تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3289 از 4751 اولاول ... 2289278931893239327932853286328732883289329032913292329332993339338937894289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,881 به 32,890 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

نمی‌دونم چرا دوستان اين تيكه رو نمی‌خونن آخه :

همچنین اپراتورها برای ارائه سایر بسته های اینترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه های مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نظیر سرویسهایی با محدودیت های زمانی و حجمی و یا با نرخ اشتراک متفاوت، موظفند تعرفه های پیشنهادی خود را مطابق مفاد پروانه به رگولاتوری اعلام کنند و پس از اخذ تاییدیه لازم این سرویس ها را ارائه کنند.
    خوب اين بعنی اگه يك سرويس دهنده بياد 128 رو با محدوديت حجمی 1 مگابات بده 10 مليون تومان در ماه در صورتيكه تاييديه داشته باشه مشكلی نيست ! اين بخشو اگه بخونين اونوقت ملتفت ميشين كه همچنان سرويس‌های محدود و ساعتی مجاز هستند.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    خب چرا مثل آدم نمیان حرف بزنن.
    یوزر های ناوارد که چه عرض کنم خود من هم قاطی کردم لفظ "نامحدود" رو باور کنم یا اون جدول محدودیت دار رو.
    این نوع نامحدود چطور نامحدوده وقتی که محدوده؟
    یکم توضیح بدین همه روشن بشن....
    ممنون
    دیگه نمیتونم از اون واضح تر بگم .

گفتم لفظ نامحدود رو اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا باور نکن .

منظورشون از نامحدود همون توضحاتی هست که دادم . و با اون توضیحات به اون جدول نامحدودی که دادن میرسی.

3. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.

اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.

مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
    4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
    شاتل و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
    سرویس های اکوی شاتل اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.

متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارد
    حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.
    خب اینجوری که شما میگی اگه اینا واقعا بخوان مثلا 512 رو با 1 به 10 بدن ترافیک هر نفر میشه 16گیگ , خب حالا کجا 512 رو با 16 گیگ ترافیک ماهیانه 20 تومن میده ؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان عزيز نامحدود واسه سرعتهاي پايين مثل 1مگ و 2مگ وجود داره و براي سرعتهاي بالاتر Fair use policy برقراره

Fair use policy يعني همين، مثلا در تركيه اينترنت 50 مگ رو بصورت نامحدود ميده ولي ميگه تا آخر ماه حداكثر ميتوني 100 گيگ مصرف كني

اين ليست تعرفه هاي Kocnet بزرگترين isp تركيه ست . همه سرويسها رو زده نامحدود ولي واسشون Fair use policy گذاشته كه به تركي ميشه adil kullanim (استفاده عادلانه) اگه دقت كنيد پايين جدول اول نوشته limitsiz يعني نامحدود!

اما از اونجايي كه ايران خيلي خيلي پيشرفته س حتي سرويس 128 نامحدود هم بزور به كاربرا ميدن چه برسه مثلا به 512
    Last edited by urumchi; 18-08-2011 at 02:47.

6. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب اینجوری که شما میگی اگه اینا واقعا بخوان مثلا 512 رو با 1 به 10 بدن ترافیک هر نفر میشه 16گیگ , خب حالا کجا 512 رو با 16 گیگ ترافیک ماهیانه 20 تومن میده ؟
    من 128 رو حساب کردم.
    512 همونطور که شما میگین هست. و باید 16 گیگ در ماه بدون دانلود شبانه باشه ولی این دانلود شبانه حساب کتابش معلوم نیست .
    مخابرات سرویس های محدود تو استان های کوچیک رو دقیقا 512 با 16 گیگ محدودیت بدون دانلود شبانه میده.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من 128 رو حساب کردم.
    512 همونطور که شما میگین هست. و باید 16 گیگ در ماه بدون دانلود شبانه باشه ولی این دانلود شبانه حساب کتابش معلوم نیست .
    مخابرات سرویس های محدود تو استان های کوچیک رو دقیقا 512 با 16 گیگ محدودیت بدون دانلود شبانه میده.
    طبق جدول ارائه شده، در سرویس 1 مگ باید 33 گیگ به ازای هر نفر در یک سرویس یک ماهه تخصیص داده بشه.
    که در واقغ اینطور نیست.
    مخابرات قم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به هر نفر در سرویس یک ماهه 1 مگ، فقط 4 گیگ اختصاص یافته. 4 گیگ کجا و 33 گیگ کجا...
    اما درباره 1-1 بودن در جدول:
    منطقه ما جمعیت زیادی نداره و تازه ساخته شده(4-5 ساله) و کلا شاید 10 نفر هم ثبت نام نکرده باشند واسه ADSL.
    می خواستم ببینم اگه اینطوریه این ضریب 1-1 شامل حال من میشه یا نه؟
    چون اینجا کسی نیست که بخواد ADSL بگیره.
    ممنون
    رضا
    Last edited by pcsoft; 18-08-2011 at 04:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

طبق جدول ارائه شده، در سرویس 1 مگ باید 33 گیگ به ازای هر نفر در یک سرویس یک ماهه تخصیص داده بشه.
    غیرقانونی هست.
    اما درباره 1-1 بودن در جدول:
    منطقه ما جمعیت زیادی نداره و تازه ساخته شده(4-5 ساله) و کلا شاید 10 نفر هم ثبت نام نکرده باشند واسه ADSL.
    می خواستم ببینم اگه اینطوریه این ضریب 1-1 شامل حال من میشه یا نه؟
    تصمیم با ISP مربوطه هست. فقط نباید کمتر از 1 به 10 باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.

اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.

مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
    4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
    شاتل و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
    سرویس های اکوی شاتل اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.

متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارد
    حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.

دوباره تاكيد ميكنم در صورت ارايه سرويس غير اشتراكي ميتونن تا ٢٠ درصد تعرفه رو بالا ببرن يعني با ١٢٨ كه ميتونيم با سرعت ١٦ كيلو بايت دانلود كنيم يك حساب ساده انجام بديم مي بينيم در طول ١ ماه اگه ٢٤ ساعته در حال دانلود باشيم بازم ٤٠ گيگ نميشه.٤٠ گيگ كم نيست ! پس حجم نامحدود حرف نيست و واقعيت داره.و اينكه شما چرا بدترين حالت يعني ١ به ١٠ اونم با سرعت ١٢٨ رو در نظر ميگيرين در اينصورت كاربر ميتونه سرعت بالاتر با ترافيك بالاتر داشته باشه.من ٦ سال حقوق خوندم كه از هر متن و اطلاعيه و ... كه ديدم حقم رو تشخيص بدم حداقل ، حالا گرفتن حق يه موضوع ديگست.همه اين جمله تكراري رو شنيديم ولي اصل حقيقته كه " هر قانوني خوبه يا هر خوبي قانونه ؟ " شايد من مجوز داشته باشم با چوب بزنم تو سر مردم حالا بايد از مردم هم انتظار داشت كه حرفي نزنن؟و در مورد use safe...‎ كه واقعا جالبه براي سرعت ١٢٨ يا ٢٥٦ من انتظار دارم يكي با استدلال جوابمو بده نه با لفظ كاربر ناوارد.

11. 3 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوباره تاكيد ميكنم در صورت ارايه سرويس غير اشتراكي ميتونن تا ٢٠ درصد تعرفه رو بالا ببرن يعني با ١٢٨ كه ميتونيم با سرعت ١٦ كيلو بايت دانلود كنيم يك حساب ساده انجام بديم مي بينيم در طول ١ ماه اگه ٢٤ ساعته در حال دانلود باشيم بازم ٤٠ گيگ نميشه.٤٠ گيگ كم نيست ! پس حجم نامحدود حرف نيست و واقعيت داره.و اينكه شما چرا بدترين حالت يعني ١ به ١٠ اونم با سرعت ١٢٨ رو در نظر ميگيرين در اينصورت كاربر ميتونه سرعت بالاتر با ترافيك بالاتر داشته باشه.من ٦ سال حقوق خوندم كه از هر متن و اطلاعيه و ... كه ديدم حقم رو تشخيص بدم حداقل ، حالا گرفتن حق يه موضوع ديگست.همه اين جمله تكراري رو شنيديم ولي اصل حقيقته كه " هر قانوني خوبه يا هر خوبي قانونه ؟ " شايد من مجوز داشته باشم با چوب بزنم تو سر مردم حالا بايد از مردم هم انتظار داشت كه حرفي نزنن؟و در مورد use safe...‎ كه واقعا جالبه براي سرعت ١٢٨ يا ٢٥٦ من انتظار دارم يكي با استدلال جوابمو بده نه با لفظ كاربر ناوارد.
    من بدترین حالت رو در نظر نگرفتم.

خود شرکت زیرساخت این محاسبات رو کرده .

من اصلا بحث حقوقی نکردم . متن بیانیه زیرساخت که میگه اینترنت باید نامحدود باشه بعد جدول محدودیت دانلود داده رو برای شما توضیح دادم که چطور به اون جدول رسیدن.
    این که محدودیت دانلود 128 میشه 4 گیگ رو که من نمیگم خود شرکت زیرساخت که میگه اینترنت محدودیت حجمی نداره میگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •