در فروم Aerospacetalk بچه های دانشجوی خلبانی از PPL گرفته تا بالاتر چند آموزشگاه معروف داخلی رو با هم مقایسه کردند ، از لحاظ هزینه و کیفیت آموزشی و ....
فکر کنم شد اسپم در اسپم![]()
در فروم Aerospacetalk بچه های دانشجوی خلبانی از PPL گرفته تا بالاتر چند آموزشگاه معروف داخلی رو با هم مقایسه کردند ، از لحاظ هزینه و کیفیت آموزشی و ....
فکر کنم شد اسپم در اسپم![]()
این fsx اعصاب منو خورد کرده !!!!!!!!!!!!!!
بارها و بارها وسط پرواز پریده بیرون و عصبیم کرده و الان هم وقتی یه پرواز نسبتا طولانی با 737 داشتم از اورلاندو به میامی دقیقا وقتی که داشتم روی گلاید اسلوپ قرار می گرفتم پرید بیرون!!!!!! همه لذت پرواز یه طرف لحظه فرود و اون استرس قشنگش هم یه طرف.....
ویندوزم 7 Ultimate 64 bit و 4 گیگابایت رم 800 و cpu 2.3 core2 due و کارت گرافیک من هم XFX 9400GT - 1GB
دوستان این قضیه داره واقعا اذیتم می کنه خواهش می کنم یه راه حل بدین!
پیغامش هم اینه : A fatal error occured و دو تا گزینه داره check online for solution و close programe
سلام..
اولا این نرم افزار کلا رو سیستم های 64 بیتی خوب جواب نمیده...مخصوصا با ویندوز هفت که دیگه ...
دوم گرافیک شما متاسفانه چیز زیاد جالبی نیست... بهتون پیشنهاد میکنم اگر عوضش نمیکنید لااقل آخرین ورژن درایورش رو نصب کنید....
سوم آنکه سطح گرافیک شبیه ساز رو یه خورده تعدیل بکنید...
امیدوارم اینجوری درست بشه...
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
از دوستان کسی میدونه بعد از نصب ویندوز جدید اگر بخواهیم دوباره همون FSP سابق رو با همون تنظیمات و ساعات پروازی و سطح درآمد مجددا اجرا بکنیم چیکار باید بکنیم...؟؟
فولدرهایش کماکان سر جاشون هستند....
دوست عزیز Fatal Error ها خطاهای کلی هستند و مشکل شاید اصلا از شبیه ساز نباشه.این fsx اعصاب منو خورد کرده !!!!!!!!!!!!!!
بارها و بارها وسط پرواز پریده بیرون و عصبیم کرده و الان هم وقتی یه پرواز نسبتا طولانی با 737 داشتم از اورلاندو به میامی دقیقا وقتی که داشتم روی گلاید اسلوپ قرار می گرفتم پرید بیرون!!!!!! همه لذت پرواز یه طرف لحظه فرود و اون استرس قشنگش هم یه طرف.....
ویندوزم 7 Ultimate 64 bit و 4 گیگابایت رم 800 و cpu 2.3 core2 due و کارت گرافیک من هم XFX 9400GT - 1GB
دوستان این قضیه داره واقعا اذیتم می کنه خواهش می کنم یه راه حل بدین!
پیغامش هم اینه : A fatal error occured و دو تا گزینه داره check online for solution و close programe
همچنین در زیر قسمت نمایش خطا اسم فایلی که خطا داده رو مینویسه.
سیستمتون رو بررسی کنید مشکل نداشته باشه و اگر مشکلی نیست FSX رو دوباره از اول نصب کنید. قبل از نصب این نسخه ی فعلی رو کاملا Unistall کنید و برای نصب محل جدیدی رو در نظر بگیرید. یعنی اسم پوشه ی محل نصب رو تغییر بدین تا ورودی های رجیستری قدیمی همخونی نداشته باشه.
نسخه ی FSXتون هم اگر نوین پنداره بهتره عوضش کنید و معمولی شو بریزین.
یه سوال پرسیدیم....![]()
کسی آموزش My traffic 2010 v, nhvi ?
چه جوری میتونیم با هواپیماهای کاسپین و ایران ایر نرم افزار MY traffic 2010 پرواز کرد ؟
من My traffic 2010 رو دانلود کردم اصلا بلد نیستم باهاش کار کنم ؟ و نصبش کردم تو کامپیوترم .
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
کسی آموزش نرم افزار my traffic 2010 رو داره ؟ چه جوری می تونیم تنظیم کنیم نرم افزار رو روی بازی شبیه ساز FSX ?
در زیر شاخه Flight Simulator X شما زیر شاخه FsPassengers هست که آنهم دارای چندین زیر شاخه می باشد:
زیرشاخه Config شامل تنظیمات شما است و زیرشاخه Datebase شامل اطلاعات شرکت کنونی شما.
پس اگر از این دو زیرشاخه Backup داشته باشید بعد از هر نصب جدید محتوی این دو زیرشاخه را در محل خودشان کپی کنید هم تنظیمات شما مانند قبل خواهد بود و هم قادر به ادامه فعالیت شرکت قبلی خواهید بود.
امیدوارم FSX و FSPassenger را دقیقا روی محل قدیمی مجددا نصب نکرده باشید (و یا از دو زیر شاخه فوق در محلی دیگر پشتیبان تهیه کرده باشید) چون در اینصورت اطلاعات و فایلهای دو زیر شاخه فوق با فایلهای پیش فرض FSP جایگزین میشوند و ....
Last edited by B748; 10-06-2010 at 23:51.
FSX با ویندوز 7 و نسخه 64بیتی آن هیچ مشکلی نداره و 99% Add-on ها با آن OK هستند. مخصوصا شما چون RAMتون بیش از 3GB هست حتما باید از نسخه 64بیتی استفاده کنید.
امیدوارم حتما نسخه دستکاری نشده با SP1 و SP2 یا Accel. رو داشته باشید.
در مورد سخت افزارتون در درجه اول VGAتون خیلی ضعیفه و در درجه دوم CPUشما.
در مورد مشکلتون متاسفانه Error تون همونطور که دوستان گفتن خیلی کلیه ولی من 3 راه حل پینشنهاد می کنم:
1- آخرین نسخه درایور کارت گرافیکتون را دانلود و با Uninstall کامل قبلی آن را نصب کنید.
2-آخرین نسخه Direct X رو از سایت Microsoft دانلود و نصب کنید (اتفاقا نسخه جدید آن 9.29.1962 همین چند روز پیش release شد)
3- در مسیر زیر:
C:\Users\username\AppData\Roaming\Microsoft\FSX
که در آن username مربوط به شماست فایل fsx.cfg را پاک کنید (حتما قبلش یک backup ازش در جای دیگر نگه دارید تا اگر به مشکل برخوردید مجددا آنرا به همان محل برگردانید)
حالا با اجرا کردن مجدد FSX (سعی کنید با rightclick روی icon آن تحت Run as administator آنرا اجرا کنید) فایل مذکور را بازسازی خواهد کرد.
موارد بالا در 50% موارد مشکلات مشابه رو حل می کنه.
موفق باشید
آقا من یه چیزی یادم رفته...
این دکمه ترمز چرخها در حین حرکت کدومه ...؟؟ (( بصورت default رو منظورم هست )) یعنی هواپیما مثلا با 10 نات در حال تاکسی هست و میخوام یه ترمز بزنیم تا سرعت یه خورده کم بشه... راستش من قبلا با تنظیماتی که انجام دادم اینکار رو با دکمه W انجام میدادم... ولی الان یادم رفته کدام دکمه رو که پیش فرض اینکار بود رو تغییر دادم و بجای آن W رو گذاشتم...
همینطور دکمه ای که rudder رو به حالت center برمیگردونه... چون برای تاکسی به سمت چپ و راست از rudder استفاده میشه ولی من الان نمیدونم با کدام دکمه بصورت پیش فرض rudder به حالت center برمیگرده...
لطف کنید و یه مدد بما برسونید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)