تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 870 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

دوست من این فایل به موقع ریکاور کردن خراب شده و با هیچ برنامه ای هم نمیتونی بازش کنی ...مگر اینکه یکبار دیگه کامل ریکاور بشه و هیچ اشکالی توی کدکش پیش نیاد ....
    با چند تا نرم افزار دیگه تست کردم ..بعضی از نرم افزارها پیدا میکنه بعضی ها هم پیدا نمیکنه...با اینکه recover میشه اما نشون داده نمیشه!!!یعنی هیچ کاری نمیشه..کرد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

مرتضی حان
    اگه از تو کامپیوتر میخوای بری تو اینتر نت باید گوشیت رو با usb به کامپوتر وصل کنی و با نرم افزار مخصوص گوشیت که همون پی سی سویت هست بری تو اینتر نت .
    وقتی نرم افزار رو باز میکنی یه گزینه داره که تابلو هستش مینویسم به ترتیب :
    Nokia PC Suite بعد کانکت به اینتر نت بعد که رفتی توش رو کانکت کلیک کن ردیفه !
    اگه با گوشی خواستی بری هم مشکلی نداره توی کانکشن جای همه رو خالی بزار و کانکت شو .
    راستی یه پیشنهاد غیر از 5شنبه و جمعه نرو که بیچاره میشی یعنی خودم رفتم فقط یه بار یاهو و یه بارم گوگل رو باز کردم دیدم هزار و خورده ای کم شده ...
    دوست عزیز...وقتی روی کانکت کلیلک میکنم...اصلا نمیتونه وصل بشه...وaccses poinit و user و pass میخواد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

لطفا براي كمك به من به لينك زير يه سري بزنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست من من الان بيرونم رفتم خونه حتما بهت ميگم ...

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مرتضی حان
    اگه از تو کامپیوتر میخوای بری تو اینتر نت باید گوشیت رو با usb به کامپوتر وصل کنی و با نرم افزار مخصوص گوشیت که همون پی سی سویت هست بری تو اینتر نت .
    وقتی نرم افزار رو باز میکنی یه گزینه داره که تابلو هستش مینویسم به ترتیب :
    Nokia PC Suite بعد کانکت به اینتر نت بعد که رفتی توش رو کانکت کلیک کن ردیفه !
    اگه با گوشی خواستی بری هم مشکلی نداره توی کانکشن جای همه رو خالی بزار و کانکت شو .
    راستی یه پیشنهاد غیر از 5شنبه و جمعه نرو که بیچاره میشی یعنی خودم رفتم فقط یه بار یاهو و یه بارم گوگل رو باز کردم دیدم هزار و خورده ای کم شده ...
    خوب پس من بيچاره شدم.چرا؟؟؟؟؟!!! 1-هرچي طرح داشته فعال كردم(نديد بديد...) 2-حدود 2.5 مگ فقط دانلود كردم(آدم كله خر...) آخه با گوشي اينترنت رفتن حالش بيشتره.
    راستي تو كدوم طرح ها 5شنبه وجمعه مجانيه؟؟؟
    چرا با موبايل5700 و USB نميشه از اينترنت كامپيوتر استفاده كرد؟(بازم به 5700 ربطش دادم..)

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با چند تا نرم افزار دیگه تست کردم ..بعضی از نرم افزارها پیدا میکنه بعضی ها هم پیدا نمیکنه...با اینکه recover میشه اما نشون داده نمیشه!!!یعنی هیچ کاری نمیشه..کرد؟؟
    با اونايي كه من گفتم تست كردي؟؟؟؟؟ اونا بهترينشون هستن!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به بچه هاي گل من دو هفتس به جمع 5700 ري ها پيوستم.راستش باتريش بدجور اذيتم ميكنه .يه باتري ديگه خريدم ولي اونم همين طوريه.كمك كنيد لطفا.اين اولين گوشيه نوكيا هست كه من گرفتم قبلش پي 990 داشتم اگه ميشه راه نماييم كنيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب دوستان عزیز rammmy و مرتضی جان قبل از جواب دادن به سوالتون یه عذرخواهی به خاطر تاخیرم بدهکارم .
    خوب مراحل کار اینطوریه که بعد از اینکه pc suite رو باز کردین روی connect to the internet کلیک کنین و بعد یه پنجره به اسم one touch access باز میشه که این تو باید یه سری تنظیمات انجام شه برای این کار روی settings.. کیلیک کنین و توی پنجره بعدی قسمت select modem اون usb ای که گوشیتون به اون وصله رو انتخاب کنین (معمولا خودش روشه) بعد next رو بزنین تو پنجره بعدی قسمت select network operator گزینه دوم یعنی configure the connection manually رو تیک بزنین و بعد هم next و تو این قسمت که سه تا جای خالی میاد که user و pass و access میخواد رو همه رو خالی بزارین (هیچی توش ننویسین) و بعد finish .حالا اگه connect رو کیلیک کنین 3 سووت وصل میشین به نت .بازم میگم 5 شنبه ها و جمعه ها البته اگه پولتون براتون مهمه !!! vbmenu_register("postmenu_1850898", true);

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب پس من بيچاره شدم.چرا؟؟؟؟؟!!! 1-هرچي طرح داشته فعال كردم(نديد بديد...) 2-حدود 2.5 مگ فقط دانلود كردم(آدم كله خر...) آخه با گوشي اينترنت رفتن حالش بيشتره.
    راستي تو كدوم طرح ها 5شنبه وجمعه مجانيه؟؟؟
    چرا با موبايل5700 و USB نميشه از اينترنت كامپيوتر استفاده كرد؟(بازم به 5700 ربطش دادم..)
    به هیچ طرحی مربوط نمیشه کلا طرح پاییزه هست چه تو این طرحهای قرمز و اینجور حرفا باشی جه نباشی اینترنت 5شنبه جمعه ها براهه .راستی الا سرعتش خیلی داغون شده اولا خوب بود ...
    با 5700 هم فکر کنم بشه رفت نباید مشکلی داشته باشه ...
    راستی اگه تو مدرسه نسبت به این مسئله واکنش نشون ندی خودشون بیخیال میشن ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام به بچه هاي گل من دو هفتس به جمع 5700 ري ها پيوستم.راستش باتريش بدجور اذيتم ميكنه .يه باتري ديگه خريدم ولي اونم همين طوريه.كمك كنيد لطفا.اين اولين گوشيه نوكيا هست كه من گرفتم قبلش پي 990 داشتم اگه ميشه راه نماييم كنيد.
    انقدرهام که میگی فکر نمیکنم داغون باشه !
    حالا یه بار گوشیت رو آپدیت کن بهتر میشه .راستی اگه خیلی زود شارژش خالی میشه ممکنه بخاطر برنامه های فعال تو گوشیت باشه مثلا اگه چند تا برنامه با هم بصورت run تو گوشیت باشن تو شارژش تاثیر داره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •