت آنها را برای دریافت اطلاعات محرمانه به دو کشور می فرستد...گروه 1 که افراد گروه تسک 141 به همراه Ghost , Roach به تاجیکستان می فرستد در آنجا پس از دریافت اطلاعات شپارد افراد باقیمانده از گروه را می کشد و در آخرین لحظات خبر خیانت شپارد به پرایس و مک تیویش میرسد.
    شپارد پرایس و مک تیویش را جاسوس معرفی کرده و انان تحت تعقیب قرار می گیرند. اکنون نیروهای امریکا و روسیه در دستان شپارد هستند و همه به دنبال پرایس و مک تیویش می گردند انها در افغانستان برای کشتن شپارد اقدام می کندد و او را در تنگه ی ابو جهل واقع در شهر کابل گیر می اندازند و هلیکوپتر اورا سرنگون می کنند...پس از این حادثه کاپتان مک تیویش و کاپتان پرایس با سختی فراوان جنرال شپارد را می کشند و نیکولای از افراد کاپتان پرایس و مک تیویش شما ا از افغانستان به سوی ماموریت بعدی منتقل می کند...
    منبع : مجله Gameinformer
    مترجم متن فارسی: msaadat73

محتوای مخفی: [COLOR=Red]حتماً بخوانید![/COLOR] 
    اگر دوست داشتید یک تشکر هم بزنید!!!

Last edited by xeNociDe; 03-03-2010 at 19:05. دليل: اشتباه در ترجمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مبخشيد يك سوال دارم هر چند ميدونم آماتور ولي با همين آماتوريش ما رو گير انداخته
    من هر كاري ميكنم فول اسكرين نميشه و روي ويندوز اجرا ميشه از كجا بايد فول اسكرينش كنم با تشكر

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

فکر کنم اگر ALT+Enterرو بزنید جواب بده!

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ما این بازی رو تموم کردیم و با چاقو مخ یارو رو پُکوندیم ولی می نویسه 50% بازی رو رفتی!
    جریان چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا ما این بازی رو تموم کردیم و با چاقو مخ یارو رو پُکوندیم ولی می نویسه 50% بازی رو رفتی!
    جریان چیه؟
    برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.

11. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین
    فکر کنم باید باید با vateran تموم کنیم ها: دی+پیدا کردن اینتل ها
    آخه من هیچ اینتلی پیدا نکردم....ولی همه مراحل بجز 2 3تا رو با vateran رفتم شد 83%

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای 100% شدن بخش تک نفره, بازی رو با همه درجه ها تموم کنین و همه اینتل ها یعنی لپ تاب ها رو هم جمع اوری کنین.
    فکر کنم باید باید با vateran تموم کنیم ها: دی+پیدا کردن اینتل ها
    آخه من هیچ اینتلی پیدا نکردم....ولی همه مراحل بجز 2 3تا رو با vateran رفتم شد 83%
    ها... که اینطور
    پس بازی تموم شده
    من خیال کردم مراحلی رو رد نکردم
    ممنون از راهنمایی تون دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •