تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 329 از 641 اولاول ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,281 به 3,290 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

همه جا همین آموزشو گذاشتن. در واقع از هم کپی کردن بدون اینکه تست بشه. من هنوز اون برنامه رو دانلود نکردم ولی خودم تونستم گوشی را با pan به کامپیوتر وصل کنم. آیکون کره زمین هم توو گوشی میاد ولی صفحه باز نمیکنه. بازم دارم رووش کار می کنم.
    من هم به همین مرحله رسیدم ولی اینترنت به گوشی وارد نمیشه
    اون آموزش هم یه جورایی ایراد داره مثلا" من توی خونه ام شبکه ندارم و کارت شبکه
    در حالی که اساس این آموزش بر کارت شبکه است..........

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

فايل هاي نصبي تو شاخه resourse----->apps هستند البته براي فايل هاي sis
    براي فايلهاي jar بايد بري system--->install--->registery البته فكر نمي كنم فايل هاي jar از اين بابت مشكلي داشته باشن.

چرا نداره عزيز
    از تو صفحه اصلي phone رو بالا مياري بعد اون بيزغولك رو يكي ميدي بالا و ستاره رو فشار ميدي بعد دوتا ميدي پايين يه بار ديگه * رو مي فشاري بعد يه بار ديگم ميدي پايين و * رو مي فشاري.
    موفق باشي
    خيلي مرسي!!!!!!!!!
    كار كرد. ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

معمولا گوشیو آپدیت کنی صداش بیشتر میشه نه کمتر.پس این چی جوریاس رامین جان؟؟؟
    آپدیت که واسه افزایش صدا نیومده. واسه کارای دیگه هم هست.
    علتشو نمیدونم، فقط میدونم که آپدیت آخری باعث کاهش صدا شده.
    این راه کاری هم که گفتیم 100% عملیه، چون هم خودم هم حامد و هم "نخورده مست" انجام دادیم و جواب داده. (الانم داریم میریم دکتر گوش، چون صدای زیادش گوشمونو اذیت کرده )
    بالاخره نگفتی گوشیت آپدیت هست یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

آقا هيچ راهي نداره اين صفحه رو با فليپ باز بياريم؟
    آخه من فليپ گوشي رو برداشتم
    خوب دوست من ،ما که گفتیم
    بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial ) -----> رول کنار گوشی رو عرض کردم
    Last edited by hamed1987; 08-11-2007 at 19:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
    سلام دوستانمن می خوام کاری کنم که خط کل منوی گوشی من کمی بزرگ کمی بزرگتر بشه !(برای P990i)یعنی اینکه می خوام خطش قابل خوندن باشه!!یکی گفت که باید خطشو عوض کنم...تا خطت بزرگتر بشه(منظورم بزرگ کردن خط SMS نیستا !!همه گوشی رو میگم)لطفا لینک دانلود این خط ها رو که کمی بزرگتره برام آپلود کنید...اگه هم میشه یه راهنمایی هم بکنید که چطور باید نصبش کنم ؟!خیلی ضروری هست برام....*****راستی چطور میتونم دوباره خطشو به حالت اول برگردونمش ؟؟؟؟؟؟****(اینم برام آپلود کنید)2.راستی من برنامه ی" کیبورد فارسی" رو برای P990i میخواستم که بتونم فارسی تایپ کنم و SMS فارسی بتونم بفرستم...من روش فارسی ساز SMS کردم ولی کیبورد فارسی ندارم که بتونم فارسی بفرستم...یکی از دوستام این کیبورد رو داشت....اینم برام آپلود کنید (به همراه کرک و آموزش نصب کردنش و حذف کردنش به طور کامل!)ببخشید که این همه درخواست کردما !!!/چون من تازه این گوشی رو گرفتم و...!!!لطفا کامل توضیح بدید...خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونمممممممم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز ، نیازی نیست یه سوالو چند بار مطرح کنی ،اگه احیانا دیدی جوابی نیومده بدون که جوابی واسش پیدا نشده یا در حال تست هست که جواب بی ربط داده نشهالبته جواب شما رو من دادم،نمیدونم چرا دو بار دیگه هم سوال کردی

خوب دوست من ببین با این کارت راه میوفته
    با فیلیپ باز برو تو مسیج و برو قسمت setting , و سپس zoom رو بزن و تنظیمش کن

بابت درخواست فونت و کیبورد اینم لینکش که خودمون آپ کردیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه ای خواهشا بابت فارسی ساز کردن نصب نکن،خطرناکه
    بهترین راه فونت ریختنه
    فایل هایی که دادم رو در مموری در فولدر resource --> font بریز (اگه نبود،یکی بساز) بعد یه خاموش روشن کنی درست میشه
    موفق باشی
    Last edited by hamed1987; 08-11-2007 at 17:26.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مطلب جالبیه اجع به اصل بودن گوشیها
    البته من امتحان کردم و میگه به نظر میاد که کد شمادرسته ولی ما آن را نمی شناسیم
    شما هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
    واقعا" ازکجا میشه فهمید که گوشی اصله؟
    زیر باطری مال من نوشته فرانسه ولی ............

لینک سایت دوستمون رو هم میذارم ، سایت خوبیه ، سر بزنید
    کد:
    -----------------
    طریقه ی تشخیص گوشی اصلی از قلابی برای uiq3
    طبق روشهای زیر عمل کنید .........

مرحله به مرحله....

۱-وارد سایت روبرو شوید
    کد:
    .....................................
    این سایت فقط شماره سریالو چک میکنه که مال سونی اریکسونه یا نه و مال چه مدلیشه ولی کشور سازنده یا مونتاژ کننده رو که نمیده. به نظر من اعتباری نداره.

یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay .
    حالا دیگه خریدین حالشو ببرین. هنگ نکنه کافیه . پسش که نمیتونین بدی. اگر خیلی حساس هستید که فهمین اصله یا نه دو راه وجود داره:
    1 راه سریع : با خودکار بیک بکشین روی ال سی دی ببینین خش بر میداره یا نه. اصل ها ضد خش هستن
    2-2 راه آهسته: گوشی های چینی روز به روز ال سی دیشون تار و تارتر میشه. هر روز نگاش کنین. اگر تار شد چینی بوده

هرچی که گفتی درسته و طبیعیه. وقتی میری بیرون میای توو دوباره روو همون 50% هست. اشکال نداره، تو روی 100% تنظیم کن و برو بیرون.

منم میدونم واسه تست کردنه ولی خوب جواب داده دیگه.
    این کار تست شده و جواب میده. من قبلا volume را تا آخر هم میذاشتم صدای طرفو نمیشنیدم الان اگه دیگه تلفن طرف هم خیلی داغون باشه من روی 3 میزارم داره داد میزنه!!!
    شما دوباره انجام بده.
    (در ضمن اینم بگم که کسایی که آپدیت کردن صدای گوشیشون میاد پایین و با اینکار درست میشه. شاید شما آپدیت نکردی صدای گوشیت زیاده و تغییری حس نمی کنی.)
    والا من جواب گرفتم به شدت صداش زیاد شد ولی توی ارفون نه توی اسپیکر

آقا من نمي دونم چرا ما هر امضايي بذاريم بالاخره يكي باهاش مشكل داره؟!!؟
    مي خواين همون عكس گنده زيدان رو بذارم تا حال همتون جا بياد؟

يه سوال:
    تورو خدا يه مموري خوب معرفي كنين يه 1گيگ گرفتم اولش كه تو مغازه يارو گذاشتم تو گوشيم كار ميكرد يه چندتا عكس هم باهاش گرفتم بازم هنگ نكرد.
    ولي وقتي گذاشتمش تو لپتاپ اصلا انگار نه انگار كه يه device به كامپيوتر اضافه كردي.بعد از كلي تلاش و ور رفتن توي control panel بالاخره مموري رو شناخت. اما حالا بعضي عكس ها و فيلم هايي رو كه با گوشي گرفتم نشون نميده يا مثل عكس هاي نصفه دانلود شده نشون ميده تازه هيچ برنامه اي هم رو مموري نمي تونم install كنم.
    اگه كسي چيزي به ذهنش ميرسه دريغ نكنه.
    ممنون.
    خیلی سادس. ممورت قلابیه و خراب هم هست. برو با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهنش و بگو عوضش کنه .بیشتر این مغازه دار ها دنبال یکی میگردن کلاه سرش بذارن.

دوستان عزیز ، این آموزشو من پیدا کردم برای وصل شدن به اینترنت از طریق بلوتوث
    ولی من شبکه داخلی شرکتمون که به اینترنت وصله رو نمیخوام تغییرات بدم
    بنابراین همه چیز رو اتوماتیک گذاشتم (بر خلاف توضیح این آموزش) و نتیجه نگرفتم هنوز
    شما هم یه چکی کنید ببینید چی میشه

در پایان از ایندوستمون تشکر میکنم و آدرس وب سایتشو میذارم :
    کد:
    --------------------------------------
    آموزش اتصال p990 به اینترنت بوسیله bluetooth (جدید)
    بلاخره حلقه گمشده btpan رو پیدا کردم
    ....................
    من این روشو تست کردم جواب نداد. کره زمین میاد تو گوشیم ولی وصل نمیشه. شاید به خاطر اینه که کارت شبکه (لن) رو کامپیوترم ندارم. شاید هم درست عمل نکردم . به هر حال جواب نداد و اصلا حوصله تست مجدد ندارم چون خیلی دردسر داشت.
    فايل هاي نصبي تو شاخه resourse----->apps هستند البته براي فايل هاي sis
    براي فايلهاي jar بايد بري system--->install--->registery البته فكر نمي كنم فايل هاي jar از اين بابت مشكلي داشته باشن.

چرا نداره عزيز
    از تو صفحه اصلي phone رو بالا مياري بعد اون بيزغولك رو يكي ميدي بالا و ستاره رو فشار ميدي بعد دوتا ميدي پايين يه بار ديگه * رو مي فشاري بعد يه بار ديگم ميدي پايين و * رو مي فشاري.
    موفق باشي
    میشه بگی این ماسماسک کجاست؟ من که نمیفهمم چکار باید بکنم

آپدیت که واسه افزایش صدا نیومده. واسه کارای دیگه هم هست.
    علتشو نمیدونم، فقط میدونم که آپدیت آخری باعث کاهش صدا شده.
    این راه کاری هم که گفتیم 100% عملیه، چون هم خودم هم حامد و هم "نخورده مست" انجام دادیم و جواب داده. (الانم داریم میریم دکتر گوش، چون صدای زیادش گوشمونو اذیت کرده )
    بالاخره نگفتی گوشیت آپدیت هست یا نه.
    من دارم بر میگردم . دکتر گفت یا باید گوشتو بکشی یا پرش کنی. به نظرتون چیکار کنم
    Last edited by nakhordemast; 08-11-2007 at 18:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

5 Hellp

جواب من رو هم بدین
    سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

آقا اين فليپش چجوري برداشته ميشه. ضايع نميشه برش داري ؟!
    Last edited by New World; 08-11-2007 at 23:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

جواب من رو هم بدین

اي بابا اين چه مسخره بازيه ديگه؟!
    اين فروم صاحاب نداره هر كي مياد ده تا پست ميده پشت سر هم. اين يكي كه ديگه نوبره!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •