تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 329 از 2403 اولاول ... 2292793193253263273283293303313323333393794298291329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ببخشید سر ظهر مزاحم میشم یه سوال داشتم؟:
    این بخش 722 چیه؟
    منظور دوستمون همون شماره تلفن هایی هست که 3 تا رقم اولشون با 722 شروع میشه .. هر سر شماره تلفن مال یکی از مراکز مخابراتی شهره . مثلا شماره های گلسار که با 7 شروع میشن به مرکز مخابرات گلسار وصلن و یا شماره هایی که با 3 شروع میشن مال سمت توشیبا و منظریه تا 4 راه میکاییل و ... واسه همین سرعتا تو شماره تلفن های مختلف متفاوته و بعضی ها که خط تلفنشون مال یه مرکز خاص هست سرعتشون بالاتره یا پایین تر...

در آغاز فعالیت hooman68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rasht DC

پيش فرض

سلام ،از دوستانی که پیش شماره ی انها 555 و از ASK استفاده می کنن
    می خوام که سرعت دانلودشون رو بگن ماله من که روز اخرش تا 80 KB اما دوستانه خطهای دیگه صحبته 230 KB رو می کنن
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من سرویس اندیشه دارم.مودمم symphony sy 602 از پارس آنلاینه.الان میخوام مودممو ریست کنم و دوباره کانفیگ کنم.چون میخوام دو تا کامپیوتر باهم وصل شن.منی که از اندیشه دارم بازم باید از سایت پارس آنلاین کانفیگ کنم یا از طریق اندیشه؟اگه میشه لینک بدین.حضوری هم نمیخوام برم.

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان ما با چند نفر دیگه از دوستان تو مراکز 722 و 775 هم چک کردم دیدم دیگه سویچ شون رو 2 مگ فیکس نیست همه امده زیر 1400 ...شما دوستانم یه بار چک کنید...برید تو صفحه تنظیمات مودم adsl تون همون صفحه اول تو جدول نوشته شده ..مقابل Line Rate - Downstream (Kbps):چه عددی نوشته شده ...مال من و بقیه دوستان که 2044 بود امده، شده 1440 و 1350 ...زنگ زدم به اندیشه پرسیدم گفتن چون ترافیک زیاد شده مخابرات سرعت سویچ ها رو کم کرده ....در صورتیکه خودم واسه محل کارم از پارس آنلاین یه128 دارم الان دارم نگاه میکنم دیدم هنوز رو 2044 فیکس هستش...احتمال زیاد اندیشه داره سرعت رو میاره پایین.. دیروز بعد از ظهر که در کم ترافیک ترین زمان استفاده از اینترنت بود نهایت سرعتم با اکسلریتور که تا چند روز پیش 240 تا 270 در نوسان بود بیشتر از 150 تا 160 نمیشد...دوستان یه با ر چک کنند .نتیجه رو انعکاس بدند ...با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان ما با چند نفر دیگه از دوستان تو مراکز 722 و 775 هم چک کردم دیدم دیگه سویچ شون رو 2 مگ فیکس نیست همه امده زیر 1400 ...شما دوستانم یه بار چک کنید...برید تو صفحه تنظیمات مودم adsl تون همون صفحه اول تو جدول نوشته شده ..مقابل Line Rate - Downstream (Kbps):چه عددی نوشته شده ...مال من و بقیه دوستان که 2044 بود امده، شده 1440 و 1350 ...زنگ زدم به اندیشه پرسیدم گفتن چون ترافیک زیاد شده مخابرات سرعت سویچ ها رو کم کرده ....در صورتیکه خودم واسه محل کارم از پارس آنلاین یه128 دارم الان دارم نگاه میکنم دیدم هنوز رو 2044 فیکس هستش...احتمال زیاد اندیشه داره سرعت رو میاره پایین.. دیروز بعد از ظهر که در کم ترافیک ترین زمان استفاده از اینترنت بود نهایت سرعتم با اکسلریتور که تا چند روز پیش 240 تا 270 در نوسان بود بیشتر از 150 تا 160 نمیشد...دوستان یه با ر چک کنند .نتیجه رو انعکاس بدند ...با تشکر

به احتماب بسیار زیاد پهنای باند را بین مراکز دیگر که سرعت انها کم بود تقسیم کردن مانند 727 چون سرعت این قسمت 20 بودکه 5 روز سرعت 150 است.

6. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hooman68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Rasht DC

پيش فرض

برای من که 695

8. این کاربر از hooman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ssk (fanava) 512 dare mide 9toman
    !

