تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 416 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یاماتو هم ضعیف نبود ولی گفتم که موکتون یوزر و تکنیک هاش رو قوی تر میکنه ولی خودش نسبت به جینتون ضعیف تره

منم همینو میگم میگم تکنیک جینتون از موکتون قوی تره ولی یوزر موکتون چون هاشیراما بوده فک میکنیم اون تکنیک قویتره
    به نظر شما نارتو برا شکست مادارا و توبی میخواد چی رو کنه فک کنم تا حالا هرچی داشته رو کرده
    من میگم یه تکنیک مخفی تو چنته داره احتمالا تونسته یه عنصر دیگه رو با عنصر بادش ترکیب کنه و با راسنگانش
    چون قبلا یاموتو گفته بوده با عنصر باد جولوی عنصر اتش ساسکه شانسی نداره شاید به خاطر ساسکه خودشو قوی کرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم همینو میگم میگم تکنیک جینتون از موکتون قوی تره ولی یوزر موکتون چون هاشیراما بوده فک میکنیم اون تکنیک قویتره
    به نظر شما نارتو برا شکست مادارا و توبی میخواد چی رو کنه فک کنم تا حالا هرچی داشته رو کرده
    من میگم یه تکنیک مخفی تو چنته داره احتمالا تونسته یه عنصر دیگه رو با عنصر بادش ترکیب کنه و با راسنگانش
    چون قبلا یاموتو گفته بوده با عنصر باد جولوی عنصر اتش ساسکه شانسی نداره شاید به خاطر ساسکه خودشو قوی کرده
    به نظر من برعکسش هست ساسوکه میاد کمک ناروتو چون باد و آتش با هم قوی تر می شن.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مانگای جدید رو کسی نخونده ؟!
    و همونطور که میگفتم گدومازو رابطه مستقیم با ژن هاشیراما داشت و مادارا بوسیله ژن هاشیراما و گدومازو تونسته که زتسوها رو کِشت بده . خودش هم بوسیله همین ژن هاشیراما از گدو چاکرا میگرفت.

برای رینگان هم که کاملا مشخص شد که به بدن نسجو نیاز هست و یک اوچیهایی نمیتونه در شرایط معمولی رینگان رو بیدار کنه. مادارا هم دست به دامن ژن هاشیراما شده و رینگان رو بیدار کرده.
    ولی نکته مهم اونجا بود که مادارا به توبی گفت میخوام بهت تکنیک های ممنوعه و تکنیک های ریکودو رو آموزش بدم !!! اگه توبی همچین تکنیک هایی رو یاد گرفته پس باید منتظر جنگ خفن تری باشیم

راستی پیش بینی من در مورد زتسوی سیاه هم درست بود... گفته بودم که به احتمال زیاد زتسو از چاکرای یین یا همون مادارا بوجود اومده که خود مادارا حکم تائیدی بر حرف های من زد.

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

الله اکبر! الله اکبر! روحت در ارامش باشه مادارا چه جانوری بوده پس حقیقتا بدن جوبی تو ماه بوده و مادارا احضارش کرده! ولی همونطور که خودش گفت قدرت اوچیها کافی نیست و لازم بوده از قدرت های هاشیراما هم بهره بگیره!

ریننگان هم معلوم شد کمی بعد از اضافه شدن ژن هاشی فعال شده نه تو جنگ و مادارا تو جنگ نمرده و هدفش هم همونطور که من گفتم و خودمو کشتم و کسی قبول نکرد رسیدن به اون ژن ها بوده!

بیشتر و بیشتر دارم پی میبرم به این که هاشیراما عددی نیست در مقابل اوچیها مادارا !

فقط موند این که اون زتسو سیاه خاصیتش چیه و وقتی مرد چه اتفاقی میفته اون زتسو پیچ پیچیه کدوم گوری میره که دیگه پیداش نیست و مادارا اون میله ها و گل رو چطور درست کرده...

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پوسته یا بدن جوبی توی ماه مهر نشده بود . توی یک سنگ مهر شده بود که به اون سنگ ماه میگفتن و مادارا تونسته مهرش رو بشکنه و جوبی رو احضار کنه.
    اون گل هم که تابلوئه بوسیله ژن هاشیراما درست شده و بوسیله ترکیب اون با جوبی تونسته که زتسو پرورش بده . خود مادارا توی مانگای اخیر گفت

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اون گل از هاشی نیست هاشی رو کاشته توش به ثمر برسه

اینا مگه اینقدر پیشرفت کردن ژنتیک دستکاری کنن از ژن ادم درخت بسازن ؟!

ولی اونطور که من متوجه شدم گفت بدن جوبی رو از تو ماه کشیده بیرون!!

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه اتفاقا اون گل از هاشی است و گدومازو رو توی اون گذاشتن . ریشه های اون گل رو دنبال کن تا متوجه بشی.

زتسوها هم هم از پیوند ژن انسان و هاشیراما بوجود اومده ولی خیلی ضعیفه که طبیعیه)

نه میگه اون ماهی که همه فکر میکردن و میگفتن جوبی توی اون مهر شده در اصل یک سنگ بوده

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

د اخه بدن کامل هاشیراما رو که نداشته با وصله و پینه درستش کرده تا بتونه تکثیرش کنه! منبع تغذیه گدومازو، تکثیر کننده اون گله و نمونه هاشیرامای ساختگیه. اینکه گل رو از هاشی درست کرده باشه یکم بی معنیه! از دست هیچ کس نمیاد همچین کاری مگر امثال اروچیمارو ساما
    تنها چیزی که دیدیم اینه که بدن هاشی از گله زده بیرون. هاشیراما رو هم برای این انتخاب کرده برای تکثیر که لایف فورس داشته باشه بتونه ازش موجودات زنده درست کنه ولی خب اگر نمونه های کامل میساخت بهتر بود مثل یاماتو

فقط الان موندم تو این که هاشیراما تو جنگ مرده یا مانده...

14. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من کامل متوجه منظورت نشدم . ولی برای ساخت زتسو از ترکیب ژن انسان و ژن هاشیراما استفاده کرده . همینطوریش اون درختی که هاشیراما از اون بیرون زده داره دست و پا تولید میکنه . پس همچین هم مشکل نبوده.
    در مورد گل هم بگم که خود هاشیراما تکنیک میزده که دار و درخت بوجود میاورده و اون گل هم شباهت زیادی داره به گلی که توی تکنیک های هاشیراما دیده شده .

هاشیراما هم توی جنگ نمرده . چون که توی خاطرات کیوبی که نشون داد , هاشیراما بعد از جنگ با مادارا به کیوبی میگه که تو قدرت زیادی داره و نباید ازادانه بگردی و اون رو مهر میکنه .
    پس این نشون میده که هاشیراما زنده مونده و کیوبی رو هم از مالکیت مادارا خارج کرده که اگه مادارا اون مبارزه رو برده بود همچنان مالکیت کیوبی زیر دستش بود.

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه دیگه زتسو ها از گدو هستن بعلاوه ژن هاشیراما...
    زنده بودن هاشیراما که معلوم شده ولی اگه مادارا ژن هایی که میخواسته رو برداشته دیگه بودن کیوبی مهم نبوده و کیوبی یه وسیله بوده برای رسیدن به هدفش. شاید اگر مبارزه تا پای مرگ بود میشد گفت هاشیراما پیروز شده ولی الان فقط میشه گفت هاشیراما تونسته جلوی حمله ی مادارا رو بگیره و شاید حتی نمیدونسته هدفش از حمله چیه!

بعد از مادارا برای اوبیتو هم موقعیتی بوده که بتونه ریننگان فعال کنه چون ژن هاشی رو هم از قبل داشته ولی با اون همه قدرت نتوسنته این نشون میده اون جنگ با هاشیراما تو فعال سازی ریننگان بی تاثیر نبوده

18. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •