من هم به همین مرحله رسیدم ولی اینترنت به گوشی وارد نمیشه
اون آموزش هم یه جورایی ایراد داره مثلا" من توی خونه ام شبکه ندارم و کارت شبکه
در حالی که اساس این آموزش بر کارت شبکه است..........
من هم به همین مرحله رسیدم ولی اینترنت به گوشی وارد نمیشه
اون آموزش هم یه جورایی ایراد داره مثلا" من توی خونه ام شبکه ندارم و کارت شبکه
در حالی که اساس این آموزش بر کارت شبکه است..........
خيلي مرسي!!!!!!!!!
كار كرد. ممنونم.
آپدیت که واسه افزایش صدا نیومده. واسه کارای دیگه هم هست.
علتشو نمیدونم، فقط میدونم که آپدیت آخری باعث کاهش صدا شده.
این راه کاری هم که گفتیم 100% عملیه، چون هم خودم هم حامد و هم "نخورده مست" انجام دادیم و جواب داده. (الانم داریم میریم دکتر گوش، چون صدای زیادش گوشمونو اذیت کرده)
بالاخره نگفتی گوشیت آپدیت هست یا نه.
خوب دوست من ،ما که گفتیم
بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial ) -----> رول کنار گوشی رو عرض کردم
Last edited by hamed1987; 08-11-2007 at 19:21.
دوست عزیز ، نیازی نیست یه سوالو چند بار مطرح کنی ،اگه احیانا دیدی جوابی نیومده بدون که جوابی واسش پیدا نشده یا در حال تست هست که جواب بی ربط داده نشهالبته جواب شما رو من دادم،نمیدونم چرا دو بار دیگه هم سوال کردی
Last edited by hamed1987; 08-11-2007 at 17:26.
این سایت فقط شماره سریالو چک میکنه که مال سونی اریکسونه یا نه و مال چه مدلیشه ولی کشور سازنده یا مونتاژ کننده رو که نمیده. به نظر من اعتباری نداره.
یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay .
حالا دیگه خریدین حالشو ببرین. هنگ نکنه کافیه . پسش که نمیتونین بدی. اگر خیلی حساس هستید که فهمین اصله یا نه دو راه وجود داره:
1 راه سریع : با خودکار بیک بکشین روی ال سی دی ببینین خش بر میداره یا نه. اصل ها ضد خش هستن
2-2 راه آهسته: گوشی های چینی روز به روز ال سی دیشون تار و تارتر میشه. هر روز نگاش کنین. اگر تار شد چینی بوده
والا من جواب گرفتم به شدت صداش زیاد شد ولی توی ارفون نه توی اسپیکر
خیلی سادس. ممورت قلابیه و خراب هم هست. برو با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهنش و بگو عوضش کنه .بیشتر این مغازه دار ها دنبال یکی میگردن کلاه سرش بذارن.
من این روشو تست کردم جواب نداد. کره زمین میاد تو گوشیم ولی وصل نمیشه. شاید به خاطر اینه که کارت شبکه (لن) رو کامپیوترم ندارم. شاید هم درست عمل نکردم . به هر حال جواب نداد و اصلا حوصله تست مجدد ندارم چون خیلی دردسر داشت.
میشه بگی این ماسماسک کجاست؟ من که نمیفهمم چکار باید بکنم
من دارم بر میگردم . دکتر گفت یا باید گوشتو بکشی یا پرش کنی. به نظرتون چیکار کنم
Last edited by nakhordemast; 08-11-2007 at 18:11.
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین
جواب من رو هم بدینسلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین
آقا اين فليپش چجوري برداشته ميشه. ضايع نميشه برش داري ؟!
Last edited by New World; 08-11-2007 at 23:20.
اي بابا اين چه مسخره بازيه ديگه؟!
اين فروم صاحاب نداره هر كي مياد ده تا پست ميده پشت سر هم. اين يكي كه ديگه نوبره!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)