تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 1126 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا اخه؟
    مگه پیام نور چشه؟
    من دارم تصمیم میگیرم برم پیام نور
    اکه میدونید مشکلی چیزی داره بگید
    اینو گفتم که بدونبد پیامنور اونجوریا که میگن نیست .
    حسابداری . کارشناسی .
    برا شما اینجوری نیست . بستگی به رشته و استاد و دانشگاتون داره.
    من خودم نرم افزار ورامین می خونم . استادها افتضاحا . درس و کتابها هم سنگین و سخت. فقط می شه رو تلاش خودت حساب کنی.
    باید خیلی تلاش کنی تا بتونی نمره متوسطی بیاری . خوب که دیگه محاله
    تازه همه اینها در حالی که من برنامه نویسی و مطالب تخصصی دیگه تو این رشته رو به خوبی بلدم.

شمایی که سوال پرسیدید. اگه من جای شما بودم اخرین انتخابم پیام نور بود. اگه آزاد یا غیر انتفاعی قبول شدید حتما برید اونجا.
    Last edited by Prince_ of _Persia; 06-09-2011 at 17:21.

2. 3 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم نرم افزار ورامین می خونم . استادها افتضاحا . درس و کتابها هم سنگین و سخت. فقط می شه رو تلاش خودت حساب کنی.
    تازه همه اینها در حالی که من برنامه نویسی و مطالب تخصصی دیگه تو این رشته رو به خوبی بلدم.

شمایی که سوال پرسیدید. اگه من جای شما بودم اخرین انتخابم پیام نور بود. اگه آزاد یا غیر انتفاعی قبول شدید حتما برید اونجا.
    من چون به IT علاقه بیشتری دارم ترجیح میدم که IT باشه , کوفت باشه
    نرم افزار علوم تحقیقات فارس دانشگاه ازاد اوردم ولی خودتون بهتر میدونید وقتی ادم به چیزی علاقه داره نمی تونه به چیز دیگه ای فکر کنه
    دوست داشتم که دانشگاه دیگه ای این رشته رو بیارم ولی خب نشد دیگه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته It و نرم افزار فرق زیادی با هم ندارن و درسهاشون تا ترم 4و 5 تقریبا یکی هست ولی بازم انتخاب با خودته
    موفق باشی عزیز

5. این کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟
    اول از همه به علاقه ی خودت بستگی داره
    ولی به نظر من برق بهتره هرچند که رشته ی اشباع شده ای هست ولی هنوزم کار هست واسه فارغ التحصیلاش .. ولی اینکه پیامنور هست یه خورده مشکله ؛ البته چون واحد تهران هست فکر نمیکنم تو دانشگاه و اساتید و امکانات کم بزارن .
    علاقه ات رو در نظر بگیر
    +
    آینده شغلی رشته ای که میخوای بری ..

7. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام ، خوب هستید شما ؟
    ربط زیادی به استادا و واحد دانشگاهیتون نداره ، به رشته چرا یه خورده اونم یه خورده ربط داره ولی به استادا زیاد ربطی نداره ، من خودم ترم اولم یه واحدی بودم که استاداشون بار علمیشون خیلی ضعیف بود .. ولی اگه قلق درس خوندن تو پیامنور دستون بیاد میتونید با معدل خوبی فارغ تحصیل شید ..
    البته اینو بدونید که درس خوندن تو هر رشته یا هر واحد دانشگاهی سختیه خودشو داره ؛ کلا" درس خوندن سختی داره

9. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

بچه های گل دانشگاه پیام نور چند تا سوال دارم اگه جوابشو میدونید دمتون گرم کمک کنید!
    یه اطلاعیه اومه الان همه جا در مورد فراگیر پیام نور که گفته میشه همزمان با یه تحصیل در دانشگاه دیگه اینم خوند که برام عجیب بود مگه نباید طبق قانون فقط تو یه دانشگاه درس خوند؟
    بعد این چه فرقی با پیام نورایی که از طریق کنکور سراسری میشه انتخابشون کرد هست؟ کلا این فراگیرم کنکور داره و اگه داره تاریخش کی هست؟ مدرکش و هزینش هم یه توضیح بهم میدین!؟
    و اخرین نکته تین که من میخوام رشته زبان انگلیسیو انتخاب کنم از اونجایی که نسبت به رشته های مهندسی خیلی سبکتره و با این سیستم پیام نور فکر کنم بتونم بخونم چونکه به زبان علاقه دارم و میخوام ادامه بدم اگه از طریق دانشگاه برم فک کنم بهتر از موسسه های ازاد زبان باشه! حالا اگه نظری دررمورد این کارم یا اطلاعاتی دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    بعد این چه فرقی با پیام نورایی که از طریق کنکور سراسری میشه انتخابشون کرد هست؟
    تفاوتشون فقط تو شهریشون هست و اگه اشتباه نکنم پایین مدرک اونایی که از طریق فراگیرن مینویسن فراگیر ، البته مطمئن که ت. مدرک مینویسن یا نه .
    شهریهشون هم زیاد فرقی نمیکنه اونایی که فرگیرن 20 30 تومن بیشتر میدن .
    ولی از نظر کلاسها و استادا و امتحانات مشترکن . .
    کلا این فراگیرم کنکور داره و اگه داره تاریخش کی هست؟
    کنکور داره ؛ هر سال کنکورش اسفند ماه بود ولی امسال قراره دو نوبت کنکور بگیرن ؛ شما تو خود سایت پیامنور هی سر بزنی اعلام میکنه زمان ثبت نامشو ..

12. این کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، خوب هستید شما ؟
    ربط زیادی به استادا و واحد دانشگاهیتون نداره ، به رشته چرا یه خورده اونم یه خورده ربط داره ولی به استادا زیاد ربطی نداره ، من خودم ترم اولم یه واحدی بودم که استاداشون بار علمیشون خیلی ضعیف بود .. ولی اگه قلق درس خوندن تو پیامنور دستون بیاد میتونید با معدل خوبی فارغ تحصیل شید ..
    البته اینو بدونید که درس خوندن تو هر رشته یا هر واحد دانشگاهی سختیه خودشو داره ؛ کلا" درس خوندن سختی داره
    ممنون . شما خوبی؟
    به استادا که می گین ربط نداره . کلاسها و دانشگاه هم هیچ. هیچی دیگه همه مسئولیتش می افته رو دوش خود آدم.
    منم همینو گفتم که فقط باید رو تلاش و همت خودت حساب کنی.
    من الان ترم تابستون یک درس تخصصی رو خود خوان برداشتم عملا هیچ سختی نداشت نسبت به موقعی که کلاس می رفتم. یعنی اصلا درسی رو خودتون وقت بزارید و بخونید بهتر از کلاس رفتن. فقط بری امتحان میان ترم و پایان ترم رو بدی .
    در ضمن من قبلا دانشگاه آزاد درس می خوندم نسبت به آزاد پیام نور اصلا دانشگاه حساب نمی شه . کسی شاکی نشه از نظر حو دانشگاهی و بار علمی استادا و محیط دانشجویی و . .. می گم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟
    اقا کسی نیست کمک کنه؟برای من سختی مهم نیست اعتبار مدرک مهمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه FGi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد این چه فرقی با پیام نورایی که از طریق کنکور سراسری میشه انتخابشون کرد هست؟

اگه اشتباه نکنم پایین مدرک اونایی که از طریق فراگیرن مینویسن فراگیر
    خیر دوست عزیز ، عنوان فراگیر حذف شده است.

16. 4 کاربر از FGi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •