سلام عزیزان.وقتتون بخیر.
میشه بگید بهترین مادربوردی که به AMD ATHLON 5000+X2 و یا AMD ATHLON 4600+X2 بخوره و با هم match بشن البته تا قیمت 60 هزار تومان چیه؟
ممنون.
سلام عزیزان.وقتتون بخیر.
میشه بگید بهترین مادربوردی که به AMD ATHLON 5000+X2 و یا AMD ATHLON 4600+X2 بخوره و با هم match بشن البته تا قیمت 60 هزار تومان چیه؟
ممنون.
مادربورد asus m2a-vm يا asus m2a-mx اولي از دومي گرونتر هست و چيپش قويتر حدود 60
مادربورد biostar a740g-m2 هم هست حدودا 65 كه چيپستش از اون بالايي ها قويتر هست amd740g/sb700 كه گرافيك آنبورد ati hd2100 رو داره
شهاب عزیز ممنونم ازت.
با اجازه شما از بقیه دوستان هم میخوام نظرشونو بگن و اگه گزینه دیگه ای هم دارن لطف کنن و اونو بیان کنن.
ممنون.
ديروز تو بازار رضا نمايندگيasus مادربردp5q رو 155 تومان ميداد
یه مادربرد خوب برای اورکلاک Q6600 که آسون پیدا بشه و Pci 2 داشته باشه بهم معرفی کنید. در ضمن بایواستار نباشهبودجه: 250 تومن.
به نظر من تا این حد قیمت ، Asus P5Q Deluxe یکی از بهترین گزینه هاست .
وضعت خوبه ها
ASUS - Maximus Formula
ولي اگه من جات بودم P5Q ميخريدم و 4870X2.
درست میگی . من اگه پیدا کنم حتما P5Q می خرم و از اینکه اینقدر پول برای مادربرد بدم خودم هم بدم میاد.![]()
قابل توجه کسانی که میخوان مادربرد گران قیمت بگیرن :
مادربردهای جدید Intell ساپورت با سوکت جدید اینتل یعنی P6T و X58 کم کم وارد بازار جهانی میشن و سی پی یو های جدید اینتل هم همین طور.
تصویری از ASUS High End P6T - Deluxe - X58 :
پیشنهاد میکنم کمی آینده نگر باشیدضرر نمیکنید.
عکسهای بیشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز برد p5q-e هم داشت نمایندگی که شما میگی یا اینکه بازم خبری ازش نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)