تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 329 از 551 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

محسن M.RMe30 جان بابت معرفی مودمت خیلی ممنون عزیز
    از مودم خود شاتل میگیرم ببینم میتونم از طرحهای گیگ مجانی فیض ببرم .
    منتظر باشید فردا میخوام 128 از شاتل بگیرم احتمالا پنج شنبه وصل بشه یا شایدم دوشنبه بچه ها دعا کنین زودی وصل کنند به تعطیلی ها نخوره به هر حال خبرهاش رو میزارم براتون .

ضمنا توی کیفیت و سرعت اینترنت پورتی که مخابرات بهتون میده هم خیلی مهم و تاثیر گذاره . من پورت اولم خیلی توپ بود دانلود عالی بالای 150 بود اما رفتم یک شرکت دیگه ببینم چجوریاست پورتم رو عوض کردند آخر دایل آپی بود .

راستی لورد جان حالا که شما و داداش نشستی پشت سیستم و اینترنت نامحدود جون ما اینترنت و تموم نکنی هااااااااااا . شما به نفعت همونه که از مخابرات بگیری .

mohsen_gh1991 عزیز شما اگه میتونی یک لینک با حجم تقریبی 400 الی 500 مگی بزار واسه دانلود با دانلود منیجر بعد ببین سرعتت روی چند ثبات داره . اینجوری بهتر میشه فهمید . ما رو هم بی خبر نزار . ممنون
    Last edited by FlashGet; 08-09-2010 at 00:28.

2. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز اقدام به خرید شاتللللللللللللللل کردم
    از نشر من که پشتیبانیشون باید خوب باشه چون نظارت بر روی تماسها دارند و مکالمه هاشون ظبط میشه .
    آقا ما زنگ و زدیم و گفتیم یک اطلاعاتی بگیریم و بریم به شرکتشون و اقدامات لازم رو مبذول بداریم امااااااااااااا وقتی زنگیدم خانمی گوشی رو برداشت و گفتتتت چه سرویسی میخوای گفتم اگر خدا بخواد یک تست 128 یک ماهه میخوام اقتصادی اگه خوب باشه باهاتون کار کنم .
    گفت نیازی نیست بیاین اینجا مشخصاتم رو سر یک دقیقه گرفت و گفت چه مودمی میخوای گفتم همون 50 تومانی رو گفت امروز با پیک رایگان قرارداد رو میفرستیم خدمتتون . مبلغ و بهشون بدید .
    گفتم مراحل نصب و غیره چقدر زمان میبره ؟؟
    گفت : اگر تعطیلی نباشه 2 الی 3 روز کاری . گفتم برنامه مخابرات پای خودتونه دیگه باز نگید برو ال کن بل کن . گفت نه پای خودمونه و هزینه پورت هم که 15 هزار تومان هستش رو هم ازتون نمیگیریم بنا به مناسبت فلان چیز تا فردا اینجوریه گفتم ایول به خودم که امروز اقدام کردم .
    خلاصه خداحافظی کرد و ما منتظر پیک رایگانیم بیاد قرارداد و امضاء کنیم و از زیر سایه سنگین صبا بیایم بیرون .
    خبراشو میزارم براتون . این قصه ما ادامه دارد میدونید چراااااااااااا چون گفته میشه شنبه و یکشنبه رو سران و بزرگان حال دادند و تعطیل اعلام کردند .

4. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز اقدام به خرید شاتللللللللللللللل کردم
    از نشر من که پشتیبانیشون باید خوب باشه چون نظارت بر روی تماسها دارند و مکالمه هاشون ظبط میشه .
    آقا ما زنگ و زدیم و گفتیم یک اطلاعاتی بگیریم و بریم به شرکتشون و اقدامات لازم رو مبذول بداریم امااااااااااااا وقتی زنگیدم خانمی گوشی رو برداشت و گفتتتت چه سرویسی میخوای گفتم اگر خدا بخواد یک تست 128 یک ماهه میخوام اقتصادی اگه خوب باشه باهاتون کار کنم .
    گفت نیازی نیست بیاین اینجا مشخصاتم رو سر یک دقیقه گرفت و گفت چه مودمی میخوای گفتم همون 50 تومانی رو گفت امروز با پیک رایگان قرارداد رو میفرستیم خدمتتون . مبلغ و بهشون بدید .
    گفتم مراحل نصب و غیره چقدر زمان میبره ؟؟
    گفت : اگر تعطیلی نباشه 2 الی 3 روز کاری . گفتم برنامه مخابرات پای خودتونه دیگه باز نگید برو ال کن بل کن . گفت نه پای خودمونه و هزینه پورت هم که 15 هزار تومان هستش رو هم ازتون نمیگیریم بنا به مناسبت فلان چیز تا فردا اینجوریه گفتم ایول به خودم که امروز اقدام کردم .
    خلاصه خداحافظی کرد و ما منتظر پیک رایگانیم بیاد قرارداد و امضاء کنیم و از زیر سایه سنگین صبا بیایم بیرون .
    خبراشو میزارم براتون . این قصه ما ادامه دارد میدونید چراااااااااااا چون گفته میشه شنبه و یکشنبه رو سران و بزرگان حال دادند و تعطیل اعلام کردند .
    و پانزده خرداد هم همینطور که به گوش میرسه میخوان حذف کنن که مشلی براشون پیش نیاد خدایی نکرده

6. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

8

مخابرات سرعت واقعی رو میده نه بیشتر و نه کمتر
    128KB=16KB . 256KB=32KB . 512KB=64KB . 1024KB=128KB
    البته سرعت مخابرات از اینم کمتره چون برخلاف روش معمول که بین هشت نفر شیر میکنن با ده نفر شیر میشه ( دوستام که از مخابرات گرفتن میگن حداکثر سرعت دانلود سرویس 128 میشه 13 کیلوبایته)
    گرچه سر سه چار کیلو بحثی نیست.تازه کی میشگه 13 کیلوبایت کمه اینترنت پرسرعته
    راستی من تو سه ماهه قبل ترافیکم خیلی خیلی زود تموم شد سه گیگ داشتم سه گیگ دیگه هم خریدم اونم تموم شد و من از اولای شهریور ترافیک نداشتم ( سرویسم 18 هم تموم میشد) خلاصه دیروز تمدید کردم با توجه به این که همیشه ترافیکم اضافه هم میومه و روز آخر همش دانلود میکردم یکم برام عجیبه شیش گیگ تموم شه. صبانتم مشکوک میزنه چون بهم زنگ زدن که بپرسن سرویس مشکلی نداره؟ خلاصه بعد از کلی صحبت جواب دادن به خاطر مک آدرس ما سرویسمون امنه و هیچکی دیگ مصرف نمی کنه تازه خودتون تو اون تاریجا مصرف داشتین(دیگه روم نشد بگم صبانت چند برابر حساب کرده) با این همه دو سه روز پیش زنگ زدن (صبانتو پشتیبانی؟؟؟ البته طی گفتگو متذکر شدن از پشتیبانی نیستن و از یه ده دیگن) تا ببینن مشکل حل شده یا نه که منم نبودم که جواب بدم. همه این موارد منو مشکوک کرده که واقعاً چند برابر حساب میشه.

8. 2 کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته سرعت مخابرات از اینم کمتره چون برخلاف روش معمول که بین هشت نفر شیر میکنن با ده نفر شیر میشه ( دوستام که از مخابرات گرفتن میگن حداکثر سرعت دانلود سرویس 128 میشه 13 کیلوبایته)
    گرچه سر سه چار کیلو بحثی نیست.تازه کی میشگه 13 کیلوبایت کمه اینترنت پرسرعته
    راستی من تو سه ماهه قبل ترافیکم خیلی خیلی زود تموم شد سه گیگ داشتم سه گیگ دیگه هم خریدم اونم تموم شد و من از اولای شهریور ترافیک نداشتم ( سرویسم 18 هم تموم میشد) خلاصه دیروز تمدید کردم با توجه به این که همیشه ترافیکم اضافه هم میومه و روز آخر همش دانلود میکردم یکم برام عجیبه شیش گیگ تموم شه. صبانتم مشکوک میزنه چون بهم زنگ زدن که بپرسن سرویس مشکلی نداره؟ خلاصه بعد از کلی صحبت جواب دادن به خاطر مک آدرس ما سرویسمون امنه و هیچکی دیگ مصرف نمی کنه تازه خودتون تو اون تاریجا مصرف داشتین(دیگه روم نشد بگم صبانت چند برابر حساب کرده) با این همه دو سه روز پیش زنگ زدن (صبانتو پشتیبانی؟؟؟ البته طی گفتگو متذکر شدن از پشتیبانی نیستن و از یه ده دیگن) تا ببینن مشکل حل شده یا نه که منم نبودم که جواب بدم. همه این موارد منو مشکوک کرده که واقعاً چند برابر حساب میشه.
    اگه از صبانت استفاده میکنی که تو تاپیک صبا همه میگن چند برابر حساب میکنه
    سرعتت با صبا خوبه؟چه جوریه؟شبانه چی؟
    من شنیدم که صبا نت خیلی وضعش بد شده درسته یانه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از من بپرسش محسن جان که تا همین چند روز پیش داشتم از صبااااااااااا نتتتتتتتتتتت میگرفتم به مدت 4 سال .
    خداییش اوایل بهترین بود اما این اواخر که همه شرکتها قیمتها رو کاهش دادند و سرویس ها رو بهتر کردند این صبا نه قیمت و میاره پایین تازه سرویس دهی هم سرعتش کم شده . پشتیبانی تعطیل .
    وقتی برای فسخ قرارداد رفته بودم دفترشون انگار طلب باباشو ازم داشت یک اخمی انداخته بود لای ابروهاش که نگو و نپرس .

راستی برو بچ امروز مودم و قراردادم رو با پیک فرستادند و تحویل گرفتم . اماااااا جالب اینجا بود که پیکیه میخواست مودم و طبیعی کنه و خوش خوشانش بشه . بچه پرو یک برگه داده دستم و 10 تا امضاء گرفته میخواد بره گفتم کجاااااااااااااااااااا بیا اینجا بابا جون اون مودم که روی دسته موتورت آویزون کردی مال منه فکر کنم . بعد میگه اااااااااا خوب شد گفتی .
    Last edited by FlashGet; 08-09-2010 at 22:17.

11. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

طلب باباشو ازم داشت یک اخمی انداخته بود لای ابروهاش که نگو و نپرس .
    بهش میگفتی بایدم اخم کنی......اصلا صاف زل میزدی تو چشاش میگفتی طلب باباتو که نداری

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از من بپرسش محسن جان که تا همین چند روز پیش داشتم از صبااااااااااا نتتتتتتتتتتت میگرفتم به مدت 4 سال .
    خداییش اوایل بهترین بود اما این اواخر که همه شرکتها قیمتها رو کاهش دادند و سرویس ها رو بهتر کردند این صبا نه قیمت و میاره پایین تازه سرویس دهی هم سرعتش کم شده . پشتیبانی تعطیل .
    وقتی برای فسخ قرارداد رفته بودم دفترشون انگار طلب باباشو ازم داشت یک اخمی انداخته بود لای ابروهاش که نگو و نپرس .

راستی برو بچ امروز مودم و قراردادم رو با پیک فرستادند و تحویل گرفتم . اماااااا جالب اینجا بود که پیکیه میخواست مودم و طبیعی کنه و خوش خوشانش بشه . بچه پرو یک برگه داده دستم و 10 تا امضاء گرفته میخواد بره گفتم کجاااااااااااااااااااا بیا اینجا بابا جون اون مودم که روی دسته موتورت آویزون کردی مال منه فکر کنم . بعد میگه اااااااااا خوب شد گفتی .
    همون بهتر که هیچ کی از صبانت سرویس نگیره که هیچ ارزشی برای مشتری قاعل نمیشن
    -------------------------
    حضوری میرفتی زود تر سرویست وصل میشد نمایندگیش تو سعدی هست
    من که رفتم همشون خانوم بودندبعد یه خانومی برگه ی قرار داد رو داد 40-50 تایی امضا گرفت اخرشم بازم 2-3 تا امضا جامونده بودهیچی دیگه ظهر ساعتای 12:30 رفتم تا ساعت 2 کارم تموم شد.
    باید تا 3روز دیگه سرویست وصل شه بعد یوزر و پس رو خودت زنگ بزن بگیر.احتمالا سرویست با پهنای باند 2مگ بسته میشه
    فقط تا 10 روز اول سعی کن شب ها هرچی میخوای دانلود کنی چون بعد سرعت میره رو 100-90 اینا که بازم خوبه.
    Last edited by M0hsen3D; 08-09-2010 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهش میگفتی بایدم اخم کنی......اصلا صاف زل میزدی تو چشاش میگفتی طلب باباتو که نداری
    لرد جان من و دست کم گرفتی ها آقا هر چی دلت بخواد از دهنم در اومد نثارش کردم گفتم مردیکه چته اینجوری اخم کردی داری نگام میکنی مگه پول بابات و خوردم با این سرویس مسخره تون . میخوای بزنم کل دفتر و تو یک چشم به هم زدن با خاک یکی کنم . البته همش و تو دلم گفتم . البته مهم نیته فکر کنم همونم قبول باشه .
    ولی در کل بی خیال طرف ارزشش رو نداشت باور کن نداشت

15. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همون بهتر که هیچ کی از صبانت سرویس نگیره که هیچ ارزشی برای مشتری قاعل نمیشن
    محسن جان به جون خودم اینو خوب اومدی . اصلا اینو باید بکنیم شعارمون

حضوری میرفتی زود تر سرویست وصل میشد نمایندگیش تو سعدی هست
    من که رفتم همشون خانوم بودندبعد یه خانومی برگه ی قرار داد رو داد 40-50 تایی امضا گرفت اخرشم بازم 2-3 تا امضا جامونده بودهیچی دیگه ظهر ساعتای 12:30 رفتم تا ساعت 2 کارم تموم شد.
    باید تا 3روز دیگه سرویست وصل شه بعد یوزر و پس رو خودت زنگ بزن بگیر.احتمالا سرویست با پهنای باند 2مگ بسته میشه
    فقط تا 10 روز اول سعی کن شب ها هرچی میخوای دانلود کنی چون بعد سرعت میره رو 100-90 اینا که بازم خوبه.
    حالا فردا یک زنگی میزنم ببینم مدارکم درست بوده یا حضوری برم تا به قول خودت گیر میری تو کارمون نیارند .
    از من 10 تا امضاء بیشتر نگرفت . باید حواسم و جمع کنم اون وسط مسط های قرارداد سفته مفته نگذاشته باشند پدرمون و در بیارند کل دار و ندارمون بکشند بالا
    ولی اینجور که میگی ای کاش حضوری میرفتم . حتما بهتر میشد .

100 و 90 هم عشقه . ما میدونیم چکارش کنییییییییییییییییییممممم مممممم رفیق

بچه ها یک سر رفتم تو تایپیک بچه های اهواز دلم کباب شد . بنده های خدا ماهی بالای 17 و 20 هزار میدند برای 1 گیگ اونم سرعتهای خنده دار . وقتی رفتم اون تایپیک احساس خوبی بهم دست داد که مشهد زندگی میکنم
    سرعتشون با اون قیمتهای بالا 13 الی 14 کیلوبایت بود .
    خدا ازشون نگذره که اینجوری مردم رو تیغ میزنند .

17. 2 کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •