تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 577 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

بله عدد بین S و gdm مهم نیست، همون فایل رو تغییر نام بدید، برای تغییر نام هم اگر اجازه ندارید در ترمینال به آدرس فولدر مورد نظر برید و مثلا دستور زیر را اجرا کنید
    sudo mv S30gdm k30gdm
    سلام و ممنون

ببخشید من اصلا با دستورات لینوکسی آشنا نیستم!
    میشه بفرمایید برای رفتن به آدرس فولدر موردنظر از چه دستوری باید استفاده کرد؟

توی محیط cmd ویندوز که با cd میشه این کار رو کرد، ولی توی لینوکس نمی دونم دستورش چیه؟

لطفا کمک کنید

با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من موقع نصب لینوکس، یه کاربر رو با یه پسورد تعریف کردم و همیشه با اون وارد سیستم می شم. ولی الان برای یک سری کارها نیاز دارم که با کاربر root وارد بشم. اما یادم نیست که پسورد root رو چی وارد کرده بودم!
    یعنی اصلا نمی دونم که پسورد بهش داده بودم یا نه؟!
    لطفا بفرمایید که چه جوری باید با کاربر root وارد سیستم بشم؟
    ممنون

مراحل زیر را طی کنید:
    اول با دستور زیر پسورد رووت رو ست کنید:
    sudo passwd root

بعد با دستور زیر فایل مورد نظر را باز کنید:
    sudo gedit /etc/X11/gdm/gdm.conf

و سپس این خط را پیدا کرده AllowRoot=false و مقدار را به true تغییر دهید یعنی بشود AllowRoot=true
    فایل رو ذخیره کنید و سپس ریستارت کنید و با روت وارد شوید.
    البته مرحله ی آخر که همان باز کردن اون فایل باشه رو میشه از طریق زیر هم انجام داد:
    System > Administration > Log In Window و در این مسیر در تب Security این مورد را فعال کنید Allow local system administrator log in

که دیگه هر کدام راه که براتون آسونتر هست انجام بدید.

بر طبق وظیفه بگم که هر اتفاقی که بیافته با مسئولیت خودتون هست.

3. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

سلام و ممنون

ببخشید من اصلا با دستورات لینوکسی آشنا نیستم!
    میشه بفرمایید برای رفتن به آدرس فولدر موردنظر از چه دستوری باید استفاده کرد؟
    ه
    توی محیط cmd ویندوز که با cd میشه این کار رو کرد، ولی توی لینوکس نمی دونم دستورش چیه؟

لطفا کمک کنید

با تشکر
    سلام و خیلی ممنونم بابت کمکتون در مورد وارد شدن با یوزر روت!

من چون واسه تنظیم run level هنوز موفق نشدم، رو آوردم به استفاده از ابزار پیکره بندی runlevel واسه ترمینال یعنی: sysv-rc-conf
    اول نصیش کردم و بعد با دستور sudo sysv-rc-conf اجراش کردم که جدول زیر طاهر شد:

ولی حالا نمی دونم که اون رو دقیقا چه جوری باید تنظیم کرد و آیا برای هر کاربردی به طور جداگانه باید تنظیم بشه یا نه؟

در ضمن برای استفاده از دستور telinit 3 در مود recovery هم نمی دونم کدوم گزینه در منو (شامل resume و ...) رو انتخاب کنم که وارد محیط خط فرمانی بشه و بتونم از این دستور استفاده کنم؟!

ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و خیلی ممنونم بابت کمکتون در مورد وارد شدن با یوزر روت!

من چون واسه تنظیم run level هنوز موفق نشدم، رو آوردم به استفاده از ابزار پیکره بندی runlevel واسه ترمینال یعنی: sysv-rc-conf
    اول نصیش کردم و بعد با دستور sudo sysv-rc-conf اجراش کردم که جدول زیر طاهر شد:

ولی حالا نمی دونم که اون رو دقیقا چه جوری باید تنظیم کرد و آیا برای هر کاربردی به طور جداگانه باید تنظیم بشه یا نه؟

در ضمن برای استفاده از دستور telinit 3 در مود recovery هم نمی دونم کدوم گزینه در منو (شامل resume و ...) رو انتخاب کنم که وارد محیط خط فرمانی بشه و بتونم از این دستور استفاده کنم؟!

ممنون
    بسته ی مورد نظر به شما امکان فقط تنظیم محدودیت ها رو می ده، یعنی مثلا شما می تونید بگید کدام سرویس در کدام runlevel اجرا بشه، و به شما امکان استفاده از اونها رو نمی ده.

در مورد recovery خیلی ساده هست، در گراب دکمه ی shift رو نگه دارید، یک منو می آید در اونجا recovery را انتخاب کنید.

6. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

بسته ی مورد نظر به شما امکان فقط تنظیم محدودیت ها رو می ده، یعنی مثلا شما می تونید بگید کدام سرویس در کدام runlevel اجرا بشه، و به شما امکان استفاده از اونها رو نمی ده.

در مورد recovery خیلی ساده هست، در گراب دکمه ی shift رو نگه دارید، یک منو می آید در اونجا recovery را انتخاب کنید.
    سلام

من با تغییر نام فایل S30gdm موجود در پوشه rec2.d به فایل K30gdm تونستم وارد محیط متنی بشم!

فقط یه سوال!

آیا الان runlevel سیستم 2 شده؟
    آخه چون اسم پوشه rc2.d بود، من این جوری استنباط کردم که مربوط به runlevel ی 2 باشه!

واسه همین یک بار هم این تغییر نام رو با فایل های موجود در پوشه rc3.d انجام دادم، ولی بعد از ریستارت هیچ تغییری نکرد و دوباره وارد همون محیط گرافیکی شدم!
    مورد recovery خیلی ساده هست، در گراب دکمه ی shift رو نگه دارید، یک منو می آید در اونجا recovery را انتخاب کنید
    در این مورد هم، من می تونم وارد recovery بشم، فقط مشکلم اینه که بعد از اینکه recovery رو از منوی گراب انتخاب می کنم، دوباره یه منو به شکل زیر می یاد که من نمی دونم وارد کدوم بشم تا دستور telinit 3 رو در اون اجرا کنم:

به هر حال الان توی محیط متنی با تعدادی از دستورات رایج لینوکس آشنا شدم و می خوام که از این به بعد در این محیط برنامه نویسی کنم و از سرویس ssh و ... استفاده کنم.

حالا چند تا سوال در این رابطه می خواستم از خدمتتون بپرسم:

1- من اوبونتو رو روی Virtual Machine نصب کردم و سیستم عامل هاستم ویندوز XP هست، روی VM سیستم عامل های دیگه ای هم دارم ولی چون فعلا با لینوکس کار دارم، می خوام که VM رو طوری تنظیم کنم که به طور پیش فرض با اوبونتو بیاد بالا و کل سیستم رو در دست بگیره تا باز هم CPU کمتری مصرف بشه و تمرکز بیشتر روی عملیات لینوکس باشه. می خواستم ببینم آیا شما در این مورد می تونید کمک کنید؟ (یعنی در مورد نحوه تنظیم VM برای بهینه کردن استفاده از اوبونتو)

2- من در مورد برنامه نوبسی و کامپایل در محیط متنی، یک سری برنامه های ساده رو با کامپایلر GCC اجرا کردم، ولی حالا می خوام سورس یکی از برنامه های موجود در Repository اوبونتو رو که از سایت SourceForge گرفتم و به زبان C هست رو در محیط متنی کامپایل و اجرا کنم، ولی نمی دونم چه جوری؟ منظورم اینه که نحوه کامپایل یه پروژه بزرگ با تعداد زیادی هدر فایل و سورس فایل رو با کامپایلر GCC و در محیط متنی نمی دونم؟!
    راستش میشه جواب این سوال رو با فرمان man gcc پیدا کرد، ولی خوب نیاز به زمان زیادی داره! و چون من به شدت عجله دارم، می خواستم اگه ممکنه از تجربیات شما استفاده کنم!

3- در مورد استفاده از سرویس SSH، چون من تا حالا باهاش کار نکردم اومدم سرویس OpenSSH-Server و PuTTY رو روی لینوکس نصب کردم و می خوام که از طریق ssh کلاینتِ پوتی به سرور ssh وصل بشم و بعضی از دستورات اون رو امتحان کنم، می خواستم ببینم:
    اولا در بخش hostname/Ip address ی اینترفیس پوتی چی رو باید وارد کنم؟ (یعنی اینکه توی لینوکس hostname/ip address سرور رو از کجا باید دید؟ توی ویندوز که با دستور ipconfig میشه ip رو فهمید، ولی توی لینوکس نمی دونم!)
    و دوما آیا این کار منطقا درسته؟ (یعنی هم کلاینت (پوتی) و هم سرور (openssh-server ) رو لینوکسِ VM باشه و بشه از کلاینت به سرور وصل شد!) یا اینکه از طریق پوتی روی ویندوز XP هاستم به سرور SSH روی لینوکسِ VM وصل بشم و یک سری دستورات رو امتحان کنم؟

ببخشید که سوالام اینقدر زیاد و طولانیه، ولی راستش به دلیل فرصت خیلی کمی که دارم و اینکه اصلا وقت کافی برای جستجو و مطالعه این مباحث ندارم، نیاز دارم که حتما از اطلاعات افراد باتجربه استفاده کنم!

خواهش می کنم در حد امکان راهنماییم کنید

بی نهایت ممنونم

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

آموزش نصب مودم کجاست؟
    من پدرم در اومد سر نصب مودم. یکی نیست مردونه کمکمون کنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل ModemData
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

من با تغییر نام فایل S30gdm موجود در پوشه rec2.d به فایل K30gdm تونستم وارد محیط متنی بشم!

فقط یه سوال!

آیا الان runlevel سیستم 2 شده؟
    آخه چون اسم پوشه rc2.d بود، من این جوری استنباط کردم که مربوط به runlevel ی 2 باشه!

واسه همین یک بار هم این تغییر نام رو با فایل های موجود در پوشه rc3.d انجام دادم، ولی بعد از ریستارت هیچ تغییری نکرد و دوباره وارد همون محیط گرافیکی شدم!

در این مورد هم، من می تونم وارد recovery بشم، فقط مشکلم اینه که بعد از اینکه recovery رو از منوی گراب انتخاب می کنم، دوباره یه منو به شکل زیر می یاد که من نمی دونم وارد کدوم بشم تا دستور telinit 3 رو در اون اجرا کنم:

به هر حال الان توی محیط متنی با تعدادی از دستورات رایج لینوکس آشنا شدم و می خوام که از این به بعد در این محیط برنامه نویسی کنم و از سرویس ssh و ... استفاده کنم.

حالا چند تا سوال در این رابطه می خواستم از خدمتتون بپرسم:

1- من اوبونتو رو روی Virtual Machine نصب کردم و سیستم عامل هاستم ویندوز XP هست، روی VM سیستم عامل های دیگه ای هم دارم ولی چون فعلا با لینوکس کار دارم، می خوام که VM رو طوری تنظیم کنم که به طور پیش فرض با اوبونتو بیاد بالا و کل سیستم رو در دست بگیره تا باز هم CPU کمتری مصرف بشه و تمرکز بیشتر روی عملیات لینوکس باشه. می خواستم ببینم آیا شما در این مورد می تونید کمک کنید؟ (یعنی در مورد نحوه تنظیم VM برای بهینه کردن استفاده از اوبونتو)

2- من در مورد برنامه نوبسی و کامپایل در محیط متنی، یک سری برنامه های ساده رو با کامپایلر GCC اجرا کردم، ولی حالا می خوام سورس یکی از برنامه های موجود در Repository اوبونتو رو که از سایت SourceForge گرفتم و به زبان C هست رو در محیط متنی کامپایل و اجرا کنم، ولی نمی دونم چه جوری؟ منظورم اینه که نحوه کامپایل یه پروژه بزرگ با تعداد زیادی هدر فایل و سورس فایل رو با کامپایلر GCC و در محیط متنی نمی دونم؟!
    راستش میشه جواب این سوال رو با فرمان man gcc پیدا کرد، ولی خوب نیاز به زمان زیادی داره! و چون من به شدت عجله دارم، می خواستم اگه ممکنه از تجربیات شما استفاده کنم!

3- در مورد استفاده از سرویس SSH، چون من تا حالا باهاش کار نکردم اومدم سرویس OpenSSH-Server و PuTTY رو روی لینوکس نصب کردم و می خوام که از طریق ssh کلاینتِ پوتی به سرور ssh وصل بشم و بعضی از دستورات اون رو امتحان کنم، می خواستم ببینم:
    اولا در بخش hostname/Ip address ی اینترفیس پوتی چی رو باید وارد کنم؟ (یعنی اینکه توی لینوکس hostname/ip address سرور رو از کجا باید دید؟ توی ویندوز که با دستور ipconfig میشه ip رو فهمید، ولی توی لینوکس نمی دونم!)
    و دوما آیا این کار منطقا درسته؟ (یعنی هم کلاینت (پوتی) و هم سرور (openssh-server ) رو لینوکسِ VM باشه و بشه از کلاینت به سرور وصل شد!) یا اینکه از طریق پوتی روی ویندوز XP هاستم به سرور SSH روی لینوکسِ VM وصل بشم و یک سری دستورات رو امتحان کنم؟

ببخشید که سوالام اینقدر زیاد و طولانیه، ولی راستش به دلیل فرصت خیلی کمی که دارم و اینکه اصلا وقت کافی برای جستجو و مطالعه این مباحث ندارم، نیاز دارم که حتما از اطلاعات افراد باتجربه استفاده کنم!

خواهش می کنم در حد امکان راهنماییم کنید

بی نهایت ممنونم

اول دستور telinit 3 رو اجرا کنید، برای تغییر لول تون.

دوم در مورد سوالاتتون، سوال اول رو در دانش من نیست.
    سوال دوم، برای اینکار شما نیاز دارید کل بسته را در یک فولدر مانند مثلا test بریزید، سپس به اون فولدر برید، و دستورات زیر را اجرا کنید،
    اول ./configure که کار این دستور، جمع آوری اطلاعات مربوطه هست، سیستم شما رو چک می کنه برای بسته های مورد نیاز، اگر بسته ای نیاز باشه که قبل از نصب در سیستم نصب بشه رو به شما می گه، اگر همه ی تنظیمات رو okay داد دستور بعد رو می زنید که.
    make باشه، این دستور در واقع فایلها رو کامپایل می کنه.
    دستور آخر هم sudo make install هست که فایل های کامپایل شده رو در سیستم نصب می کنه.

یک دستور هم هست به نام clean install که در واقع فایلهای موقتی رو از روی سیستم پاک می کنه.
    این روش معمول هست، اگر یک برنامه ای از این دستورات پیروی نکرد، به دنبال فایل readme باشید برای توضیحات.

سوال سومتون هم باز در مورد شبکه هست، در انجمن خودش مطرح کنید.

آموزش نصب مودم کجاست؟
    من پدرم در اومد سر نصب مودم. یکی نیست مردونه کمکمون کنه؟

کد:
    فایل ModemData
    کد:
    ساده بگم اگه از راهنمای زیر نتونید نصب کنید، عملا یکجایی از کارتون مشکل داره

کد:

10. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من اوبونتو ۱۰.۰۴ رو نصب کردم و یه مشکلی با وایرلس دارم. درایورش نصبه و همه چیز بدون مشکل بنظر میرسه ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازش استفاده کنم.از لینک
    کد:
    رفتم تا حدودی مشکلم حل شده اما نمی دونم چرا باید هربار که می یام تو اوبونتو یکبار دستور depmod -a رو اجرا کنم و سیستم رو ریست کنم تا وایرلس راه بیفته . بعد که ل‍ تا‍ رو خاموش میکنم دوباره روشن می کنم کار نمی کنه و دوباره باید همین کار رو بکنم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟

یه سوال دیگه هم داشتم. چطور میشه از روی سورس برنامه رو نصب کرد من وقتی make install رو میزنم نصب نمیشه برنامه. configure هم ارور نمیده.برنامه هم dependency نداره.اگه ممکنه اینم یه توضیحی بدید.من تازه اومد تو لینوکس.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام من اوبونتو ۱۰.۰۴ رو نصب کردم و یه مشکلی با وایرلس دارم. درایورش نصبه و همه چیز بدون مشکل بنظر میرسه ولی نمیدونم چرا نمیتونم ازش استفاده کنم.از لینک
    کد:
    رفتم تا حدودی مشکلم حل شده اما نمی دونم چرا باید هربار که می یام تو اوبونتو یکبار دستور depmod -a رو اجرا کنم و سیستم رو ریست کنم تا وایرلس راه بیفته . بعد که ل‍ تا‍ رو خاموش میکنم دوباره روشن می کنم کار نمی کنه و دوباره باید همین کار رو بکنم.کسی میدونه مشکل از کجاست؟

یه سوال دیگه هم داشتم. چطور میشه از روی سورس برنامه رو نصب کرد من وقتی make install رو میزنم نصب نمیشه برنامه. configure هم ارور نمیده.برنامه هم dependency نداره.اگه ممکنه اینم یه توضیحی بدید.من تازه اومد تو لینوکس.
    ممنون
    اگد مانند مثال کار کنید نباید مشکلی پیش بیاید، اون دستور وابستگی ها رو به روز می کنه و عملا کار خاصی نداره، مراحل رو از اول برید.

در مورد نصب، منظورتون از نصب نمی شه چی هست؟ چه پیغامی میده، لطفا سوال رو کامل مطرح کنید.

سپاس

13. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد نصب، منظورتون از نصب نمی شه چی هست؟ چه پیغامی میده، لطفا سوال رو کامل مطرح کنید.

سپاس
    مشکل نصب حل شد. در واقع فهمیدم که اگه با make install نصب کنم تو synaptic نشون نمی ده و من فکر میکردم نصب نمی شه.الان با checkinstall نصب می کنم.هم تو synaptic نشون می ده و هم فایل اجرایی شو درست می کنه.
    راستی یه سوال دیگه. ببخشید آخه من تازه وارد هستم یک هفته هست که نصب کردم اوبونتو رو
    نمی دونم چرا تو smplayer زیرنویس ها رو به صورت حروف جدا جدا و برعکس نشون میده.libfribidi 0.20 رو هم نصب کردم encode رو هم گذاشتم رو arabic cp1256.فونت هم san serif. باز هم درست نشد. تو totem player درست نشون میده ولی تو smplayer خرابه.ممکنه بگید چجوری باید نصبش کنم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •