تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 329 از 358 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

امروز در France24 و BBC در اخبار بود که اسناد جدیدی cia درباره ی area 51 منتشر کرده (بعد از سال ها درخواست) که درونشون به ساخت انواع و اقسام هواپیماهای بشقابی شکل پرداخته شده و گفته که این منطقه در دهه ی 50 میلادی به دستور رییس جمهور روزولت ساخته شد و در اون روی ساخت هواپیماهایی کار کردن که بتونن در ارتفاعی بسیار بالاتر از هواپیماهای عادی حرکت کنن (برای مقاصد جاسوسی در دوران جنگ سرد).

در این اسناد گفته میشه که مدل های زیادی از این دست رو در حدود دهه ی 70 میلادی ساخته و آزمایش کردن که همزمانه با اون زمان اوج مشاهده ی این اشیاء پرنده توسط مردم...

2. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز در France24 و BBC در اخبار بود که اسناد جدیدی cia درباره ی area 51 منتشر کرده (بعد از سال ها درخواست) که درونشون به ساخت انواع و اقسام هواپیماهای بشقابی شکل پرداخته شده و گفته که این منطقه در دهه ی 50 میلادی به دستور رییس جمهور روزولت ساخته شد و در اون روی ساخت هواپیماهایی کار کردن که بتونن در ارتفاعی بسیار بالاتر از هواپیماهای عادی حرکت کنن (برای مقاصد جاسوسی در دوران جنگ سرد).

در این اسناد گفته میشه که مدل های زیادی از این دست رو در حدود دهه ی 70 میلادی ساخته و آزمایش کردن که همزمانه با اون زمان اوج مشاهده ی این اشیاء پرنده توسط مردم...
    من که صحبتی از هواپیمای بشقابی شکل و اینها ندیدم فقط حرف از U2 هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حاشیه:
    کلاً شکل بشقابی هم از نظر علم آیرودینامیک شکل مناسبی برای تولید نیروی برا (نیروی بالابر) نیست و نمیتونه مثل یک هواپیمای معمولی از زمین بلند بشه مگر اینکه برای تغییر ارتفاع بخواد از نیروی رانش عمودی استفاده کنه (مثل هواپیماهای عمود پرواز) . از این جهت شکل قطره ی (مثل هواپیمای B2) بهترین شکل هست

4. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من که صحبتی از هواپیمای بشقابی شکل و اینها ندیدم فقط حرف از U2 هست

حاشیه:
    کلاً شکل بشقابی هم از نظر علم آیرودینامیک شکل مناسبی برای تولید نیروی برا (نیروی بالابر) نیست و نمیتونه مثل یک هواپیمای معمولی از زمین بلند بشه مگر اینکه برای تغییر ارتفاع بخواد از نیروی رانش عمودی استفاده کنه (مثل هواپیماهای عمود پرواز) . از این جهت شکل قطره ی (مثل هواپیمای B2) بهترین شکل هست
    برعکس دیدی که شما انداختید این قصه سر دراز دارد و انواع و اقسام بسیار زیادی از پرنده‌های مختلف رو امتحان کردن منجمله بالون‌ها، شکل‌های رادار گریز (متضاد با آیرودینمایک!) و بشقاب‌پرنده یا بهتره بگیم شبه بشقاب پرنده‌ها. همینطور سقوط آدمکها از ارتفاع بسیار بالا و... این پروژه قدمتی ۶۰ ساله داره و تنها به دهه‌ی ۸۰ و ۹۰ بر نمیگرده. هواپیمای U2 یکی از آخرین پروژه‌های طرح شده در این تحقیقات سری بوده (۱۹۹۵) و اشاره‌ی شما هم ناظر به همین نکته‌ است (هواپیمای U2) نه کل پروژه‌های مربوط به Area 51 !

