تا چقدر روغن كم كردن سمند طبيعيه ؟
من یه dodge challenger r/t 71دارم با موتور اثئه 426و 2 تا سوپر چارجر هم داره و هشت دهانه کاربراتور
فروشیه .قیمت 50 میلیون
عمرا با کسی کل کل کنی و کم بیاری
بدنه six pack
رنگس سفیده و در کاپوت نداره
در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید 09121088379
Last edited by hemi; 20-12-2007 at 10:16.
نیم لیتر در هر دوره تعویض روغن .
این شاء الله سلامتی کار بزنیمن یه dodge challenger r/t 71دارم با موتور اثئه 426و 2 تا سوپر چارجر هم داره و هشت دهانه کاربراتور
فروشیه .قیمت 50 میلیون
البته جسارت نباشه / این موتورها دیگه ارزشی ندارند . الان چیزی که رو بورس هست موتور های awd هست که هر چهار چرخ متحرکند و بدون استفاده از کمک و بنابر این در lunch اولیه همه رو میترکونند . حتی این دوچ چلنجر !
در ضمن یکی از دوستانم یه گاراژ بزرگ تیونینگ داره . سفارش میکنم اگه کسی بود برات رد کنه . ولی فکر نکنم بیش از 10 تومن بتونی رد کنیش .
وایسا الان دارم بازسازیش میکنم و تقویت.
1/4مایل رو تو 9.60 ثانیه میرفت قبل از بازسازی حالا بعدش ببینیم چی میشه.
![]()
والا این همچین چیزه خاصی نیست . این یعنی سرعت در پایان 1 چهارم مایل حدود 150 km در ساعت که همچین اش دهن سوزی نی ! در ضمن مشخصاتی که دادی بیشتر به یک ماشین بالای 600 اسب مبخوره نه 426 .
در ضمن اگه فروشنده هستی من مشتریش رو دارم . فقط یه لطفی کن VIN CODE ش رو برام بخون .
منتظرم .
داش سهیل دمت گرم در حد ذوب
خیلی کامل بود
فقط یه چیزی که هست اینه که من بیشتر می خوام راندمان موتور بره بالاتر ولی بعضی از این روشها مثل تراش سیلندر
هم به موتور اسیب میزنه هم مصرفش رو میبره بالا
ولی روشهای مثل نصب هدرز یا کیت جرقه وگیت توربو فکر کنم به موتور اسیبی نزنه
در کل هم نمیخوام حجم موتور زیادبشه
در مورد مرحله 4 و5 ماشین من تقریبا هر جفتش رو داره فقط دیسک ترمزش سوراخ دار نیست و همینطور کلاجش فابریکه وصفحه کلاج رو عوض کردم البته سیناد استرس بار فکر نکنم بخواد چون تعادل ماشین خیلی خوبه
فقط من با گیربکسش یه مشکلی دارم اینه که ضریب دنده از 1 به 2 خیلی زیاده یعنی وقتی 1 رو پر میکنم میرم توی 2 دور موتور
خیلی میاد پایین این و فکر کنم شتاب ماشین رو 1 الی 2 ثانیه کم میکنه
این مشکل با کوئیک شیفت حل میشه؟ در ضمن من فقط توی همین حالت مشکل دارم ضرایب بقیه دنده ها مشکلی نداره
در مورد سیستم جرقه که گفتید هزینه رو می بره بالا حدودا چند درصد روی توان ماشن تاثیر داره و قیمتش حدودا چقدره؟
Last edited by Ali_BlueBoy; 20-12-2007 at 22:19.
يكم توضيح در مورد هدرز ميخوامهدرز
صدا اگزوز رو خفن ميكنه؟
قيمتش؟
يا حق (:
تا اونجائی که من میدونم هدرز باعث میشه گازهای خروجی از موتور راحتر وسریعتر تخلیه بشه
و در نتیجه رندمان وتوان موتور بیشتر میشه
ولی فکر کنم اقا سهیل توضیح بده بهتره وکاملتر![]()
آخه من شنيدم صدا رو هم عوض ميكنه
مرسي عزيز
يا حق (:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)