مردم از خنده چقدر walcott کوچیکه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اره بعضی هاشون خیلی کوچیکن !! حتی رابی کین هم کوچیکه !!
اگه بستني هستي من كلي از افرهاي تو رو قبول كردم اينا همش صلواتيه البته تو هم اگه اكانت اضافي تو دستت هست ميتوني افرهاي منو هم قبول كني تو اين مدت مصطفي كلي به من حال داده .
hellbrain666 اومدم! فردا دوباره سیتری(صبح ها نیستم، شنبه تا سه شنبه، تو مدرسمون فقط و فقط این بازی رو ممنوع کردن!!! بقیه بازی های آنلاین مجازه!)
یه سوال دیگه: چرا فقط فورس دشمن مائه؟! کسی دیگه نیست؟ کسی از فورسی ها اطراف من نیست، نمیشه با چند تا دیگه از این باقالی ها جنگ کنیم؟(از اینایی که 5 تا رفیق میسازن فکر میکنن چیکار کردن!)
answer-3 جان شما هم برو موارد دیگر اگه میخوای پست هات بره بالا.
یه سوال غیر درسی(تریبالی): پست ها چه فایده ای دارد؟ چرا دوستان پست جمع میکنن به قول خودشان؟ مزایایی داره بگید منم برم پست جمع کنم!
هیچی !!
درمورد دشمن هم بگم همین جوری الکی نیست راه بیفتیم با یه ترایب بجنگیم که !!! باید انالیزشون کنیم !! بعدش بهشون چند تا فحش بدیم !!بعد اون ها چند تا فحش بدن !!
بعدش جنگ می شه !!
![]()
تعداد پست ها در حد بوق ارزش داره
ولی محتواشون خیلی با ارزشه ( اگه پست مفید بدی رتبه می گیری )![]()
خالی می بنده !!ولی محتواشون خیلی با ارزشه ( اگه پست مفید بدی رتبه می گیری )![]()
محتواشون هم زیاد مهم نیست !!!
این همه پر محتوی دادیم هیچی نشدیم !!زیاد به خودت فشار نیار برو همون پست های بی محتوی بده !!
![]()
خوش ب حالت مدرسه ما پارسال درست بود هر بازي ميشد كرد ولي امسال مسئولش عوض شده نميزاره :(تو مدرسمون فقط و فقط این بازی رو ممنوع کردن!!! بقیه بازی های آنلاین مجازه
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)