البته من خودم بلد بودم منبع رو بزارم......
در ضمن كي گفته كه من از بازي سنتر اين مطلبو برداشتم....؟؟؟؟
البته من خودم بلد بودم منبع رو بزارم......
در ضمن كي گفته كه من از بازي سنتر اين مطلبو برداشتم....؟؟؟؟
Last edited by CHEGUEVARA.; 02-03-2010 at 13:04.
این همه ارامش از همچین fan بعید نیست
اینم نمیدونم دیدید یا نه ولی گفتم بزارم ببینیم این غول از چی تشکیل شده :
![]()
البته پدرام جان فقط مدل اسليم رو گزاشتن.....
اين هم مدل فت:
![]()
اسلیم فنش مختصر و مفید هستش!
راستی دوستان Heavy Rain رو بازی کردین؟
آقای پاتریک سیبولد، از مسوولان روابط عمومی کمپانی سونی اذعان داشت خطایی که در مدلهای بجز اسلیم پلیاستیشن3 رخ داد و اتصال به شبکهی PSN را دچار اشکال کرده بود، ناشی از خطای محاسباتی سیستم بوده است. سرورهای مرکزی سونی، سال 2010 میلادی را بهعنوان سال کبیسه شناسایی کرده بودند و این موضوع در لحظهی پایانی ماه فوریه و ورود به ماه مارس ساعت داخلی کنسولها را دچار اشکال کرده بود که نتیجتا پیغامهای خطا را در پی داشته است.
همچنین سلامت سامانهی تروفیهای کنسول پلیاستیشن3 به تایید مسوولان سونی رسید.
روز گذشته شبکهی پلیاستیشن (PSN) کاربران خود را با پیغام خطای 8001050F به توپ بسته بود. حال که همه چیز به حالت عادی بازگشته بهتر است هرچه سریعتر به جنایات اوریگامی کیلر رسیدگی کنید!
اين هم منبع:
بهنقل از VG247
با هردو مشكل دارم
فقط به صورت عشايري خاموش ميشه
نه با اون دكمه نه با دسته هيچكدوم درست خاموش نميكنن مثل اينكه كنسول ميره رو حالت Stand by!!!![]()
سلام من یک ps3 slim خریده ام آیا در ps3 بازی نصب می شود یعنی بعد از نصب بدون سی دی اجرا شود اگر می شود روشش را بگویید در ضمن ps3 من 250 gb می باشد
دوستان آیا ps3 فرمت MKV و AVI هم ساپورت میکنه؟
من خیلی اهل بازی نیستم. اما می خوام یه BD Player بخرم که قابلیت نمایش فرمت هایی رو که گفتم داشته باشه. حالا اگه PS3 این فرمت ها رو اجرا کنه خوب بد نیست به جای خریدن یک پلیر یک کنسول بخرم که هم برادرزادم بتونه باهاش بازی کنه و هم من بتونم باهاش فیلم تماشا کنم. با یه تیر دو تا نشون بزنم.
نظرتون چیه؟
راستی DVD یا VCD هم ساپورت میکنه؟
Last edited by a.toraby; 04-03-2010 at 00:29.
avi divxساپورت ميكنه
mkvولي نميكنه
DVD یا VCD هم ميكنه ساپورت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)