با چند تا نرم افزار دیگه تست کردم ..بعضی از نرم افزارها پیدا میکنه بعضی ها هم پیدا نمیکنه...با اینکه recover میشه اما نشون داده نمیشه!!!یعنی هیچ کاری نمیشه..کرد؟؟
![]()
با چند تا نرم افزار دیگه تست کردم ..بعضی از نرم افزارها پیدا میکنه بعضی ها هم پیدا نمیکنه...با اینکه recover میشه اما نشون داده نمیشه!!!یعنی هیچ کاری نمیشه..کرد؟؟
![]()
دوست عزیز...وقتی روی کانکت کلیلک میکنم...اصلا نمیتونه وصل بشه...وaccses poinit و user و pass میخواد!!!
لطفا براي كمك به من به لينك زير يه سري بزنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من من الان بيرونم رفتم خونه حتما بهت ميگم ...
خوب پس من بيچاره شدم.چرا؟؟؟؟؟!!! 1-هرچي طرح داشته فعال كردم(نديد بديد...) 2-حدود 2.5 مگ فقط دانلود كردم(آدم كله خر...
) آخه با گوشي اينترنت رفتن حالش بيشتره.
راستي تو كدوم طرح ها 5شنبه وجمعه مجانيه؟؟؟
چرا با موبايل5700 و USB نميشه از اينترنت كامپيوتر استفاده كرد؟(بازم به 5700 ربطش دادم..)
با اونايي كه من گفتم تست كردي؟؟؟؟؟ اونا بهترينشون هستن!!!!!!![]()
با سلام به بچه هاي گل من دو هفتس به جمع 5700 ري ها پيوستم.راستش باتريش بدجور اذيتم ميكنه .يه باتري ديگه خريدم ولي اونم همين طوريه.كمك كنيد لطفا.اين اولين گوشيه نوكيا هست كه من گرفتم قبلش پي 990 داشتم اگه ميشه راه نماييم كنيد.
خوب دوستان عزیز rammmy و مرتضی جان قبل از جواب دادن به سوالتون یه عذرخواهی به خاطر تاخیرم بدهکارم .
خوب مراحل کار اینطوریه که بعد از اینکه pc suite رو باز کردین روی connect to the internet کلیک کنین و بعد یه پنجره به اسم one touch access باز میشه که این تو باید یه سری تنظیمات انجام شه برای این کار روی settings.. کیلیک کنین و توی پنجره بعدی قسمت select modem اون usb ای که گوشیتون به اون وصله رو انتخاب کنین (معمولا خودش روشه) بعد next رو بزنین تو پنجره بعدی قسمت select network operator گزینه دوم یعنی configure the connection manually رو تیک بزنین و بعد هم next و تو این قسمت که سه تا جای خالی میاد که user و pass و access میخواد رو همه رو خالی بزارین (هیچی توش ننویسین) و بعد finish .حالا اگه connect رو کیلیک کنین 3 سووت وصل میشین به نت .بازم میگم 5 شنبه ها و جمعه ها البته اگه پولتون براتون مهمه !!! vbmenu_register("postmenu_1850898", true);
به هیچ طرحی مربوط نمیشه کلا طرح پاییزه هست چه تو این طرحهای قرمز و اینجور حرفا باشی جه نباشی اینترنت 5شنبه جمعه ها براهه .راستی الا سرعتش خیلی داغون شده اولا خوب بود ...
با 5700 هم فکر کنم بشه رفت نباید مشکلی داشته باشه ...
راستی اگه تو مدرسه نسبت به این مسئله واکنش نشون ندی خودشون بیخیال میشن ...
انقدرهام که میگی فکر نمیکنم داغون باشه !
حالا یه بار گوشیت رو آپدیت کن بهتر میشه .راستی اگه خیلی زود شارژش خالی میشه ممکنه بخاطر برنامه های فعال تو گوشیت باشه مثلا اگه چند تا برنامه با هم بصورت run تو گوشیت باشن تو شارژش تاثیر داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)