10. این کاربر از hami2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من سرویس اندیشه دارم.مودمم symphony sy 602 از پارس آنلاینه.الان میخوام مودممو ریست کنم و دوباره کانفیگ کنم.چون میخوام دو تا کامپیوتر باهم وصل شن.منی که از اندیشه دارم بازم باید از سایت پارس آنلاین کانفیگ کنم یا از طریق اندیشه؟اگه میشه لینک بدین.حضوری هم نمیخوام برم.
    دوست عزیز
    به لینک و این چیزا نیاز ندارین ... اتفاقا همین دیروز یه مودم مشابه مودم شما رو که از پارس به اندیشه کوچ کرده بود به راحتی کانفیگ کردم ... تنها کاری که باید بکنین همون ریست هست بعدش تو اکسپلورر شماره آی پی 192.168.1.1 رو تایپ کنین ازتون یوزر -پسورد می خواد که جفتشو وارد کنین admin بعدش برین قسمت quick setup و next رو پشت سر هم بزنین ... اگه خط اندیشتون فعال شده باشه خودش اتوماتیک تنظیمات pppoe و VCI 8/35 رو براتون تشخیص میده و نیازی نیست هیچی رو عوض کنن . ( فقط اگه خواستین خودش بدون نیاز به ایجاد کانکشن تو ویندوز همیشه با روشن شدن وصل باشه کافیه یوزر-پسورد اکانتتون رو تو همون مراحلی که تو تنظیمات pppoe میاد وارد کنید ) در آخر هم مودم ری بوت می شه و بهتره یه کانکشن جدید هم برای اندیشه درست کنین ... کل کار همینه ! فقط تنها مشکلی که من برخورد کردم این بود که رو شکلک شبکه کنار ساعت ویندوز علامت تعجب زرد میومد که به خاطر تنظیمات اشتباه مودم برای اشتراک جدید بود ... این مشکل باعث میشد که با وارد کردن آی پی تو اکسپلورر به هیچ وجه صفحه تنظیمات مودم باز نشه ! اگه شما به این مشکل بر نخورین و بتونین صفحه تنظیمات رو باز کنین همه چی حله ! اگه هم باز نمی شه اون هم با یه تنظیم ساده و اختصاص دستی آی پی حل میشه . نیازی به رفتن به اندیشه یا پول دادن نیست. تا جایی که من تنظیمات مودم symphony رو دیدم چندان فرقی با tp-link نمی کنه و اگه راهنمای صفحه 176 واسه اون مدل رو ببینی شاید 90% مشابه باشن .
    موفق باشی.

در مورد سرعت هم باید بگم من که روزا سرعتم مثل سابق حدود 200 کیلو بایته و مشکلی نیست و شبا تقریبا نصف میشه و حدود 110 هست معمولا. ( 128 اندیشه خط 3 ) اما اگه چند تا فایل رو همزمان واسه دانلود بذارین معمولا می تونین شبا هم به سرعت خوبی برسین. اگه هم از تورنت استفاده می کنین تازگیا فایلهای مختلف نوسان سرعت خیلی زیادی واسه یه فایل مشابه دارن ... مثلا دیشب یه فایل هر کاری کردم ( با وجود سید مناسب ) سرعتش از 20 بالاتر نمیرفت اما وقتی تورنت همون فایل رو از یه سایت دیگه گرفتم دیدم سرعتش خیلی راحت به بالای 180 رسید و ظرف 1 ساعت 700 مگ دان شد ! در مورد کشتی کج هم اگه علاقه دارین به همون سایتی که چند صفحه قبل گفتم مراجعه کنین چون سرعت دانلودش حتی 1 ساعت بعد از اومدن فایل جدید بسیار زیاده و به راحتی دان میشن .
    Last edited by birak; 03-04-2010 at 16:44.

12. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

از دوستان کسی تو مرکز 722 یا 775 زندگی نمی کنه ؟/امتحان کنه سرعت رو

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد سرعت هم باید بگم من که روزا سرعتم مثل سابق حدود 200 کیلو بایته و مشکلی نیست و شبا تقریبا نصف میشه و حدود 110 هست معمولا. ( 128 اندیشه خط 3 ) اما اگه چند تا فایل رو همزمان واسه دانلود بذارین معمولا می تونین شبا هم به سرعت خوبی برسین. اگه هم از تورنت استفاده می کنین تازگیا فایلهای مختلف نوسان سرعت خیلی زیادی واسه یه فایل مشابه دارن ... مثلا دیشب یه فایل هر کاری کردم ( با وجود سید مناسب ) سرعتش از 20 بالاتر نمیرفت اما وقتی تورنت همون فایل رو از یه سایت دیگه گرفتم دیدم سرعتش خیلی راحت به بالای 180 رسید و ظرف 1 ساعت 700 مگ دان شد ! در مورد کشتی کج هم اگه علاقه دارین به همون سایتی که چند صفحه قبل گفتم مراجعه کنین چون سرعت دانلودش حتی 1 ساعت بعد از اومدن فایل جدید بسیار زیاده و به راحتی دان میشن .
    دوست عزیز سرعت دانلودم تا 3 روز پیش روزها کمتر از 200 kb/s نمیشد ولی الان تو مودم خودم فیکس شده 1.4 حالا هرکاری بکنم بیشتر از 150 نمیشه ....منظورم کلی بود احتمالآ دارن سرعت بعضی از مراکز رو پایین میارن .ممنون که جواب دادی

15. این کاربر از behnam.sabet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •