تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 649 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

یادتونه زمانی که من گفتم یکی از ایراد های اساسی x1 اینه همه میخواستن سرم رو ببرن.البته این به نحوه استاده هم خیلی ربط نداره چون توصیه میشه در موقع خرید دقت کنید مشکل نداشته باشه یعنی خیلی از مواردش از همون روز ابتدا بوده و خریدار متوجه نشده.و وقتی بهش میگن نگاه کنه میبینه هست فکر میکنه جدیدا" شده.من که همون اول نگاه کردم مشکلی نداشت الانم نداره.ربط به گوشت کوب و....هم نداره.والا من از ایمیت ؟آلتیمیت جای چکش هم استفتده میکنم یک همچین مشکلی ندارم باهاش.
    ایمیت آلتیمیت گوشیه خیلی مقاوم ای هست کلا گوشی های ایمیت رو میشه بجای آجر هم استفاده کرد ..........

خوبه یه نظر سنجی بزاریم ببینیم چند نفر گوشیشون مشکل پیدا کرده و خودشون علت رو چی میدونند ....... من فکر میکنم زیاد نباشند اونهایی که به مشکل برخوردند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تو موقع خرید که توصیه میشه به همه جاش دقت کرد تا جای ترک یا غیره تو گوشی دیده نشه.
    اتفاقا به نحوه استفاده خیلی هم ربط داره.من ادمهایی دیدم که گوشی رو از 2 متری پرت میکنن روی میز یا زمین یا تو خونه به جای توپ والیبال باهاش بازی میکنند.شما انتظار دارین این گوشی سالم بمونه.
    حتما این دوستمان هم تو فروم xda به جای بازی کردن با جاسویجی برداشته با مداد این گوشی انگولک بازی کرده.
    در ضمن شما این التیمت 9502 رو بده دست من ببین چطوری تو عرض یک دقیقه به اسم چکش پودرش میکنم.
    سلام.

نه عزیزم شما مثل اینکه دقت نمیکنید به عرایض بنده.بنده عرض کردم توصیه اکید میشه که همین جاهایی که در عکسها میبینید رو نگاه کنید که از همون لحظه اول ترک نداشته باشه.(من فکر میکنم خیلی واضح میگم اما شما یه جورایی مسئله رو میپیچونی ).
    اما اینکه شما در یک لحظه میتونی آلتیمیت 9502 رو پودرش کنی نشان از قدرت شما داره.اما منظور بنده تفاوت استحکام بین گوشی ها ی متفاوت بود.
    شما میتونی یجور دیگه امتحان کنی . جفت این گوشیها رو باهم میزنیم به هم ببینیم کدوم پودر میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deluge28's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اينقدر اين مساله رو حاد و بزرگش نكنيد .... حالا يه مشكلي هست ، خوب سعي ميكنيم از اين به بعد محتاط تر رفتار كنيم با اين

گوشي ... به هر حال گوشي اي هست كه يه عالمه حسن و امكانات خوب داره ، ما هم در عوض يه مقدار بيشتر حواسمونو

بهش جمع ميكنيم .... حيفه كه تاپيك فقط صرف اين بشه كه آقا گوشي شما هم ترك داره يا نداره و ..... البته نميگم بده كه در اين

مورد صحبت بشه ،‌اشكالي نداره ولي ديگه نه در اين حد .... جاي بعضي از دوستان مثل hesamkowsar و چند تا دوست ديگه كه

نرم افزار و پنل و چيزاي جديد معرفي ميكردن خالي......

4. 2 کاربر از deluge28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها من منظورم از اون عکس ها این بود که اگر برای شما هم اینجوری شده بیایید و تاریخ ساخت و رنگ گوشیتون رو بگید تا اگر کسی میخواست بخره احتیاط بیشتری بکنه.

تاریخ ساخت گوشی رو هم اگر باطری رو دربیارید اونجا نوشته. به عکس زیر دقت بکنید که قبلا هم گذاشتم:

دو رقم قبل از W یعنی سال تولید(08=2008) و دو رقم بعدیش یعنی هفته تولید(38 یعنی هفته 38)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من اومدم
    dsl مودم سوخته بود واسه همين چند روزي نت نبودم
    بعد از چند روز كار با x1 :
    چند تا فيلم تو مموري ريخته ام با كيفيت بسيار بالايي پخش ميكنه هر كسي ميبينه شاخ درمياره
    چند نفر وقتي فيلما را ديدند گفتن حس ميكنند موبايل دستشون نيست و يه چيز ديگه اي هست ...
    يه چيز خوبي هم كه داره اينه كه چون صفحه وايد داره فيلمهايي جديد كه استاندارد هستند همشون وايد هستند
    و اين فيلمها را بصورت فول اسكرين نشون ميده
    همه فيلمهايي كه avi divix هستند و از جمله فيلمهاي كم حجم dvd كه اينروزا تو بازار پر شده هموشنو خيلي عالي باز ميكنه
    يكي از دوستام هم كه ان95 داشت خيلي ادعا ميكرد كه تصويرش با اكس 1 يكيه بعد كه چند تا عكس و فيلم مقايسه كرديم ديگه ساكت شد
    اصلا شكي نيست كه بهترين صفحه در كل گوشيهاي جهان را داره
    و اما اين كيبردش كه دوستمون فريد خيلي بهش علاقه داره
    واقعا كار كردن باهاش كيف داره
    من وقتي بيرونم يا موقع قبل از خواب مسنجر را باز ميكنم و خيلي راحت چت ميكنم
    با اين كه انگشتام از ادماي معمولي چاقتر هستند ولي بازم مشكلي باهاش ندارم
    خيلي وقتها موقع تايپ حس ميكنم كه اشتباه كردم وقتي نگاه ميكنم ميبينم درست تايپ شده ...
    گوش خوش دستي هست
    وقتي كيبوردش بازه خوشگلتره و راحت ميشه رو دست ميشينه
    اينم بگم گوشي از اوني كه تو سايتها ادم ميبينه خوشگلتره
    يعني توي دست خوشگلتر ديده ميشه
    همچنين وقتي به شخصه خودم تو سايتها عكسشو ميديدم حس ميكردم گوشي بزرگي هست ولي وقتي از نزديك ميبيني و دستت ميگيري نظرت عوض ميشه يعني اندازه مناسبي داره ...
    مسئله ديگه جوي پد اپتيكال هست كه واقعا خيلي مفيد هست و كارا
    اينم هر كي ميبينه كيف ميكنه و اكثر جاها هم كار ميكنه خيلي هم روان هست و ميشه حساسيتش را كمو بيش كرد
    موضوع بعدي هم باطريشه
    موضوعي كه خيلي بهش حساس هستم
    خدا را شكر باطري خوبي داره و در كاركرد عادي روزانه 3 روز جواب ميده
    و در كاركرد متوسط 2 روز
    و اگه مدام باهش كار كني 1 روز كفاف ميكنه شايدم كمتر بستكي به كاركرد
    قبل توجه دوستاني كه امنيا را زياد تعريف ميكنند شب كه فول شارژ هست تا صبح 2 خط شارژ كم ميكنه
    در x1 شب تا صبح من نگاه كردم اصلا خطي كم نشده بود
    يه چيزي هم بگم گوشي كه كيبرد نداره يه جورايي چجوري بگم حالگيري ميكنه
    تازه امنيا جايي برا قلم نداره اينجاش ديگه مسخره هست
    چون اگه كيبرد داشت و قلم نداشت يه چيزي
    ولي هم كيبرد نداره و هم جاي قلم
    ميتونين تصور كنين كه توي تاكسي براتون sms اومده و ميخواهين جواب بدين با اون كيبرد مجازي و بدون قلم چطوري بايد تايپ كرد ؟ اخه قلمو كه جا نداره بايد تو جيبت حمل كني و معمولا جيب هم يه سوراحي كوچولويي داره كه بيفته زمين و گم بشه و ...
    اينو گفتم تا دوستاني كه بين اين دو گوشي شك دارند اينا را در نظر داشته باشند
    البته امنيا برتريهايي هم داره و قبلا هم خيلي راجبش بحث كرديم
    و اما ايراد
    چند تا ايرادي كه داره اينا هستند
    1- كيفيت بدنه چندان خوبي نداره با اينكه ادم اولش فكر ميكنه عاليه
    منم گوشيمو نگاه كردم ديدم زير ولوم ترك داشته خودشم برداشته چون اصلا جايي نيفتاده احتمالا به خاطر داغ شدن گوشي بوده همون انقباض و انبساط دليلش بوده
    اما اصلا به چشم نميخوره
    2 صداي قوي نداره البته زياد هم ضعيف نيست ولي تفكيك پذيري بالايي داره
    همچنين محل اسپيكر بد جايي تعبيه شده و معمولا يه جايي از دست روش هست و و صداشو خفه ميكنه
    اكثرا وقتي sms مياد متوجه اومدنش نميشم
    همچنين مثل اينكه صداي زنگ و ويبره باهم كار نميكنند و همزمان فقط يكيشون كار ميكنه ...
    3 دوربينش محافظ لنز نداره البته كمرا فون نيست ولي بايد قبل از عكاسي دقت كرد كه اگه لكه اي داره پاكش كرد
    همه گوشيهايي كه محافظ لنز ندارند اينطوري هستند اينو نميشه چندان ايراد گرفت چون خيلي از گوشيهاي اينطوري هستند
    4 بعد نداشتن شتابسنج هم نميشه گفت ايراده ولي داشتنش خوبه

تقريبا هر چي قبل از خريد راجب گوشي تحقيق كرده بودم و تو سايتها خونده بودم همشون درست از اب درومدند
    فقط يه دونه ترك برداشتن زير ولوم و جاي قلم را نميدونستم مال منم فعلا از زير باطري ترك داره
    اينم فكر كنم خودش ترك برميداره به خاطر همون گرم شدن موقع شارژ كه همه فكر ميكنند به خاطر كار كردن نا مناسب با گوشي اينجوري ميشه
    Last edited by golmohammadi; 18-04-2009 at 12:07.

7. 5 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقای golmohammadi شما موقعی که باطریش شارژش تموم میشه شارژ میکنی؟ به عبارت دیگر وقتی خاموش هست شارژ میکنی یا وقتی روشن هست و هنوز باطریش تموم نشده؟

اگر لطف کنی بگی چه رنگی هست و کدوم هفته چه سالی تولید شده که ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض هارد ریست

سلام
    اومدم فارسی نصب کنم حال سیستمم هنگ میکنه.
    وقتی استارت را میزنم دیگه هیچ اتفاقی نمیافته.
    دکمه پاور هم برای ریست کار نمکند.
    با قلم سافت ریست میکنم بازهم مشکل حل نمیشود.
    ایا امکان هارد ریست هست؟
    لطفا سریعا راهنمائیم کنید. گوشی دیگه کار نمیکنه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آقای golmohammadi شما موقعی که باطریش شارژش تموم میشه شارژ میکنی؟ به عبارت دیگر وقتی خاموش هست شارژ میکنی یا وقتی روشن هست و هنوز باطریش تموم نشده؟

اگر لطف کنی بگی چه رنگی هست و کدوم هفته چه سالی تولید شده که ممنون میشم.
    دوست عزيز من هر وقت دلم بخواد شارژ ميكنم
    و هر وقت هم دلم بخواد شارژ را قطع ميكنم
    كاري كه نزديك 2 سال با كا800 كردم و هيچ اتفاقي هم نيفتاد
    بعد گوشي من سال 2009 و هفته 4 هست
    رنگش هم نفره اي

11. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بچه ها من منظورم از اون عکس ها این بود که اگر برای شما هم اینجوری شده بیایید و تاریخ ساخت و رنگ گوشیتون رو بگید تا اگر کسی میخواست بخره احتیاط بیشتری بکنه.

تاریخ ساخت گوشی رو هم اگر باطری رو دربیارید اونجا نوشته. به عکس زیر دقت بکنید که قبلا هم گذاشتم:

دو رقم قبل از w یعنی سال تولید(08=2008) و دو رقم بعدیش یعنی هفته تولید(38 یعنی هفته 38)

بر خلاف اون عکسا که قاب بیرونی گوشی دچار ترک شده بودند گوشی من دیواره قاب داخلیش (محفظه ای که باطری داخلش میره)

دچار ترک شده.به نظر باید ناشی از حرارت باطری باشه.

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بابا اينقده اين قابهاي شكسته رو تو سر x1 نكوبيد. به جاش يه نفر كه ويندوز موبايل 6.5 رو امتحان كرده بگه امكاناتش چيه ؟ شنيدم امكان خريد آنلاين و دانلود برنامه هاي مخصوص PC از مايكروسافت در اين نسخه وجود داره.
    Last edited by mhargoon; 19-04-2009 at 13:04.

14. 2 کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •