امروز اقدام به خرید شاتللللللللللللللل کردم
از نشر من که پشتیبانیشون باید خوب باشه چون نظارت بر روی تماسها دارند و مکالمه هاشون ظبط میشه .
آقا ما زنگ و زدیم و گفتیم یک اطلاعاتی بگیریم و بریم به شرکتشون و اقدامات لازم رو مبذول بداریم امااااااااااااا وقتی زنگیدم خانمی گوشی رو برداشت و گفتتتت چه سرویسی میخوای گفتم اگر خدا بخواد یک تست 128 یک ماهه میخوام اقتصادی اگه خوب باشه باهاتون کار کنم .
گفت نیازی نیست بیاین اینجا مشخصاتم رو سر یک دقیقه گرفت و گفت چه مودمی میخوای گفتم همون 50 تومانی رو گفت امروز با پیک رایگان قرارداد رو میفرستیم خدمتتون . مبلغ و بهشون بدید .
گفتم مراحل نصب و غیره چقدر زمان میبره ؟؟
گفت : اگر تعطیلی نباشه 2 الی 3 روز کاری . گفتم برنامه مخابرات پای خودتونه دیگه باز نگید برو ال کن بل کن . گفت نه پای خودمونه و هزینه پورت هم که 15 هزار تومان هستش رو هم ازتون نمیگیریم بنا به مناسبت فلان چیز تا فردا اینجوریه گفتم ایول به خودم که امروز اقدام کردم .
خلاصه خداحافظی کرد و ما منتظر پیک رایگانیم بیاد قرارداد و امضاء کنیم و از زیر سایه سنگین صبا بیایم بیرون .
خبراشو میزارم براتون . این قصه ما ادامه دارد میدونید چراااااااااااا چون گفته میشه شنبه و یکشنبه رو سران و بزرگان حال دادند و تعطیل اعلام کردند .