سلام دوستان,
من تازه کارم,
بهترین راه برای ساین برنامه چیه؟
ممنون اگه کمکم کنین.
مرسی
سلام دوستان,
من تازه کارم,
بهترین راه برای ساین برنامه چیه؟
ممنون اگه کمکم کنین.
مرسی
سلام دوستان مي خواستم بپرسم كه از مستركد براي چه كارهاي مي شود استفاده كرد باتشكر
مستر کد یا مستر ریست؟
اگه منظورت مستر ریست هست کدی هست که گوشی رو بر می گردونه به تنظیمات روز اول یعنی تمام تنظیمات . شماره ها . مسیج ها. تم های نصب شده و برنامه هاو.......پاک میشن.
مستر کد همون عدد چهاررقمی معروف 1234 هست که در اصل کد اصلی یا مادر برای گوشیهای نوکیا هست ...
.
که برای Auto lock کردن گوشی یا کیبورد , ریست کردن گوشی و ... در ابتدا باید وارد بشه ....
همچنین شما برای تعویض این پسوورد باید ابتدا این 4 رقم رو وارد و سپس پسوورد جدید رو وارد کنید ...
12345
5 رقمه
باتشكرازهمه دوستان درخصوص راهنمائيدرموردمستركد من گوشي دست دوم خريدم وكدانرانداشتم وازسايت nfader.z-host.ru كه جستجوكردم يك كد10رقمي رابه شماره 1062046602اعلام نمودحالا اگربخواهم به تنظيمات كارخانه گوشيم رابرگردانم چه كاربايدبكنم
فکر نکنم اون کد کار کنه
در هر حال برای بازگردانی تنظیمات به مستر کد نیاز داری
از تاپیک زیر کمک بگیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه مشکلی با N82 دارم ....
.
یکسری آهنگ حدود 130 تا توی پوشه Sound , Digital ریختم .... وقتی هم که میرم داخل موزیک پلیر گزینه رفرش رو میزنم مثلا میگه 130 تا آهنگ ادد شده .... ولی وقتی میخوام یکی از آهنگها رو Play کنم آهنگو اجرا نمیکنه و میره سراغ آهنگ بعد و به همین ترتیب کل آهنگارو اجرا نمیکنه ....
مشکلش چیه ...؟ من الان 9 ساله نوکیا دارم و هم آهنگا رو هم از همین طریق Play میکردم ولی نمیدونم چرا ایندفعه داره بازی درمیاره ...
منظورت از اینکه 9 ساله نوکیا دارم و آهنگارو play میکنی همونه که با Nokia 1611 آهنگ گوش میدادی یا Nokia 3310 موزیک پخش میکرد؟
ببین من الان خودم اعصابم خورده زیاد به پرو پای من نپیچ که بدجوری حالتو میگیرما .....
.
هر چیزی زمانی داره ... اینجا جای شعر گفتن نیست ....
اگه سوادشو داری حل کنی بسم الله اگه نداری خواهشاً ببند ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)