سابقه‌ی استفاده در جنگ جهانی دوم:

The airfield on the Groom Lake site began service in 1942 as Indian Springs Airforce Auxiliary Field, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and consisted of two dirt 5000' runways aligned NE/SW, NW/SE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The airfield may have been used for bombing and artillery practice; bomb craters are still visible in the vicinity. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسناد مربوطه که مهمترین اسناد دولتی که با قضیه‌ی UFOها مرتبطه هست و سالها طرفداران تئوری توطئه فاش نشدن و زیر بار نرفتن سازمان‌های امنیتی آمریکا برای شفاف سازی در مورد بسیاری از مشاهدات و اتفاقات مرتبط رو بهانه‌ای برای ارتباط دولت آمریکا با بیگانگان یا خودداری حکومت از فاش شدن وجود اونها برای جلوگیری از وحشت عمومی (و و و و ) می‌دونستند. امروز روز مهمی توی فولکلور UFO هست. امروز روزی هست که قضایای پشت پرده‌ی بسیاری از مشاهدات مردمی و فیلم‌های غیرجعلی اشکار شده.... در آینده اسناد از حالت طبقه‌بندی خارج شده بیشتر پوشش رسانه‌ای پیدا می‌کنند. در ضمن این کار به خاطر فشار و لابی دانشگاه فکر کنم دپارتمان تاریخ دانشگاه واشنگتن صورت گرفته که درخواست انتشار کامل اسناد رو برای روشن شدن بخش مهمی از تاریخ UFO رو داشته. در واقع نقطه‌ی عطف شکل‌گیری قضایای مربوط به UFO و فیلم‌های هالیوودی بعدش همین دوره است که اخیرا اسنادش آزاد شده.

برای نمونه می‌تونید این بخش رو از منبع ویکی‌پدیا که گذاشتم بخونید:

Its secretive nature and undoubted connection to classified aircraft research, together with reports of unusual phenomena, have led Area 51 to become a focus of modern [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] Some of the activities mentioned in such theories at Area 51 include:

قطعا در آینده اطلاعات بیشتری از رسانه‌های عمومی پخش میشه بهرحال believers gonna believe و کاریش نمیشه کرد اما این اسناد شاید بزرگترین ضربه‌ی رسمی به قلب فرهنگ UFO تا به حال بوده. به نظر میاد که یک هفته است منتشر شده و خوب فرصت لازم هست چون یک بررسی تطبیقی لازم هست. البته همیشه یکی از منابع تغذیه‌ی تئوری توطئه عدم شفافیت بوده قطعا با افزایش آگاهی‌ها از ماهیت شواهد موجب تضعیف و تقویت دوره‌ای hoaxها میشه. البته باز مسئله‌ی UFO ازونجائي که با موضوع دامنه‌دار حیات فرازمینی لینک هست همیشه موضوع مطرحی در حاشیه بوده و هست.

بجز مقاله‌ی Aria 51 توی ویکی‌پدیا این مقاله هم خوبه که البته فکر کنم در تاپیک قبلا بررسی شده:

6. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

منم میگم موجودات دیگری هم وجود دارن تو این اسمان به این بزرگی که انتها نداره
    ولی من موندم دلیل خداوند از سیاره هایی(زهره عطارل زحل مشتری) که هیچ انسانی نمیتونه توش زندگی کنه چیه و چرا به وجود اومد

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برعکس دیدی که شما انداختید این قصه سر دراز دارد و انواع و اقسام بسیار زیادی از پرنده‌های مختلف رو امتحان کردن منجمله بالون‌ها، شکل‌های رادار گریز (متضاد با آیرودینمایک!) و بشقاب‌پرنده یا بهتره بگیم شبه بشقاب پرنده‌ها
    ...
    ببین طبعاً هر شخصی نمی پذیره که این ناحیه بمدت 58 سال از تأسیسش تنها خروجی که داده U2 بوده باشه ولی این مطالب طولانی که شما نوشتید با تمام لینکهای متصل بهش که البته در گذشته های دور با شرح و تفصیل بیشتر در بعضی کتب ضاله ی شبه علمی خوانده بودم اکثراً نتیجه ی کنجکاوی ژورنالیستها و فرضیات صاحبنظران این حوزه هست بدون اینکه هیچ مدرک معتبر و رسمی و محکمه پسندی در اثباتشون موجود باشه
    کارکرد اینترنت در این میان برای خیلی از این داستان نویسان سابق و پرفسورهای UFO ی فعلی هم این شده که راحت تر و فریبکارانه تر یک گلوله ی برفی رو میچرخانند تا بزرگش کنند
    البته مخاطبین هم مختارند ولی من با شما مخالفم و عقلم رو دست این افراد نمیدم تا زمانیکه «رسماً» چیزی افشا یا اثبات بشه
    منم میگم موجودات دیگری هم وجود دارن تو این اسمان به این بزرگی که انتها نداره
    ولی من موندم دلیل خداوند از سیاره هایی(زهره عطارل زحل مشتری) که هیچ انسانی نمیتونه توش زندگی کنه چیه و چرا به وجود اومد
    اول به زیر پاتون نگاه بیاندازید بعد به اعماق آسمانها
    یعنی دلیل پیدایش تریلوبیتها، خزنده های اولیه، دایناسورها و... که صدها میلیون سال پیش از ما بوجود آمدند و بدون اینکه ما از حضورشون هیچ فیضی ببریم از بین رفتند اما شواهد وجودشون در زیر پای ماست رو پیدا کنید بعد که دید روشنی راجع به موضوع پیدا کردید خواهید دید همون دلایل با کمی تغییر قابل تعمیم هست به ساختار پیشین و فعلی کیهان
    Last edited by NorthBridge; 18-08-2013 at 04:25.

9. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببین طبعاً هر شخصی نمی پذیره که این ناحیه بمدت 58 سال از تأسیسش تنها خروجی که داده U2 بوده باشه ولی این مطالب طولانی که شما نوشتید با تمام لینکهای متصل بهش که البته در گذشته های دور با شرح و تفصیل بیشتر در بعضی کتب ضاله ی شبه علمی خوانده بودم اکثراً نتیجه ی کنجکاوی ژورنالیستها و فرضیات صاحبنظران این حوزه هست بدون اینکه هیچ مدرک معتبر و رسمی و محکمه پسندی در اثباتشون موجود باشه
    کارکرد اینترنت در این میان برای خیلی از این داستان نویسان سابق و پرفسورهای UFO ی فعلی هم این شده که راحت تر و فریبکارانه تر یک گلوله ی برفی رو میچرخانند تا بزرگش کنند
    البته مخاطبین هم مختارند ولی من با شما مخالفم و عقلم رو دست این افراد نمیدم تا زمانیکه «رسماً» چیزی افشا یا اثبات بشه
    خب به نظر میاد متن رو نخوندید کلا و اگر نخوندید چطور نظر دادید راجع به موضع من.
    من شواهدی آوردم که خط بطلانی هست بر روی بسیاری از همون کتب ضاله و بسیاری از ادعاهائی که د این تاپیک مطرح شده. دلیل پاسخ هم این بود که شما در پست قبلی گفتید که پروژه فقط مربوط به U2 بوده نه بشقاب‌پرنده پس لابد هیچ ربطی به خط بطلان کشیدن بر همون کتب و فرقه‌های ضاله نداره. و این خبر چیزی رو روشن نمی‌کنه لابد (برداشت من). اما الان من نظر متفاوتی از شما می‌بینم که مطابق نظر قبلی خودم هست!

قطعا این پروژه مربوط به تنها U2 نیست، این پروژه مربوط به سال ۱۹۹۵ هست در حالیکه این منطقه توسط CIA ۵۰ سال قبلش هم تحقیقات سری انجام میدادن من دلیل موضعتون رو نمی‌فهم چون می‌گید دنبال شواهد محکمه پسند هستید! خب همین اسناد فاش شده مشخص می‌کنه که تحقیقات خیلی فراتر از U2 بوده و اون گزارش‌های مردمی و شایعه‌پراکنی‌ها (hoax) مربوط به همین تحقیقات نظامی بوده. دلایل هم خیلی محکمه‌پسند هستند (اسناد درجه‌اول امنیتی) اتفاقا و بر ضد همون کتب ضاله‌ی شبه‌علمی هستند. ولی اگر مطلب رو نخوندین قطعا قبول دارید که آزاد شدن این اسناد بسیاری از شواهدی که همون متعصبین UFOئی ارائه میدادن رو رد میکنه. در واقع اگر این اسناد دهه‌ی ۶۰ الی ۸۰ فاش میشد اصولا فرهنگ UFO شاید قوام نمی‌یافت. موضع من این بود در پست قبلی اگر نخوندین.

با بند اول حرفتون کاملا موافقم ولی دلیل مخالفتتون رو در بند دوم نمی‌فهمم خیلی دوست دارم بدونم با چی مخالفید. بهرحال این پست از برداشتی که من کردم با پست قبلی‌تون ۱۸۰ درجه متفاوت هست. من در پست قبلی همین موضع الان شما رو گفتم:

قطعا در آینده اطلاعات بیشتری از رسانه‌های عمومی پخش میشه بهرحال believers gonna believe و کاریش نمیشه کرد اما این اسناد شاید بزرگترین ضربه‌ی رسمی به قلب فرهنگ UFO تا به حال بوده. به نظر میاد که یک هفته است منتشر شده و خوب فرصت لازم هست چون یک بررسی تطبیقی لازم هست. البته همیشه یکی از منابع تغذیه‌ی تئوری توطئه عدم شفافیت بوده قطعا با افزایش آگاهی‌ها از ماهیت شواهد موجب تضعیف و تقویت دوره‌ای hoaxها میشه. البته باز مسئله‌ی UFO ازونجائي که با موضوع دامنه‌دار حیات فرازمینی لینک هست همیشه موضوع مطرحی در حاشیه بوده و هست.
    منظور از believers هم همون باورمندان به UFOها و بخصوص دخالتشون در تمدن بشری بود....

11. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب به نظر میاد متن رو نخوندید کلا و اگر نخوندید چطور نظر دادید راجع به موضع من.
    من شواهدی آوردم که خط بطلانی هست بر روی بسیاری از همون کتب ضاله و بسیاری از ادعاهائی که د این تاپیک مطرح شده. دلیل پاسخ هم این بود که شما در پست قبلی گفتید که پروژه فقط مربوط به U2 بوده نه بشقاب‌پرنده پس لابد هیچ ربطی به خط بطلان کشیدن بر همون کتب و فرقه‌های ضاله نداره. و این خبر چیزی رو روشن نمی‌کنه لابد (برداشت من). اما الان من نظر متفاوتی از شما می‌بینم که مطابق نظر قبلی خودم هست!

قطعا این پروژه مربوط به تنها U2 نیست، این پروژه مربوط به سال ۱۹۹۵ هست در حالیکه این منطقه توسط CIA ۵۰ سال قبلش هم تحقیقات سری انجام میدادن من دلیل موضعتون رو نمی‌فهم چون می‌گید دنبال شواهد محکمه پسند هستید! خب همین اسناد فاش شده مشخص می‌کنه که تحقیقات خیلی فراتر از U2 بوده و اون گزارش‌های مردمی و شایعه‌پراکنی‌ها (hoax) مربوط به همین تحقیقات نظامی بوده. دلایل هم خیلی محکمه‌پسند هستند (اسناد درجه‌اول امنیتی) اتفاقا و بر ضد همون کتب ضاله‌ی شبه‌علمی هستند. ولی اگر مطلب رو نخوندین قطعا قبول دارید که آزاد شدن این اسناد بسیاری از شواهدی که همون متعصبین UFOئی ارائه میدادن رو رد میکنه. در واقع اگر این اسناد دهه‌ی ۶۰ الی ۸۰ فاش میشد اصولا فرهنگ UFO شاید قوام نمی‌یافت. موضع من این بود در پست قبلی اگر نخوندین.

با بند اول حرفتون کاملا موافقم ولی دلیل مخالفتتون رو در بند دوم نمی‌فهمم خیلی دوست دارم بدونم با چی مخالفید. بهرحال این پست از برداشتی که من کردم با پست قبلی‌تون ۱۸۰ درجه متفاوت هست. من در پست قبلی همین موضع الان شما رو گفتم:

منظور از believers هم همون باورمندان به UFOها و بخصوص دخالتشون در تمدن بشری بود....
    اتفاقاً چون شما ابتدا نقل قولی از من گرفته و پاسخ دادید فکر کنم منظورم رو هم درست متوجه نشدید
    همونطور که در پاسخ به آقای Zeitgeist گفتم در متن خبر که تنها اون برای ما قابل اعتباره نه ادعاهای قبلی مدعیان، صرفاً از U2 اسم برده شده نه هیچ پروژه ی دیگری
    شما درآمدید و گفتید نه ، یوفو و شبه یوفو! هم بوده ! خب این شمایید که باید با اتکا به مراجع معتبر خبری و علمی حرفتون رو اثبات کنید نه من !

13. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط MasterGeek
    ربطی به خط بطلان کشیدن بر همون کتب و فرقه‌های ضاله نداره.
    برای اینکه سوء برداشتی نشه
    منظورم از کتب «شبه علمی» ضاله (گمراه کننده) ، فرقه های دینی و کتابهاشون نیست
    کتابهای اکثراً ترجمه شده ای منظوره که با ادعاهای بظاهر علمی سعی دارند ثابت کنند تلفن های تاکیونی برای تماس با گذشته ابداع شده و در دسترس فلان پروفسور هست، لیستی از دلایل که انرژی اهرام مصر میراثی از موجودات فضایی وجود داره، یوفوها از داخل کرم چاله های عبور کرده و آمدند و... و...

15. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ب
    اول به زیر پاتون نگاه بیاندازید بعد به اعماق آسمانها
    یعنی دلیل پیدایش تریلوبیتها، خزنده های اولیه، دایناسورها و... که صدها میلیون سال پیش از ما بوجود آمدند و بدون اینکه ما از حضورشون هیچ فیضی ببریم از بین رفتند اما شواهد وجودشون در زیر پای ماست رو پیدا کنید بعد که دید روشنی راجع به موضوع پیدا کردید خواهید دید همون دلایل با کمی تغییر قابل تعمیم هست به ساختار پیشین و فعلی کیهان
    من منظورم حیوانات نبود
    منظورم یه موجودات مثل انسان که عقل دارن

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من منظورم حیوانات نبود
    منظورم یه موجودات مثل انسان که عقل دارن
    بیشتر توضیح میدم تا قضیه ی تعمیم مشابه که گفتم رو بهتر متوجه بشید
    اگر تک سلولی ها نبودند، کلونی ها اولیه بوجود نمی آمدند و اگر کلونی های اولیه نبودند آبزیان بوجود نمی آمدند و اگر آبزیان اولیه نبودند دوزیستان بوجود نمی آمدند و اگر اونها نبودند جانوران خشکی زی بوجود نمی آمدند ... و در نهایت انسان بوجود نمی آمد

اگر مهبانگ نبود اتمهای هیدروژن تشکیل نمیشدند و اگر H بوجود نمی آمد ستارگان و کهکشانهای اولیه بوجود نمی آمدند و اگر اونها نبودند نسل چندم خوشه ها و کهکشانها که امروز میبینیم بوجود نمی آمدند
    تمام 92 عنصری که بدن من و شما، زمین و تمام جرم قابل رؤیت در عالم رو بوجود آوردند در اعماق کوره های همین نسلهای مختلف ستارگان تشکیل شدند البته عناصر سنگین در برخوردهای عظیم ابرنواختری
    پس همون ستاره ی بسیار دوردست که در دلیل وجودش سوال داریم ای بسا همون ستاره حلقه ای از زنجیره ی اجداد ما باشه چون ممکنه بخشی از اتمهای بدن ما در اعماق اون تشکیل شده باشه
    گرچه همین الان هم اگر هنوز از بین نرفته باشه ما از تأثیر گرانش اون مستقیم یا غیر مستقیم بی بهره نیستیم
    تأثیر غیر مستقیم یعنی تأثیر اون از یک خوشه ی دیگه بر خوشه ایکه ما در اونیم و انتقال تأثیرش به کهکشان و منظومه و سیاره ی ما و در نهایت بر خود ما !
    Last edited by NorthBridge; 18-08-2013 at 21:01. دليل: غلط املایی

18. 2 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •